- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
SztiviVander #4704 üzenetére
1. Erről nem tudtam hogy ilyen buzeráns társaságról van szó ahogy leírod. Egyébként ezért meg lehetne valamit lépni, mert az azért már mindenen túltesz hogy megkarcolja az új alkatrészt azért hogy ne kelljen kicserélni. Nem az a megoldás hogy be se adom nekik a telefont, szóval nem értem egyáltalán mire építetted fel ezt a nekem szánt elméletet. Semminél szerintem ez is bőven több, hogy kirakjuk a nyilvánosságra, az emberek arcába hogy ez van, sült már ki ilyenből pozitív dolog is.
2. A kijelző foltosodás széria hiba, amit itt többek bevallása szerint kicseréltek! Pont. Ennyi. Kicserélték. A hibát nem befolyásolja az hogy én szöget vertem-e be a telefonnal, vagy leokádtam és felmarta a burkolatot a gyomor savam, vagy akármi?!?!? A foltosodás újkora óta ott volt, a repedés ezt nem befolyásolja. Tehát semmi köze ahhoz hogy a telefon milyen állapotban van.
3. Én azért veszem hogy focizzak vele... jah nem ez hülyeség, mert utálom a focit.
Van egy nokia telefonom, az special 2 év és 3 hónap alatt kb 4 szer esett le, azt is laminált padlóra (és nem azért mert itthon ülök 2 éve.. hanem mert vigyázok a cuccaimra), úgy hogy rajta van a gyári gumitok, tehát szalon állapotú a készülék. A motorolát mint céges telefont kaptam más használtan.
Egyébként meg egy mobil készüléknél, amit az ember a zsebébe meg itt ott hord, ráadásul elég idióta a formája és a kezedben se áll meg túlságosan stabilan, elvárható alap hogy a leeséseket kibírja. Egyébként érdekes.. mert egy haveromnak van egy ugyan ilyen razr -je, és már buszon le ejtette, lépőcsőn, betonra, stb, és semmi baja.. nem értem.Svájcba egy barátom apjának a 3 napos iphone-t kicserélték, mert bele ejtette a kádba.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Xiaomi 13 Pro
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged