Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android Autót minden mobilra!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bioengin
tag
Szia!
Ilyennel már nem kell foglalkoznod, hogy SDHC-t kezel-e, mert természetesen igen.
Javaslom én is a CL10-es kártyát. Árban nincs lényeges különbség a lassabbakhoz képest, de alapvetően nagy faxnit sztem nem érdemes a kártyaválasztással xainálni, mert nem ezen fog állni vagy bukni a telefonod sebességélménye. -
sfbalazs
tag
Hát az a kártya kicsit nagy lesz méretileg
.Ami neked kell MICRO SDHC -
kontrobi
aktív tag
Edigitalból rendeltem én is, elégedett vagyok vele. A teló teljesen magyar nyelvű, a hangerő szerintem elég és eddig tisztán hallottam mindenkit. Nekem egy kicsit hosszan tárcsázza a hívott számot. Játékról nem tudok mit mondani én nem játszom. Eddig stabil a cucc (kopp,kopp) nem indult újra, Én is netezésre használom wifi, tökéletes. SDHC-s infóm nincs.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.Ami neked kell