- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bioengin
tag
Szia!
Ilyennel már nem kell foglalkoznod, hogy SDHC-t kezel-e, mert természetesen igen.
Javaslom én is a CL10-es kártyát. Árban nincs lényeges különbség a lassabbakhoz képest, de alapvetően nagy faxnit sztem nem érdemes a kártyaválasztással xainálni, mert nem ezen fog állni vagy bukni a telefonod sebességélménye. -
sfbalazs
tag
Hát az a kártya kicsit nagy lesz méretileg
.Ami neked kell MICRO SDHC
-
kontrobi
aktív tag
Edigitalból rendeltem én is, elégedett vagyok vele. A teló teljesen magyar nyelvű, a hangerő szerintem elég és eddig tisztán hallottam mindenkit. Nekem egy kicsit hosszan tárcsázza a hívott számot. Játékról nem tudok mit mondani én nem játszom. Eddig stabil a cucc (kopp,kopp) nem indult újra, Én is netezésre használom wifi, tökéletes. SDHC-s infóm nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest