- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Sajnos 15,6 col fölött a kategória viszonylag kis részesedése miatt nem nagyon kapkodják magukat panelcsinálásban. Míg 15,6 colon akár 4K-s vagy éppen kifejezetten fürge IPS-eset meg nagyon jó TN-eket is találni, addig 17,3 colon a Full HD fölötti felbontás is ritka mint a fehér holló, és az IPS és TN panelek is le vannak maradva a 15,6 colos alternatívák mögött kb. minden aspektusban.
Egyébként én azért szeretem a gamer notebookokat, mert féláron adják azt a hardveres teljesítményt, amit a profi munkaállomások
-
csabi63
senior tag
+1.
A legtöbb IPS labdába nem rúg reakcióidőben az újabb TN panelek mellett.Márpedig ez állítólag gamer gép.Nem a filmnézés vagy fotónézegetés a fő profilja.Színhelyességben vitán felül az IPS a jobb.
Személy szerint a gyenge betekintési szöget sem tartom hátránynak.Egy embernek kifogástalan.Ha játszom,akkor még a szobában sem tűrök meg senkit.Nem hogy körbeüljenek,és bámulják a képernyőt.Ez egy nagyon jó "kis" gép,komoly hardverekkel.A hibapontja az ára.De általában elmondható a hordozható cuccokról,hogy túl vannak árazva.Bár az én véleményem talán nem is tartozik ide.6 év után,tavaly visszaálltam az asztali gépre.Ha játszom,azt kizárólag itthon teszem,nincs szükségem a mobilitásra.Azt meg úgyis mindenki tudja,hogy ebből a pénzből milyen asztali PC-t lehetne összerakni.Minden szempontból kenterbe verné ezt az egyébként igen jó gépet.De ennek is megvan a piaca,vegyék,vigyék.
-
Konkrétan a témában szereplő MSI gép miatt írtam,hogy ennyi pénzért már igazán beleférhetett volna az IPS kijelző,ami akárhogy is nézzük,jobb a TN-nél.Én legalább is nem akarod már TN-t látni.
Igen,a G751JY-ba belefért erősebb hardverekkel is,kevesebbért.Érdekes,még mindig az a BEST gép,pedig már újabbak is kijöttek : [link]
Szerintem ár-érték arányban még a legokosabb vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- macOS PC-re
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó MacBook Pro TouchBar (FLEXGATE!)
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest