- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Sajnos mar nem tom editalni a hozzaszolasomat. Valoban lenezo lehet az Erdei-s idezetem, inkabb viccnek szantam. Teny, hogy ez az MSI a laptopok kozott nagyon jo, jo valasztas. En inkabb a "hatarok nelkul"-re fokuszlatam ra, es igy hoztam fel a Clevo-t. A penz mint faktor szinten egy fontos valtozo.
A P570WM-ek valoban $ 2K kornyekerol indultak, en is speciel nagyjabol ennyiert vettem hasznaltam, majd bovitettem a GPU-t, memoriat, HDD, es a kijelzojet glossy-rol pont olyan matte type ChiMei-re, ami ebben az MSI-ben is van. Hatranya is van a sulyon kivul: mivel desktop CPU van benne, ezert a hutese hangos a felesegem szerint. Ha osszeszamolnam mennyit koltottem ra, akkor meg egyszer annyit kb, de en csak szmatechre koltok, nem tuningolok autot, stb. Nekem ez a penisz hosszabitom. Szoval nem olcso, *viszont* (!!!) egy hasonlot konfig Alienware-ben sokkal dragabb, ezt se felejtsuk el. -
fityere
senior tag
Elismerem a Clevo gepeket mert nagyon jok, de ne legyünk mar ennyire lenezöek. Itt Ausztriaban is kurva dragak. Egy hasonlo konfig a Clevo/Schenker-nal 1800- 2000 eur.
Kezdesnek teljesen jo egy ilyen MSI (igaz Magyarorszagon dragabb) massziv jö hütese nekem meg egyszer sem volt meleg sem es forro sem a gep.
Az a Clevo amit te mondasz iszonyat jo konfig de irgalmatlan draga, ha valakinek meg van ra a keret akkor inkabb a Clevo/Schenker. -
tocsa
senior tag
Kompromisszum mentes? Ha már egyértelműen nem számít a súly / méret, akkor lehetne megint egy teszt a Clevo zászlóshajóiról. Volt már itt teszt 2-3 éve a Clevo P270WM-ről: http://prohardver.hu/hir/clevo_p270wm_brutalis_notebook.html?stext=clevo%20laptop
Namost a P570WM már kifutott, de leverné ezt ez az MSI-t mint a büdős szart (- mint Erdei). Nagy tápegység? 220W: kac-kac. A P570WM-hez 330W Delta jár, ráadásul kettő: ha az SLI konfigot ki akarja hajtani az ember, akkor mind a kettőt érdemes csatlakoztatni, hogy ne fusson ki a szuszból.
Na erre már mondanám, hogy kompromisszum mentes, ha csak a súlyt nem vesszük bele. -
törölt tag
Mindenki rá van izgulva az IPS-re látom, én meg egy oledet viselnék el benne már.
-
Favaro
csendes tag
Egy ilyen vad gépbe Gsync képes IPS panel helyett csak egy olcsó TN panelt raktak? noooormális?!
-
BoogeyM@n
tag
Hol vannak a gamék? Nincsenek fps-ek
Gamer laptop hiszi a piszi
GTAV full graffal hogy futna rajta? -
Teasüti
nagyúr
Annyira nem feltűnő ilyen közeli felvételről, de azért megnézném homogén háttérrel is kényelmes távolságból.
A notebookcheck képeivel is ez a gondom, nem homogén képpel készült.Amúgy nem értem ezt a reakció idő mizériát. Hard core gamer úgyse laptopon fog játszani általában, viszont egy laptopnak sztem alkalmasnak kell lennie még minden másra is, amiért az ember általában mobilgépet vesz. Aztán casual játékhoz meg untig elég egy IPS v. VA panel is. 10 éves PVA monitorral 10 ms gtg válaszidővel is ott voltam a top3-ban néha néha még fiatal titán koromban...
-
Reggie0
félisten
válasz
SunMount3r #101 üzenetére
Ja, csak nem minden szituacioban akarod elokapni az egeret. Az elso ilyen kategoriaju gepemnel en is igy probaltam megmagyarazni magamnak, de a gyakorlat az mas
-
SunMount3r
nagyúr
Aki játékra használja az gondolom úgyis rittyent mellé egy trú gémör egeret is, mondjuk ezt: [link], ha már van ennyit a tejbe aprítani, nehogy már ez legyen az akadály...
Nem hiszem, hogy a tapipad nagyon zavarná őket...
-
alces
tag
Látom a tapipad az nagyon bántja az embereket...A ki és bekapcsolás csak egy gomb, ha az sok... Az AW m17x R4 -ben már 2012-ben is volt, az msi-nél a GT70-nél volt először, hogy a tapipad rendelkezik holttérrel. A beállítás pedig akár háromkezűekre is szabható....
Nekem az AW-nél a legkevesebbet a tapipad számított. 5 kg laptop mellett mellett elfér 20 dkg egér...
Amilyen hátizsák meg illik az ilyesmi laposhoz, abba meg bőven.... -
Teasüti
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
na ezek bíztató szavak
igazából az egyetlen dolog ami zavar, az a noti műanyagos váza + a képernyő körül lévő tartó-váz, kicsit "olcsó" hatást kelt...nem?
a Touchpad szerintem is a legkisebb gond, a mostani lenovomon is "bal oldalra van eltolva" kicsit és 3év alatt kb. ha kétszer-háromszor rányomtam véletlen akkor sokat mondok.
a TN panel tényleg kicsit ciki félmilláért, illetve a 8 GB ram pedig lehetne több valóban, de még 1-2 évig bőven elég lesz szerintem....ugyhogy a "fő" gondok nem is olyan "nagy" gondok belegondolva... (persze mondom ezt úgy, hogy nekem sincs ilyen)
-
rudi
nagyúr
Vedd meg a 2QE-t teljes nyugalommal! Ne hallgass az itteni károgásra, mert alapvetően érdektelen dolgokba kötnek bele, ráadásul jobbára látatlanul, ennek a notebooknak még a közelében sem voltak. Szemből nézve bőven megteszi az a TN panel és legalább fürge, a touchapd akaratlan megnyomás nekem alig jött elő 5 nap használat alatt meg úgyis egeret teszel mellé.
-
fityere
senior tag
Amennyiért én vettem az MSI-t annyiért áruljak ezt ASUS ROG GL771JW-T7098H gtx960m-el 8gb ram es bal oldalon a touchpad.
-
k-adi
nagyúr
de miért,?? én nem értem... csomóan leszarozzátok...de miért szar? Az ára lejebb fog menni remélhetőleg, a specifikációja nem rossz azért lássuk be, a felépítése sem rossz annyira, hogy jogos legyen ez a sok oltás a noti felé.
Én is épp gamernoti vásárlás előtt állok (ez csak 2QE változatban vagy egy AW) és azt hittem, hogy alig lesznek negatív kommentek itt, de megdöbbentem. Az ASUS ROGról sokkal több negatív véleményt hallottam, mint erről.... lehet mégis rossz topicba vagyok? -
freestailo
őstag
válasz
SunMount3r #88 üzenetére
pontosan így gondolom. MSI laptopot sose veszek többet akármilyen jó ajánlat is lenne. Ez pedig még csak nem is jó ajánlat...
-
SunMount3r
nagyúr
Nem tudom, de MSI cuccot nem nagyon vennék, van bennem valami óckodás (emlékek). Akkor már inkább ASUS...
-
SLYM
veterán
naaa. igaz csak asztali monitorokkal kapcsolatban van tapasztalatom, tehát lehet, hogy hülyeség amit mondok, de én pl kicsit többet vártam a mostani IPS paneles monitoromtól, mint amit kaptam, nem volt meggyőző igazság szerint. mondom ezt úgy, hogy közben van itthon TN paneles noti és az nem az a TN panel amit asztali géphez való monitoroknál kapsz, itt gondolom nagyobb a különbség, de azért, hogy 100-ért se kéne. ugyanmár
-
regener
veterán
Ha már a 2500K bekerült a tesztbe akkor lehetne majd egy 46xx i5 is? Mert a 2500-hoz képest látszik hogy majd fele fogyi és erősebb, de egy jelenlegi i5 azért jobb a 2500-nál alapon.
-
Teasüti
nagyúr
Benne 1920x1080 pixeles, matt felületű, de sajnos TN+film technológiás kijelzőpanel terpeszkedik.
Na és akkor itt abba is hagytam az olvasást. Next!
-
Muerte
addikt
Külön körös az a hűtés,csak azt nem értem minek vezettek bele a vga hűtő radijába még egy csövet a prociról
nekem nem tűnik valami logikusnak,mert ha még fordítva lett volna akkor sem egészséges de azt mondom oké,ha mondjuk 980M-es verzió akkor még azt a 105W-os kártya hűtését kell gyengíteni hogy a szegény kis 47W-os proci ne melegedjen túl
Külön-külön 3-3 vaskos cső és minél nagyobb radiátor simán megoldaná akár extrém proci lehűtését is.
-
Graphics
Jómunkásember
Tetszik a hutese, elso korben nagyon hatekonynak tunik, masodik olvasatra meg inkabb kozepesnek.
Kulon koron jobb lett volna, lehet..
-
oszi666
őstag
Ejj, a belseje tetű ronda...
-
flashfly
csendes tag
Köszönöm, szupi lett a cikk. Szép dizájn, tetszetős tényleg, viszont azt nem értem, hogy gondolhatják komolyan egy középkategóriás noti árcéduláján a fél millás árat?! Meg aztán, ha ezt felső kategóriásnak szánták mi ez a 8GB memória, TN paneles kijelző, 120GB SSD.
- talán! 150k val olcsóbban elmenne...
-
Matexx99
tag
Bár nem vagyok egy gamer-notebook fan, ez egy elég jó ajánlatnak tűnik, és hogy őszinte legyek az ára sem annyira vészes. Szvsz.
-
rudi
nagyúr
Sajnos 15,6 col fölött a kategória viszonylag kis részesedése miatt nem nagyon kapkodják magukat panelcsinálásban. Míg 15,6 colon akár 4K-s vagy éppen kifejezetten fürge IPS-eset meg nagyon jó TN-eket is találni, addig 17,3 colon a Full HD fölötti felbontás is ritka mint a fehér holló, és az IPS és TN panelek is le vannak maradva a 15,6 colos alternatívák mögött kb. minden aspektusban.
Egyébként én azért szeretem a gamer notebookokat, mert féláron adják azt a hardveres teljesítményt, amit a profi munkaállomások
-
csabi63
senior tag
+1.
A legtöbb IPS labdába nem rúg reakcióidőben az újabb TN panelek mellett.Márpedig ez állítólag gamer gép.Nem a filmnézés vagy fotónézegetés a fő profilja.Színhelyességben vitán felül az IPS a jobb.
Személy szerint a gyenge betekintési szöget sem tartom hátránynak.Egy embernek kifogástalan.Ha játszom,akkor még a szobában sem tűrök meg senkit.Nem hogy körbeüljenek,és bámulják a képernyőt.Ez egy nagyon jó "kis" gép,komoly hardverekkel.A hibapontja az ára.De általában elmondható a hordozható cuccokról,hogy túl vannak árazva.Bár az én véleményem talán nem is tartozik ide.6 év után,tavaly visszaálltam az asztali gépre.Ha játszom,azt kizárólag itthon teszem,nincs szükségem a mobilitásra.Azt meg úgyis mindenki tudja,hogy ebből a pénzből milyen asztali PC-t lehetne összerakni.Minden szempontból kenterbe verné ezt az egyébként igen jó gépet.De ennek is megvan a piaca,vegyék,vigyék.
-
_Atesz
addikt
Nem semmi. Ettől függetlenül tartom, hogy játékra asztali gép való.
-
Miért nem egy újabb Cinebench-t használtok?
-
Muerte
addikt
válasz
Mikulásbá #59 üzenetére
Én meg pont azt hogy nem jobb,sőt rosszabb mint egy bekalibrált prémium TN
Van itthon egy Dellu2410-em kalibrálva,meg láttam már néhány prémium noti TN panelt is ezért van némi rálátásom.Színhűség,színlefedettség,betekintési szög ennyi amiben jobb,de feketében,kontrasztban,sebességben sehol sincs az IPS,holott játékra,filmre pont ezek lennének a fontosak+ott a glow meg a bevilágítás az Asusnál még "ajándékba".
Harmatgyenge:
Gyors és jobb fekete/jó kontraszt:
-
Muerte
addikt
válasz
Mikulásbá #57 üzenetére
Semmivel sem jobb az IPS gamer notiba mint egy jó minőségű,gyors TN... Színhűsében meg betekintési szögben lehet jobb,de még azzal sem sokkal jobb mint egy prémium TN és akkor még marad a glow,a nulla kontraszt,a gyenge fekete és az input lag,majd 1-2 év múlva már azt mondom én is hogy nélkülözhetetlen,de még most korántsem.Ettől függetlenül az is tény hogy az MSI erősen túl van árazva ezzel a felszereltséggel,mert ha már TN,akkor tehettek volna bele egy normálisat nem egy ilyen gagyi panelt...
-
Konkrétan a témában szereplő MSI gép miatt írtam,hogy ennyi pénzért már igazán beleférhetett volna az IPS kijelző,ami akárhogy is nézzük,jobb a TN-nél.Én legalább is nem akarod már TN-t látni.
Igen,a G751JY-ba belefért erősebb hardverekkel is,kevesebbért.Érdekes,még mindig az a BEST gép,pedig már újabbak is kijöttek : [link]
Szerintem ár-érték arányban még a legokosabb vétel.
-
Muerte
addikt
válasz
Mikulásbá #54 üzenetére
Kicsit túl van lihegve ez az IPS panel téma szokás szerint...az tény hogy az MSI panelje nagyon gyenge,de pl. bekalibrálva egy 2010-es AW 17xR2 LCD-je köröket verne feketében,kontrasztban,homogenitásban még most is az Asus751-re,pedig ugyebár TN volt az is.A sebbességről,a glow-ról meg a bevilágításról a sarkokban nem is beszélve.Elég gyerekcipőben jár még az IPS panel gamer notiban,amiben már mondhatni jó és gyors is van az a Schenker u705.
-
nemlehet
őstag
Mondjuk azért azt jó lenne megérteni, hogy nem a magyar piacra terveznek a gyártók. Mondjuk egy nagyobb nyugati egyetemen (pl Oxford, MIT) nem éppen májkrémkonzerven él a diákok többsége. Nyugaton az egyetemre járás a középosztály és a gazdagok sajátja, nem úgy mint itthon. Egy középosztálybelinek (bár itthon ugye ez a réteg nagyon vékony) itthon sem jelent gondot megvenni egy ilyen gépet. 400-500k sok pénz de azért nem egetrengető. Pl a gimibe ahol jártam sok gyereknek volt mind a két szülője orvos vagy középvezető esetleg szakmérnök. Nem voltak kőgazdagok, de ha beszart a kocsi akkor nem józsibával szigszalagoztatták össze és apu se lopta a céges kocsiból a benzint....
Igen sose lesz olyan erős, mint egy asztali és valóban nem olyan hordozható mint egy ultrabook, de a kocsik között is létezik a kisteherautó, gyakran 5 személyes kivitelben. Az is öszvérmegoldás mégis sokaknak a lehető legjobb megoldás. Egy ilyenen jobb CAD-ezni, szöveget szerkeszteni, táblázatokat csinálni és néha letolni 1-2 kör WoW raidet mint egy 14-es szubnotin és mégis jobban hordozható mint egy asztali amit sokszor nem is tudsz hova rakni mert csak 1 pici asztalod van a koliszobában és előadásokra sem tudod magaddal vinni.
-
freestailo
őstag
hátez miez... MSI 500-ért persze... sose vennék ilyet még ha hw spec jó is...
-
Egész addig jutottam az olvasásban,h tn film panel! Adhatnák így 100e ftért is,akkor se kellene.
-
Muerte
addikt
Az első gamer MSI amit szivesen használnák és tesztelnék!
,bár az a 230W-os táp normálisabb proci+980M mellett tuningra már édes kevés lenne,legalább 330W-os kellene.
-
8 giga ram 128-as ssd? Milyen évet írunk? Gamer gép? Ez 500-ért?
Toshiba Qosmio volt tavaly 32 giga rammal, 2 tera vinyó+ssd, blu ray író 700k. Ez ahhoz képest 500-ért eléggé nyehhehehehehe.
davidsone: én is max 250-re áraznám be.
-
davidsone
addikt
fél milla? 250k lenne a reális...
-
törölt tag
Na, végre egy gép.
-
NTonee
veterán
igen, az enyémen csak a tp körüli keret világít. Az újakon meg a komplett tp. Na ez hiányozna még nekem, instant letépném a világítás kábelét.
"Azért a tubro hűtés rádob egy kicsit még, nem? Ugye szoftveresen 100% a hűtés, a turbo-hűtéssel meg 120%.. valahogy így képzelem el..."
hibás elképzelés. Normál módban a gép szabályozza magának a hűtést. A turbo gomb meg szimplán 100%-ra nyomja a ventik fordulatszámát. Ezt a G751-ben is meg lehet csinálni az egyik asus-os progival. Fizikai gomb valóban nincs hozzá. -
brd
nagyúr
TN+film.
Ez olyan MSI-s, fejlődhetnének már.
-
NTonee
veterán
,,MS office, stb. + filmnézéshez minek pörögjön ezerrel a dVGA?"
miért pörögne? Szerinted 100%-on megy a vga benne folyamatosan?,,Ha ennyire zavar, add nekem, pont AW17 (r5) keresek"
M18xR1-em van. Nem vagy az ellenségem, hogy neked adjam.
Egyébként ezen élőben szerintem zavaró a tp körüli világítás. De nyilván nem vagyunk egyformák. -
-Alvin-
tag
Alien termékei azért voltak jók eddig mert cserélhető volt benne procit meg vgat is.
Namost az új széria már nem ilyen, maradt annyi h tunningolható a proci (játéknál nem számít már), ergo a modularitását megszüntettékDe legalább cserébe 2x annyiba kerül mint a rog
-
k-adi
nagyúr
Azért a tubro hűtés rádob egy kicsit még, nem? Ugye szoftveresen 100% a hűtés, a turbo-hűtéssel meg 120%.. valahogy így képzelem el....
Azért jó, mert pl. MS office, stb. + filmnézéshez minek pörögjön ezerrel a dVGA? Felesleges. Amúgy a mostani 3éves lenovo notimban is van ilyen dVGA switch-off/on gomb.
Az ASUS ROG piros világítása nekem nem tetszik, és igen, szerintem ez egy olyan extra fííícsőr ami cool ha van. Nyilván nem karácsonyfát akarok a notimból csinálni, de azért az MSI GT72-n lévő touchpad körül a szolid led világítás elég menő...
Ha ennyire zavar, add nekem, pont AW17 (r5) keresek
(amúgy még csak videón láttam a touchpad megvilágítását az új AW-n, de nekem nem tűnt zavarónak... téged ennyire zavar? -
Azért ez az ár (fél Millió! az alapmodellért) ugye valami áprilisi tréfa?
Ha ilyen az árképzése a MSI-nek, akkor nem az ASUS ROG-al állítja szembe a gépeit, hanem az ALIENWARE-el. -
NTonee
veterán
,,Az ASUS ROG nem rossz noti, de ott nincs turbó hűtés"
Mert nincs rá szüksége. Ha kell, akkor hűt.
,,se GPU váltó gomb"
és egy játékra tervezett gépbe miért is kell ilyen?
,,nincs "rendes" (váltható színű) bill."
Szerintem is ronda a piros, de ez tényleg olyan fontos?
,,+touchpad világítás"
Alienem van, amiben van. Kikapcsolnám, ha lehetne, mert baromi zavaró, de nem lehet. Csak akkor, ha a touchpadot kapcsolom ki. -
k-adi
nagyúr
Még mindig van 1-2 elírás a cikkben (pl. a CPU résznél a cpu száma, stb.) illetve fájó pont, hogy nem lett megemlítve a cikkben a fedőlapon lévő világító MSI sárkány/gamer logó és az "elől" lévő 2 hosszú led-csík se.
Az ASUS ROG nem rossz noti, de ott nincs turbó hűtés, se GPU váltó gomb, nincs "rendes" (váltható színű) bill.+touchpad világítás, az aksi nem kiszerelhető, a képernyő nem 180 fokban hajlítható, stb stb. Az MSI GT72 2QE pedig már GTX 980m VGA-val van felszerelve a 2QD-hez képest, így az ASUS ROG ezt az előnyét is elvesztette.
Én is most gamer-noti vásárlás előtt állok (ősszel akarok majd venni, remélem addig esnek az árak
) de az tuti, hogy inkább MSI GT72-t vennék, mintsem ASUS ROG-ot.... (szívem szerint Alienware-t vennék, de horror áron van mind
)
Bobó_20
Az USB portok azért vannak ilyen kicsit csálén elhelyezve, mert egyik 3.0 míg a másik 3.1..... -
Tazsam01
tag
Nem ma volt, de tapasztalataim szerint a kolisokat sokkal jobban izgatja az a kérdéskőr, hogy a májkrémet újraforralva a gilet pengéből készült vízmelegítővel, a turmix gépben vajon meg lehet-e enni a felbontás után 5 nappal hűtés hiányában vagy inkább nevezzük el és mutassuk be mint új létformát, minthogy fél milláért vegyenek-e laptopot.
Még ha nem is lenne gond a pénz, a koleszban sem foglal olyan rohadt sok helyet egy ennél többre képes itx. -
-
caprine
senior tag
Tény és való, hogy van 1-2 része a laposnak ami nekem se tetszik, így továbbra is etalon a G751. De azért alakul, és a következő verzió már talán már közelebb lesz a tökéleteshez.
-
pusszycat
nagyúr
Nekem az Acer v3771g 17``3 laptopom 3.2 kg és fele ilyen vastag mint ez ami 3.78 kg súlyra nincs nagy eltérés
nem is értem. -
Tazsam01
tag
Akkora dög, hogy lassan tényleg egyszerűbb az asztalit cipelgetni. Sohasem láttam ennek a szegmensnek az értelmét. Olyan kényelmes sohasem lesz mint egy otthoni és olyan mobil sem mint egy sima lapos.
-
X Factor
addikt
Az asus rog masinája 420k volt, IPS panellal és 980m-el.
-
thomasa
senior tag
Szép-szép, de a G751 még mindig viszi a pálmát nálam ebben az árkategóriában.
Egy IPS panel elfért volna, de ezt többen is említették. 970-es VGA végre az MSI is hozza ami az ASUS-nak tavaly óta benne van. -
-
XuChi
addikt
Az hogy a Te szemedben nem gamer, az nem azt jelenti hogy nem arra szánták, vagy másnak sem az.
A g501 igenis gamer, az egy másik kérdés, hogy egy kalap szar az egész.
#23) El lehet játszani azzal a kártyával is simán. Egy asztali gtx 750/Ti szintjén mozog. Ennél jóval gyengébb vga-kal tolják napi 5-8 órákat a közeli ismerőseim a mai játékokat.
Az hogy neked csak ultra beállítás jelenti azt hogy játék, az egy dolog. De igenis lehet medium-ban és az alatt is játszani!!!!
-
parkasz
senior tag
Hát kérem gémerből van többféle is. Ahogy az asus is gyárt gémer és igazán gémer notebookokat. Nos a G501 az előbbi kategória. A hűtese az egyik gyenge pontja
A komolyabb asus cuccok, pl a g751 hűtése is átgondoltabb, pl külön körön van a gpu és a cpu
Ettől persze mind a kettő lehet gémer, csak hát nem egészen ugyanazon a szinten azok -
sanzi89
addikt
Az ASUS G501 mióta nem gamer kategória? Az ASUS is annak szánja.
Bírom mikor olyanok írnak akiknek életükbe volt egy gamer laptopjuk és osztják az észt...
-
Szépek és jók ezek a gamer notik,de sok értelmük nincsen.Játékra kell építeni egy asztali gépet,ebböl az árból csinálok egy komolyabb asztali gépet,veszek mellé egy jobb 24" monitort és még mindíg csak a felénél vagyok a noti árának.Persze ha belegondolok ez 500 ezer de egy Alienware még majdnem 1 milla.Ami ráadásul 1 év múlva már csak a felét éri.Csak fanatikusoknak,meg kőgazdagoknak.
-
zzola
titán
Rendben van a gép!
-
sanzi89
addikt
2015-ben újra feltaláltuk a spanyol viaszt: Hiper-szuper új technológia, tegyünk szellőzőrácsot a noti aljára. Van akinek ez sem megy...
-
-Alvin-
tag
Szrtem az asus rogja (g751) sokkal jobb választás, nagyobb hűtő, erősebb gépet kapsz, jobb kijelzőt.
De ez kb benne is van a cikkben. Ezen az áron az vegye aki fanatikus -
Ed3r_X_
nagyúr
Kár a kijelzőért, de legalább a hűtés rendben van, dicséretes. Inkább ezt választanám, mint a múltkori ASUS-t.
-
JoeYi
őstag
mennyi fogy ezekből a gépekből? Veszik a népek?
-
Bundyta
tag
Borzasztó rossz, hogy a numpadon a nulla billentyűjét lefelezték, csak azért, h dizájnosan elférjen a jobbra nyíl. Vagy vitték volna kijjebb a numpadot, hogy normális, dupla széles legyen a nulla billentyűje, vagy "húzták" volna lejjebb a kurzorgombokat.
Ekkora tepsi masinán mindkét megoldás röhögve elfér.
-
pepeno1
tag
Engem csak az zavar, ha az M.2-es foglalatokat használnánk, akkor maradna egy nagy, kihasználatlan terület a 2,5"-os vinyó mellett. Erre nem tudott volna kitalálni valami okosabbat az MSI? Esetleg rakhattak volna az inaktív helyre egy második tápot. Vagy lehetnének ebben a lyukban az M.2-es SSD-k. Kicsit pazarlásnak érzem ezt a fajta megoldást egy notebook-ban.
-
Bobó_20
aktív tag
csak nekem szúrja ki a szemem, hogy az USB portok olyan igénytelenül össze-vissza állnak? apróság, de azért mégis csak
-
fityere
senior tag
Köszönöm a tesztet, szivesen olvastam volna egy honappal ezelött de igy is jo. Az enyem ma erkezik GTX970m es USB 3.1-el felszerelt verzio mar varom
-
rudi
nagyúr
Alapvetően nem volt cél minden létező játékkal letesztelni. Sokkal inkább azt akartuk megmutatni a cikkben lévő hat játék kilencféle beállításával, hogy kb. hol helyezkedik el a GTX 970M az asztali kártyákhoz képest, amikhez rengeteg teszt van. Azt lehet mondani, hogy komolyabb részletességnél a GTX 960 szintjét hozza, ami reméhetőleg Full HD-hez elég lesz még egy-két évig, és a legtöbb tesztben is szerepelni fog a következő 12-18 hónapban.
-
MK VII
veterán
Végre egy normális összeszedett átgondolt Gémer lapi...
Jó a hűtés és nem egy szinte papírvékony minősíthetetlen hűtéssel rendelkező lapit kiáltanak ki gémernek mint ahogy az Asus tette a G501-el 420ezer jó magyar forintért.
Engem meggyőzött... Mármint meggyőzne, ha nem volnék totálisan lapi ellenes, de ez már legyen az én bajom.
Szerintem jó gémert tett le az asztalra az MSI.. -
hemaka
nagyúr
Nem rossz, legalább a kijelző matt, ha már tn-film panel van benne. Gamer notebook, de nem lett tesztelve játékokkal? wat
-
törölt tag
Rögtön az elején kis ellentmondásba ütköztem én is...
"Így aztán egy 17,3 hüvelykes kijelzővel felszerelt"
"Kijelző 15,6"-os 1920x1080, matt, TN+film panel, Chi-Mei CMN N173HGE-E11"
-
t72killer
titán
"Sajnos mobil vonalon az AMD táblázatunk legszerényebb tagjának, a mindössze 15 wattból gazdálkodó Core i5-5300U-nak sem igazán tud konkurenciát állítani. "
Öőő, hol van itt AMD processzor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest