- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rudiaszarvas
tag
Ha valakit érdekelne, itt a zip file....
-
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok, nekem ezt a problémát megoldotta a Beállítások/Alkalmazások/Letölötött alkalmazásokon belül a Google Play-szolgáltatások Cache törlése..... Próbáljátok ki... Nekem azóta egyszer sem jött elő kb 2 napja....
Esetleg tudja v.ki hogy CM 12.1 officialban vagy a CM alapú romokban van-e magyar nyelv? Ha jól sejtem elvileg lennie kell benne, ha jól emlékszem még az első generációs Moto X-met is ezzel használtam.... Most még jól elvagyok a Gyári 5.1-el.....
-
Rudiaszarvas
tag
Köszi! Próbàltam én is feltenni de a Brazil 5.1 folyamatosan leállítgatta a google szolgáltatásokat nàlam és sehogy s tudtam tovább lêpni.... Visszatettem az EU-s Stock Romot... More Locale 2-vel meg részben Magyarítottam.... Nem lehet v.hogy rendszer szinten hozzáadni a magyar nyelvet?
-
Rudiaszarvas
tag
Ki találkozott még ezzel a hibával h a google play szolgáltatás időközönként leáll
... Mi erre a megoldás? Tud v.ki segíteni? Használatban nem jelentkezik semmi csak zavar ez az üzenet....Köszönöm
-
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok!
Volt nekem még egy 1. generációs Moto X-em... Abban sem volt gyárilag magyar nyelv.
Lehet láma kérdés de esetleg erre a készülékre a Lollipoppal esetleg megérkezett? Vagy a 6.0ás androiddal?
Nem mintha olyan fontos lenne csak érdekel.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 2020 SE 2 gen, kishibas
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest