- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Markáns vélemény, de elolvasva szerintem ez is a tolladban maradhatott volna.
Bocs.A tesztben nem értettem az összehasonlítást a fold modellekkel. Mintha a repülő és a sétahajó indulna népszerűségi versenyben csatába. A motorola egy átlagos méretű mobillá változik, a fold-ból tablet lesz. Manapság egyik mobil felső részét sem érjük el kényelmesen vagy fogásváltás nélkül.
Annak ellenére, hogy nem vagyok a hajlítható kijelzők híve (még), azt azért el kell ismernie bárkinek, hogy összehajtva minden készülék kisebb.
Voila, megfejtettem a rejtélyt.
Az S22 választása a pengével szemben ezért is irreális a hegynyi kávák ellenére, mert az mindig azonos méret marad. Tehát a mérete folyamatosan S22.
A tetemes okosóra méretű külső kijelző már így is sokkal több funkciót kiszolgál, mint illene. Ki akar játszani 2.7"-on? De tényleg? Esetleg snake-et... Az ős motorolákon sem értettem, miért lett volna szükség annyi információra, amekkorára szétfeszítették a kis hívás jelző ablakot.
Ez a mobil kinyitva él, bezárva alszik. Nincs itt semmi látni való.
Melegszik/nem melegszik. Ha játszani akarsz vegyél ROG mobilt hűtővel.
Techdemó lehet az első kiadás esetleg, a második a bizonyítási kényszer, de a harmadik verzió, már a piacon keresi az helyét. És szerintem sokan várták ezt a változást, nem csak a megkopott emlékek miatt. A kagyló telefonoknak is megvolt a maguk bája az előnyeivel és a hátrányaival együtt.
Kitűnni a tömegből egy mobillal? Szerintem elhagytuk a 90-es éveket. Persze előfordul, de jóval kisebb arányban.
Én inkább a praktikumot helyezném előtérbe.
Az ajánlott fogyasztói ár lassan már egyik brand-nél sem ajánlott. Nem kerül lényegesen többe, mint a versenytársak ajánlatai. Ebből a szempontból átlagos. Ha annyit él, mint a többiek, már megérte.
Legyen Razr!
Legyen kihívás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Motoros topic
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Posta, csomagküldés
- EA Sports WRC '23
- Kuponkunyeráló
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest