-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nagyjából.
Első körben esetleg meg lehet próbálni csak a recoveryt.
mfastboot flash recovery recovery.imgHa nem, akkor azt hogy a script-ből kiiktatni az erase userdata részt, akkor a beállítások megmaradnak és úgy flashelni a gyári romot.
Ha így sem jó akkor törölni kell, akkor az erase userdata résszel együtt.
-
Lovi24
senior tag
Én ezt úgy csináltam a legelső frissítésnél,hogy mielőtt magától újraindult volna,kikapcsoltam. Ezután tudtam bootloaderbe belépni és újraflasheltem a gyári romot. Figyelj az akku szintre!! A villanó led nem tudom,mit jelenthet. Nem tudom,hogy most 4.4.2-ről mit kellene felraknod,de ha 4.3-ra akarsz visszatérni,itt van _ghiottone leírása .
MÁS
Talán jó hírek,hogy q2-ben jön a MotoMaker Eu-ba, és nyáron egy új Moto x is -
Destr4ct
aktív tag
Ugyanez volt nálam is. /cache-ből töröld ki, vagy helyezd át a frissítő fájlt.
Valamiért nem sikerül a frissítés. De a fájl ottmarad a /cache-ben, a teló érzékeli, és ezért indítja újra magát.Hogy a sikeres frissítés érdekében mit kellene pontosan csinálni, azt még nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest