Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bostone

addikt

válasz Mercel #34 üzenetére

Markáns vélemény, de elolvasva szerintem ez is a tolladban maradhatott volna.
    Bocs. :R

A tesztben nem értettem az összehasonlítást a fold modellekkel. Mintha a repülő és a sétahajó indulna népszerűségi versenyben csatába. A motorola egy átlagos méretű mobillá változik, a fold-ból tablet lesz. Manapság egyik mobil felső részét sem érjük el kényelmesen vagy fogásváltás nélkül.
    Annak ellenére, hogy nem vagyok a hajlítható kijelzők híve (még), azt azért el kell ismernie bárkinek, hogy összehajtva minden készülék kisebb.
    Voila, megfejtettem a rejtélyt.
    Az S22 választása a pengével szemben ezért is irreális a hegynyi kávák ellenére, mert az mindig azonos méret marad. Tehát a mérete folyamatosan S22.
    A tetemes okosóra méretű külső kijelző már így is sokkal több funkciót kiszolgál, mint illene. Ki akar játszani 2.7"-on? De tényleg? Esetleg snake-et... Az ős motorolákon sem értettem, miért lett volna szükség annyi információra, amekkorára szétfeszítették a kis hívás jelző ablakot.
    Ez a mobil kinyitva él, bezárva alszik. Nincs itt semmi látni való.
    Melegszik/nem melegszik. Ha játszani akarsz vegyél ROG mobilt hűtővel.
    Techdemó lehet az első kiadás esetleg, a második a bizonyítási kényszer, de a harmadik verzió, már a piacon keresi az helyét. És szerintem sokan várták ezt a változást, nem csak a megkopott emlékek miatt. A kagyló telefonoknak is megvolt a maguk bája az előnyeivel és a hátrányaival együtt.
    Kitűnni a tömegből egy mobillal? Szerintem elhagytuk a 90-es éveket. Persze előfordul, de jóval kisebb arányban.
    Én inkább a praktikumot helyezném előtérbe.
    Az ajánlott fogyasztói ár lassan már egyik brand-nél sem ajánlott. Nem kerül lényegesen többe, mint a versenytársak ajánlatai. Ebből a szempontból átlagos. Ha annyit él, mint a többiek, már megérte.
    Legyen Razr!
    Legyen kihívás!

Új hozzászólás Aktív témák