Új hozzászólás Aktív témák

• kiro4444

tag

válasz kelly416 #4335 üzenetére

Köszönöm a válaszod.
    Tegnap délután lehúzva rohamosan merült. Délután volt dolgom, ezért inkább hazavittem, és rádugtam a hálózatira. Előtte 30% körül inkább ki is kapcsoltam, hogy ne merüljön le teljesen. Otthon feldugtam kb 5 körül. Este fél 10 körül értem haza, és a telefon le volt merülve, úgy hogy töltőn volt.....
    Letöltöttem az OS Monitort, de a CPU 3,6%-on ketyegett, semmi sem szívta az akksit, semmi sem futott a háttérben. De mondom mindegy, nyomok egy hard resetet, reggelre feltölt és hátha örülök. Csak gyári appok vannak rajta most is, semmit nem telepítettem vissza reset után! Örültem, mert 100%-on volt reggel, de lehúzás után egyből 96% lett, utána 2 perccel 67%, és egyből ekkorákat ugrik lefelé. Míg fogat mostam leugrott 37-re. Visszadugtam a hálózatira.
    Most itt van a melóhelyen PC-re dugva. Ha lehúzóm 3 perc alatt lemerül 65%-ra, ha visszadugom, akkor 3 perc alatt vissza is tölti 100-ra. De csinált most olyat is, hogy 51%-on rádugtam, felugrott 86-ra majd vissza 57-re, pedig USB-s töltőn volt. Meg van őrülve. :(
    Az is tisztán látszik az akksis ikonon (ami a teló saját appja, vagy mije, a battery menüben), hogy töltőn van!! (charging folyamatos zöld vonal alul, a piros vonalas zuhanás pillanatában is), de egy bill zár feloldás miatt lezuhan a vonal, és leesett 87%-ra, hangsúlyozom ekkor töltőn volt a telefon! Le is fotóztam ezt képet az ikonról.
    Az egész nekem csak azért fura, mert az első napon hibátlan volt minden, még írtam is, hogy nem csökken az akksi töltöttsége, és tegnap egy 6 perces telefonálás után megőrült.
    Írtam az eladónak, várom a válaszát.
    Olyan mintha szar lenne az akksi, és gyorsan ledobja a feszültséget, meg gyorsan vissza is tölti, akkor szoktak ilyet csinálni. Csak még mindig ott van az első nap kérdése, amikor 27 órát ment 100%-on, ami nyilván nem valós, de nem merült le, pláne nem percek alatt 0-ra. Ha most kivehető akksija lenne, akkor gyorsan ki lehetne deríteni, hogy mi a baj, vagy ki lehetne zárni az akksi gondot, de így...... :( :O

Új hozzászólás Aktív témák