- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
cukimajom #16763 üzenetére
Az még egy régi írás, akkor még nem lehetett annál újabb bootloadert unbrickelni. Nem én akarom végleg tönkretenni a telódat, de nézz utána, ha az unbrick a 41.1A bootloadereseket is flasheli akkor meg lehet próbálni. De ez tényleg csak leg-leg-legutolsó megoldás ha már repülne a kuka felé. Nem javaslom, tönkreteheti a telót, de ha nem látsz más megoldást...
De nem én mondtam!
-
Upo
addikt
válasz
cukimajom #16759 üzenetére
Ha nálad van fastboot akkor az első 14 pontot megspóroltad, onnan haladj tovább.
Vagy egy másik leírás képekkel: [link]
Ha van fastboot, akkor az utolsó, "Flashing the device with Lollipop Rom" elég lehet.Ha meg már tényleg abszolút semmi remény, akkor még ki lehet próbálni a bootloader bricker-t is, ez elrontja a bootloadert, és qhsusb_bulk módba kerül a telefon. Utána már elölről játszik a leírás, és nem lehetetlen hogy a blankflash helyreteszi az emmc-t. De ez már tényleg végső megoldás, ha az mfastboot-os flashelés sem teszi helyre.
A bricker itt: [link], a TOOLS PACK DOWNLOAD alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged