Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Szerintem nagyon egyszerű gondolkodású emberek vásárolnak használati tárgyakat abból a célból, hogy kitűnjenek a tömegből. A mobil, mint státuszszimbólum rendkívül alacsony értékkel bír ezen a skálán. Ékszerek, órák, járművek inkább.
De azt is el tudom képzelni, hogy valakinek egyszerűen tetszik ez a stílus, mint ahogy azt is, hogy valaki azért halmoz fel több luxusautót, mert vágyat érez rá, hogy birtokolja, mert számára jelent valamit, amit egy szép autó jelképez.
Mindazonáltal, ha valaki a megkeresett javakat csak magára tudja költeni és nem látja meg, hogy a világban minő módon kelhetne egy jó ügyben segítségre.
Inkább be sem fejezem a mondatot. -
bostone
addikt
Mint, ahogy a kolléga is írta, lehetett volna ezt jobban csinálni.
Mondjuk az akkuval pont átb.sztak...
Beáldozták a design oltárán.
A kis kijelző szerintem is csak arra elég, hogy átfusd az eseményeket vagy zenét keress.
Viszont ezzel esetleg nyerhetsz 1-2 órát.
Na de, nah: három cég kínál flippes (vagy flip?) mobilt. Talán szebb is a moto, mint a másik kettő.
Egyébként sokkal szimpatikusabb, ahogyan egy kínai cég képviseli a Motorola "hagyományokat", mint ahogy egy európai használja a Nokia nevet.
Ezt szerintem meg kellet lépni. -
bostone
addikt
Markáns vélemény, de elolvasva szerintem ez is a tolladban maradhatott volna.
Bocs.A tesztben nem értettem az összehasonlítást a fold modellekkel. Mintha a repülő és a sétahajó indulna népszerűségi versenyben csatába. A motorola egy átlagos méretű mobillá változik, a fold-ból tablet lesz. Manapság egyik mobil felső részét sem érjük el kényelmesen vagy fogásváltás nélkül.
Annak ellenére, hogy nem vagyok a hajlítható kijelzők híve (még), azt azért el kell ismernie bárkinek, hogy összehajtva minden készülék kisebb.
Voila, megfejtettem a rejtélyt.
Az S22 választása a pengével szemben ezért is irreális a hegynyi kávák ellenére, mert az mindig azonos méret marad. Tehát a mérete folyamatosan S22.
A tetemes okosóra méretű külső kijelző már így is sokkal több funkciót kiszolgál, mint illene. Ki akar játszani 2.7"-on? De tényleg? Esetleg snake-et... Az ős motorolákon sem értettem, miért lett volna szükség annyi információra, amekkorára szétfeszítették a kis hívás jelző ablakot.
Ez a mobil kinyitva él, bezárva alszik. Nincs itt semmi látni való.
Melegszik/nem melegszik. Ha játszani akarsz vegyél ROG mobilt hűtővel.
Techdemó lehet az első kiadás esetleg, a második a bizonyítási kényszer, de a harmadik verzió, már a piacon keresi az helyét. És szerintem sokan várták ezt a változást, nem csak a megkopott emlékek miatt. A kagyló telefonoknak is megvolt a maguk bája az előnyeivel és a hátrányaival együtt.
Kitűnni a tömegből egy mobillal? Szerintem elhagytuk a 90-es éveket. Persze előfordul, de jóval kisebb arányban.
Én inkább a praktikumot helyezném előtérbe.
Az ajánlott fogyasztói ár lassan már egyik brand-nél sem ajánlott. Nem kerül lényegesen többe, mint a versenytársak ajánlatai. Ebből a szempontból átlagos. Ha annyit él, mint a többiek, már megérte.
Legyen Razr!
Legyen kihívás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest