Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
2 hónap JB után visszatértem ICS-re. Szép volt, jó volt, elmúlt.
Így ICS-re visszatérve értékelek pár dolgot, ami korábban nem tűnt fel: Nem volt különösebb bajom a JB-el sem és az ICS-el sem. Az ICS-t viszont kiforrottabbnak, stabilabbnak látom, ezért lehet, hogy mégsem térek át a végleges JB-re. Legalábbis egyenlőre.
-A közelség érzékelő meglehetősen hektikusan működött JB alatt. Hol érzékelte, hogy nem. Az ICS 99%-os.
-A kijelző halványítás nagyon darabos a JB-n.
-Több volt a wifi probléma, mint ICS-en
-Több volt a hálózati probléma, mint ICS-en (bár ez lehet, hogy a GSM patch miatt volt)
-Több alkalmazás-kompatibilitási probléma volt JB-n. ICS-en ami fut, az jól is működik. JB-n úgy tűnt, hogy megy rendesen, de mégsem ment.
-Gyakran előfordult, hogy tök sötét lett a kijelző beszélgetés után, alig bírtam visszahozni volt, hogy csak a reset segített. Az ICS alatt azt sem tudtam, hogy kell reset-elni, soha nem fagyott le...
Nekem nagyon fontos, hogy gyorsan, fagyás nélkül tudjak a bejövő hívások között váltani, mert nálam elsődlegesen munkaeszköz és csak másodlagosan multimédia központ.
Sebességre, akku időre nem lehet panaszom egyik rendszernél sem! A JB egy árnyalattal gyorsabb, de az ICS is gyorsabb minden eddigi telefonomtól. Az aksi is kimagaslóan jól bírja. Második napot húztam le és még most is 58%, úgyhogy ma este sem kell töltenem.
Nem akarok senkit sem elijeszteni, csak azért írtam le a tapasztalataimat, hogy ha valakinek van egy jól beállt rendszere, nem biztos, hogy jobban jár a frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest