- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
mindenki felnagyítja ezt a dolgot
sajnos néha picit megreccenhet az animáció, sajnos(persze másodperc töredéke és ritkán, és nem befolyásolja a sebességet)
talán lesz rá valami főzött rom amin nem fog recceni, ha annyira oda vagy ezért
néha megreccen az android, igazából engem ez akkor zavart ha befolyásolja a használhatóságot(mikor új volt a telóm fél évig gagyin működött, utána főzöcskézek), manapság olyan ritkán és annyira rövid időre csinálja(köszönhetően a jobb androidnak), hogy elnézem neki, hisz egyéb dolgok ezt bőven kompenzálják(az android sokoldalúsága nyitottsága, testreszabhatósága a másik két rendszerrel szemben)
egyébként az ios is meg tud recccenni, nem is olyan ritkán
a wp7 még rtitkábban, meg kevésbé feltűnően de ott is van mikrolagg(inkább az 1ghz-es modelleken észrevenni)
Igazad van. Bár ami nekem nem biztató az, hogy a One S az ICS-el is reccen. én ezt youtube hands on videon láttam, ez van.
viszont a Huawei Ascend quad azon talán nincs ilyen, talán mert stock android van rajta, nem giccsparádé
viszont azt mondom, inkább reccenjen néha picit meg, de legyen izgalmas felület, ne dögunalmas wp7 vagy még dögunalmasabb ios
legyen 3D-s esőfelhő meg minden baromság, eye candy
-
Xaels
félisten
Szerintem ez szoftver kérdése inkább. A Sony-n még 2.3 van míg a One X már ICS-vel jön. Majd nemsokára megjelenik Sensation-re is és akkor lesz összehasonlítási alapom mivel én nem romolok. Ez a smoothság mánia engem nem nagyon hat meg, nem zavar az az 1-2 apró reccenés. Páromnak Lumia800-at vettünk és szép meg gyors, de milyen áron?
-
Remus389
veterán
normális esetben nem is laggol egyáltalán, viszont bekapcsolásnál mikor fut a media scan vagy témaváltásnál, akkor nagyon, de ha egyszer magához tér smooth
jvz 1,2 ghz OC, smartass governor, csak nekem ICS téma van
csodálkozom az sgs2 szerinted laggol, volt szerencsém egyhez(szomszéd csaj) és nagyon tetszett, gyors volt, és teljesen gyári volt(2.3.3.)
talán nem kellene telepakolni gagyi widgetekkel
egyébként is költői túlzás amit mondtál, egyrészt a one-x is képes minimális reccenésre, másrészt pl a sony ericssonok, egyes htc-k éppolyan gyorsak
amennyire pl az sgs-em vagy egy sgs2 megreccen, arra egy iphone is képes(ott is van lagg), sőt wp7-en is van mikroreccenés, én gyakran látok
mondjuk a kétmagnak még látom értelmét, de négymagnak..., hisz minden az optimalizáláson múlik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest