- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Amit linkeltem az közel a legjobb amit ki lehet hozni belőle, azért ne abból indulj ki (technikailag, mert esztétikailag sokkal jobbakat is lehet csinálni, de az nem a kamerától hanem a fotóstól függ
)
Szerk.: mondjuk most nézem amire gondoltam az nem is volt publikus fotó, szóval azzá tettem, így nem tudom melyik fotót láthattátok eddig
-
kelly416
veterán
Szia!
Nem is tudom, mit mondhatnék. De vegyük sorba.
A rootról semmit nem tudok mondani, úgy, ahogy a csomagból kivettem, teljesen jó. Igaz, kapott már egy GOlaunchert, de ez más téma. Ezen kívül minden tuti.
Negatív? Az ára, az itthoni hivatalos forgalmazás hiánya. Eddig másba nem igazán futottam bele.
Azok közül, aki itt van, szerintem nem igazán találsz olyant, aki azt mondaná, nem érdemes beruházni rá. Az is tény, hogy már jó ideje piacon van, illene lassacskán megjöjjön az "utód", talán majd az még jobban megéri. Ha most akarsz váltani, szerintem jobbat nem találsz. Ha ráérsz, lehet, hogy jön majd jobb. Nem mintha az S4 vagy a ONE vagy bármelyik csúcs nem hajazná szintetikus teszteken, de kérdés, hogy nagy pontszámmal akarsz villogni a konnektor közelében, vagy jól használható kütyüt szeretnél magadénak tudni, és bátran használni akár esőben is egy két-három napos rendezvényen?
Én teljesen meg vagyok elégedve. Vagy majdnem teljesen. Vettünk nemrég az Asszonynak egy HOS-t. Aki nem tudná, sokáig vacilláltam a két készülék között. Ugyanúgy 4.3, mégis nagyobbnak tűnik a HOS, mert nem a képernyőből veszi el a gombokat. Éjszaka sokkal többet lát a kamerája, és nem a villanó miatt, mert pusztában próbáltuk, nagy távolságok és erős szürkület mellett. Asszem ennyi a HOS javára, no meg a Sense. Amúgy jobban bírja az akku, kisebb a készülékház, kevésbé sérülékeny, van kameragomb.Szerintem.
Szerk: pontosítás
-
Schanyee
senior tag
1. nem tudom milyen roottal, nem csináltam, anélkül teljesen stabil, jan. eleje óta van meg, eddig 2-szer indult újra, meg én is úgy havonta egyszer újra indítom.
2. negatív: angol a rendszer, ami nekem pl egyáltalán nem gond. Egyebet nem igazán tudok mondani, én nagyon meg vagyok vele elégedve, mások majd csak mondanak. Nekem pl töltéskor kicsit ráz a kerete (bizsergető érzés), de ilyennel más nem találkozott. Vettem rá tokot, azóta fel se tűnik.
3. Jó kérdés, most nem tudom mennyi az ára, ettől sok függ. Meg attól is, hogy mire van szükséged. Nekem ez volt pl a max méret amit megvennék, még most is inkább vennék 4"-os telefont mint nagyobb méretet, így bár drága volt, de a többi kilőve. A sebességgel nekem sosincs bajom, bár "csak" 1 magos, de tud párhuzamos futtatást és jó magas órajelen megy, így pörög minden. De ha olyan áron van mint volt (~110k), én lehet megvárnám az utódját (nem a moto x-re gondolok, hanem amit egyszer bejelentettek, hogy 4"-os 4 magos, hasonlóan keskeny kerettel), nem hiszem hogy az különösebben drágább lenne, pláne a méret miatt.
Meg ami azt illeti, követem a dolgokat, de annyira azért nem mint előtte, így ami a felszínes olvasgatásból lejött az az, hogy az elmúlt 1-1,5 évben senki nem dobott ki semmi nagy újítást (se hardvereset se szoftvereset, amit ez ne kapna meg).
Szóval ha most kellene vásárolni tuti megvárnám az új generációs eszközöket, ha nem lenne sürgős, ha sürgős lenne akkor meg simán vállalható, sőt több is.
4. Mint az előbb írtam eléggé.
Sokan írják, hogy rossz a kamerája. Ha nem gyorsan mozgó dologról van szó, akkor hdr-t bekapcsolva kell fotózni, ég és föld a különbség. Még lassan mozgó dolgoknál is gyakran működik (pl ha valaki beáll pózolni).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A RAZR i az Intel Atom processzora miatt jelenleg igazi csemege a piacon, de tartogat még más különlegességeket is.
- Xiaomi 13t 8/256gb, fekete, 7 hónap garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest