- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
#31733248 #900 üzenetére
Szóval akkor mégsem iPhone-ón terveznek épületeket és komponálnak zenét, ugye?
Te tényleg ennyire nehéz felfogású szemellenzős droid fanboy vagy?
Épületet valóban nem terveznek, de ezt nem is írtam.
Zenét viszont szereznek, mert vannak nagyon jó alkalmazások rá (konkrétan, míg iPhone-om volt én is sokat játszottam a Music Studio-val ráérő időben).
IPhone-on természetesen csak hobbi szinten, meg otthon gitározva, de az iPad-et professzionális szinten is használják, akár napi munkára is. Gyakorlatilag az összes neves zenei cég támogatja a platformot, nem ok nélkül. Persze egy droid fanboynak ez fájó dolog, de hát ezt a békát le kell nyelnedAnnak sokkal inkább van gyakorlati jelentősége, hogy milyen a billentyűzeted.
Teljesen igazad van.
Keríts egy droidos tabletet és rakj rá akármilyen billentyűzetet és írjunk már be rajta 20-30 oldalt...
Majd rájössz, mikor én már rég végeztem az iPaden és megnéztük ki mennyit hibázott, hogy miért is jobb sok tekintetben az iOS billentyűzete -
Parallaxis
addikt
válasz
#31733248 #897 üzenetére
Nem arról van szó, hogy kötelezően azon kell, hanem arról, hogy azon is lehet.
A lehetőség adott, ráadásul akár hobbi szinten egy elektronikus gitárral, vagy akár egy több tíz milliós keverőpultot távvezérelve egy koncerten.még a Nemzeti Színházat is azon tervezték
Ebbe majdnem beletrafáltál
Ugyanis valóban nem azon tervezték, ellenben a hangosítást és a világosítást iOS-es alkalmazással és iPadekkel vezérlik -
Parallaxis
addikt
válasz
#31733248 #894 üzenetére
Meg hát szerkessz műszaki rajzokat és komponálj zenét iPhone-on, hát persze.
Hidd el, sokan használják erre is, mert megtehetik
[link]A sok hülye neves zenei cég, az ostobák, nem kérdeztek meg téged...
Annyira viccesek a droid fanboyok
Bele lehet törődni, hogy a droid kiváló rendszer egy smartphone-ra, ahol telefonálsz, netezgetsz, facebookozgatsz.
Tabletre, munkához, tartalom előállításhoz meg felejtsük már el a kis droidot, ehhez még nem nőtt fel..
Lehet, hogy ez neked, meg pár szemellenzős fanboynak fáj, de ettől még igaz.---
gthomma:
A doki meg ipad-on értékeli a leletet ... aha.
Én először akkor találkoztam ezzel a témával, mikor a CT vizsgálatomat a doki egy iPad3-on nézte és mutatta nekem..
Az, hogy te valamit nem ismersz, nem tudsz, az nem jelenti azt, hogy nincs isElmesélem androidnál hogyan kell:
1. - a telefont egyszerű hétköznap micro usb kábellel összekötöd a pc-vel.
2. - az sd kártya /ringtones mappájába bemásolod a kedvenc mp3 csengőhangodat
3. - a bemásolt mp3- mat beállítod csengőhangnak- csengőhangot évente egyszer változtatok, így ez a legkevésbé érdekes
- az Audiko-ról letöltöm, kettőt kattintok rá és nyomok egy szinkront az iTunes-on.. huhh.. le is izzadtam ebbe a bonyolult feladatbaérdekes, semmivel sem bonyolultabb, mint amit te írtál (sőt, mivel össze sem kell kötnöm a készüléket a géppel, így még egyszerűbb is).
.. -
Parallaxis
addikt
válasz
#31733248 #862 üzenetére
Hát látod, nem is vitatkozik ezzel senki sem
... rajtad kívül...Mégis, szerinted miben jobb az S5?
Mert szerintem a Z2-nek jobb a kijelzője, a több ram is hasznosabb, mint az a kis sebességtöbblet amit az AC-s SOC jelent, a kamera is jobb (igen, az S5 gyorsabban készít gyengébb felvételeket, hurrááá), és az akku is jelentősen erősebb és a vízállóság sem egy jelképes gumitömítés formájában van csak jelen.
Óhh igen, biztos nagy előny az ujjlenyomat olvasó, ami nem annyira biztonságos és mivel egy elavult megoldást használ, így kényelmetlen és bizonytalan (igaz, a semminél több, de ezt a megoldást akár ki is hagyhatták volna).
Esetleg a pulzusmérő a kiemelkedő feature, amire gondolsz?
Mesélj...
-
UFC
aktív tag
válasz
#31733248 #506 üzenetére
Figyelj a fém hátlap a minőség érzet miatt várják el azért lássuk be jogosan. Oké hogy ez jobb fogású műanyag stb de műanyag telefon régen is volt. Ki fizetsz 180-200k vagy a lényeg hogy 100 ezer fölött egy csúcs telefonra és semmi minőségérzete nincs. Persze az nem azt jelenti hogy attól a készülék szar de azért van különbség ha megfogod érzed hogy igen ez már valami.
Képzelj el egy csúcs audit amiben suzuki húzat és kormány van fogásra érzetre, a finom bőr helyett esetleg vagy a minőségi szövet helyett. (Hülye példa de ez jutott most eszembe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest