Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
Cyberpunk #89 üzenetére
Nem. Egyértelműen nem.
...és kategorikusan is: NEM.
Szó nincs itt arról a gyártóról amit Te hoztál fel! Másik két gyártó dizájnja miatt mondtam/írtam azt amit.(#88) David75: Neked is fenti mondandóm a "cél"...
+annyi, hogy mint írtam az anayag nagyon okés - annak ellenére, hogy te egy bizonyos, általam még mindig nem leírt gyártó modelljét hozod, x anyagminőséggel, az még belépő áron is jóval olcsóbb volt...
-
David75
őstag
válasz
Cyberpunk #83 üzenetére
Jó de kétezer-húszon hányban?
Tsebacsi: Én se vagyok oda a samsungok külsejétől kivéve wave sorozat meg omnia7 de szerintem akkor is jobben megéri az s2. Ha meg nem akarsz romolni és hasonlók akkor minek veszel androidot?
mrlujoak: Azért ez már bőven hozza a sony szintet az emberek többsége szerint. Nekem formára szebb az arc de az meg műanyag amit nagyon nem szeretek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged