Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
SztiviVander #4704 üzenetére
1. Erről nem tudtam hogy ilyen buzeráns társaságról van szó ahogy leírod. Egyébként ezért meg lehetne valamit lépni, mert az azért már mindenen túltesz hogy megkarcolja az új alkatrészt azért hogy ne kelljen kicserélni. Nem az a megoldás hogy be se adom nekik a telefont, szóval nem értem egyáltalán mire építetted fel ezt a nekem szánt elméletet. Semminél szerintem ez is bőven több, hogy kirakjuk a nyilvánosságra, az emberek arcába hogy ez van, sült már ki ilyenből pozitív dolog is.
2. A kijelző foltosodás széria hiba, amit itt többek bevallása szerint kicseréltek! Pont. Ennyi. Kicserélték. A hibát nem befolyásolja az hogy én szöget vertem-e be a telefonnal, vagy leokádtam és felmarta a burkolatot a gyomor savam, vagy akármi?!?!? A foltosodás újkora óta ott volt, a repedés ezt nem befolyásolja. Tehát semmi köze ahhoz hogy a telefon milyen állapotban van.
3. Én azért veszem hogy focizzak vele... jah nem ez hülyeség, mert utálom a focit.
Van egy nokia telefonom, az special 2 év és 3 hónap alatt kb 4 szer esett le, azt is laminált padlóra (és nem azért mert itthon ülök 2 éve.. hanem mert vigyázok a cuccaimra), úgy hogy rajta van a gyári gumitok, tehát szalon állapotú a készülék. A motorolát mint céges telefont kaptam más használtan.
Egyébként meg egy mobil készüléknél, amit az ember a zsebébe meg itt ott hord, ráadásul elég idióta a formája és a kezedben se áll meg túlságosan stabilan, elvárható alap hogy a leeséseket kibírja. Egyébként érdekes.. mert egy haveromnak van egy ugyan ilyen razr -je, és már buszon le ejtette, lépőcsőn, betonra, stb, és semmi baja.. nem értem.Svájcba egy barátom apjának a 3 napos iphone-t kicserélték, mert bele ejtette a kádba.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Iphone 13 Pro 128gb
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest