Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Remus389 #207 üzenetére
azért gyártón belül is vannak különbségek a DAC minőségét illetően. azon kívül pedig (ahogy a fülhallgatós topikban valaki írta) a telefonokban túl sok a beléjük zsúfolt elektronikai elem, túl kis méretbe vannak összenyomva, ezért nagyobb az elektromos zaj is, ami mindenképpen ront a minőségen.
egyébként a HTC eddig nem arról volt híres, hogy minőségi DAC-ot használnak, vagy ha mégis, akkor is ott a probléma, hogy azon spórolnak, hogy nem veszik meg a drivert hozzá (ahogy a gpu-hoz sem vették meg egy jó ideig). ez a Beats szerintem egy nagy szemfényvesztés, de könnyű vele vevőket szerezni, mert manapság nagyon menő. valahogy nem hiszek ezekben a szoftveres ügyeskedésekben.
-
Xaels
félisten
válasz
Remus389 #209 üzenetére
Anno PH!-s teszt egyetlen negatívumot hozott ki a D2-nél mégpedig, hogy túl hangos tud lenni
Én is általában fél hangerőn hallgatom, de akkor már elnyomja az Ikarus/Metro hangját is.
Igen koreai. 3,5 éve boldogan használom. Csak egy másik COWON-ra cserélném le az X7-re de az már nem fér bele az anyagi keretbe.
-
Xaels
félisten
válasz
Remus389 #205 üzenetére
A COWON D2-nek olyan kimenője van aminek a közelébe sem ér még a Voodoos SGS sem és 50óra folyamatos zene lejátszást tud. A telefonomon így is annyit netezek, hogy néha alig bírja ki mire hazaérek mivel a munkahelyemen nem tudom tölteni és ha még azon zenélnék is tuti meghalna. Valamint ugye télen a rezisztív kijelző miatt bármilyen kesztyűben is tudom kezelni.
Persze lehet plusz macerának venni, de ha az az egy készülék lemerül amit mindenre használok akkor mindentől meg leszek fosztva. Így ha valamelyik le is merül még a másik a rendelkezésemre áll.
-
RaveForce
veterán
válasz
Remus389 #198 üzenetére
azért könnyű úgy folyamatosan működnie a másik két rendszernek hogy egyszerű mint a
botlátom még mindig nem álltál le a hülyeség terjesztésével...egyszerű mint a bot a live-tile rendszer, mi? képzeld el úgy mintha az SGSII tele lenne pakolva live panelekkel(amit egyértelmüen a WP7ből csentek) és még így is teljesen folyékony a működés, arról nemis beszélve, h a wp7 mennyivel animáltabb a legutolsó mozanattig, mint a droid..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged