- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
ronin79 #15074 üzenetére
...és (#15093) biro.bal:
Az ebay-es és egyéb helyen kapható hangszórókat szerintem felejtsd el, én már túl vagyok 4 különböző helyről rendelt darabon, mindegyik ment a kukába az említett porvédő anyag hiánya miatt a hangszóró elején.
Az isoram által ajánlott helyről (part4gsm) rendelve - bár drágább - , de azóta is tökéletesen szól és semmi gond nincs vele....pedig ugyanaz a környezet, és nem változtak a használati szokásaim sem.biro.bal: reklamálj!
-
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15070 üzenetére
ennyi. Köszönöm
így egyelőre nem érdekel a supersu. Amennyire emlékszem, ez volt az egyetlen program (quickboot), ami kérte a root jogot.
Jónak tűnő rendszer ez a cm. Remélem hónapok elteltével is elégedett leszek vele.Lehet még ilyen telefont kapni valahol? Vagy melyik ami mostanság kellemes ár/érték arányú droidos, hasonló méretben? Nagyobb semmiképp sem kellene. Asszonykának szánnám, esküvői ajándéknak
-
LógaGéza
veterán
válasz
ronin79 #15061 üzenetére
Nagyrésze magyar, csak a legújabb funkciók nincsennek benne magyarítva (én mondjuk angolul használom, de keresztfiam 4G-jén magyarul megy - ott a Blisspop után felüdülés volt, hogy a funkciók nagyobb része magyar).
Amúgy igen, van magyar fejlesztő, és én is foglalatoskodni fogok mostmár a magyarítással is -
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15044 üzenetére
Okés. Köszönöm mindkettőtöknek. Ma már nem valószínű, de holnap elvileg lesz rá időm és belevágok.
Azt hiszem a cm-mel próbálok szerencsét, a gyári rendszer, gyanítom eléggé sivár lenne nekem.
Látom a linken, hogy "csak" nightly van, stabil kiadás nincsen? Vagy mindegy?
Naponta frissül? Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ez most jó, vagy rossz
Gappshoz kaphatnék egy linket?
Köszi -
mindanee
tag
válasz
ronin79 #15044 üzenetére
CM12-höz: teljesen stabil, működik benne minden. Nagyon mást nem tudok hozzáfűzni
Én anno azért kezdtem el nem gyár ROM-okkal próbálkozni, mert nagyon kényelmetlen volt a gyári...
A mostani CM viszont már van annyira kiforrott, hogy ne akarjak újabb és újabb ROM-ok után nézelődni (max pár hetente az új nightly lesz majd ráeresztve).
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #14980 üzenetére
Erre tessék uram
-
lajozs
aktív tag
válasz
ronin79 #14969 üzenetére
Tőled és Zooja-tól kérdezném (bocsánat a többi guru felé, hirtelen most ennyi is elég lenne), hogy - kísérletezgetőkként - milyen emlékeitek vannak 1032 esetén (akár 4.3-ig visszamenően) a napi használatra talán legajánlhatóbb ROM kapcsán? Tudom(?), hogy a downgrade csak spéci esetekben működik (nálam pl. GPE 4.4.4 van, 41.13 bootloaderrel); ebben a konkrét esetben létezne ideálisabb váltás? Asszony méltatlankodik, hogy nekem ez a "másod" telefonom is veri az ő S3 minijét, és szemet vetne rá...
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #14941 üzenetére
Annyira azért nem.
Nem tudom mi okból, de tegnap megszivatott. Tanulva a múltkori hibámból, azzal kezdtem, hogy a belakott CM-et átraktam secondary-nek és fő rendszernek raktam fel a FIUI-t. Utána már nem bootolt a CM és visszarakni sem engedte fő rendszernek, úgyhogy maradt a tiszta telepítés.
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #14927 üzenetére
Elvileg kéne.
Szívtam vele, mert a CM volt a fő rendszer, a többit meg másodlagosként raktam fel, de 5-ből 4 nem akart boot-olni. Viszont ahogy swap-oltam a CM-et másodlagos rendszernek, a többit meg fő rendszernek, azóta megy rendesen. Ergo így a másodlagos CM az állandó rendszer a telefonon...
-
mindanee
tag
válasz
ronin79 #14924 üzenetére
Köszi a linket
Meg kell védenem magam, hiszen helyesen kérdeztem
Ha a válasz nem terjed ki arra, hogy mivel/hogyan nyissam meg az adott cuccost (a kérdésem ennek mikéntjére is kiterjedt), akkor feltételezni fogom (KitKat-es tapasztalatok alapján is), hogy a kolléga szerint nem kell semmi extra a fájlok eléréséhez.
Az általad linkeltek alapján viszont kell még művészkedni egy kicsit
-
kliszi
senior tag
válasz
ronin79 #14901 üzenetére
Szia ! Én alig várom hogy megjelenjen 4g-re az új BlissPop az elözö is nagyon tetszett . A sebessége az nagyon jó volt . Egyépként kiváncsi vagyok rá hogy a cm12.1-ben mikor lessz jó a frissités funkció . A falconos BlissPop v3.2 látom megjelent már de sajnos a peregrine még nem .
-
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #14776 üzenetére
Nem, most a friss NX CM-et nyúzom. Meglepően jóra sikerült, piszok jó a ram kezelése, eddig még semmit nem töltött újra, hiába megy a chrome, a facebook messenger, viber, meg a zene egyszerre. Kicsit több időt gondolkodik az alkalmazásváltások között, de ez csak 1-2 másodperc. Végre van multitasking, ezt is megéltem...
-
válasz
ronin79 #14758 üzenetére
Köszönöm ismét!
Ma 1 db-ra redukáltam a Moto G-k számát, az XT1032-t elvitték. A valaha volt legkedvesebb telefonom volt a GPE-vel
Maradt az XT1033 és az X. Hétvégén kitalálom, hogy miként tovább, menjen-e rá a GPE vagy sem.Btw: Van valakinek egy eladó hangszórója G-hez emberi áron? Kicsit recseg néha. Bár nem tudom, hogy mekkora meló kicserélni.
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #14747 üzenetére
GPe 5.1-et, Xpirt moddjával megtoldva.
Az Euphoria-nál meg a legutóbbi RR-nél is folyamatosan restartolgatott a SystemUI, ha elfogyott a ram, úgyhogy vissza tértem alap üzemre, hátha a következő verzióban javítják.
Bár van egy sanda gyanúm, hogy a Theme Chooser miatt crash-el állandóan. -
kliszi
senior tag
válasz
ronin79 #14743 üzenetére
Már nyuzom kb 4 órája telepitgetek mindent plusz frissitgetem a dolgokat és tényleg elég gyors lett . Nem tudom a hivatalos cm12.1 lessz e ilyen persze ugyis kiprobálom azt is de ez tényleg egyenlöre elég jónak tünk ! A gyári loli ha kijön az lehet hogy nem is fog érdekelni mert tele van sok motorolás értelmetlen programokkal és googlés szarokkal !
-
kovigyuri
tag
válasz
ronin79 #14671 üzenetére
Szia!
XT1032 angol verzió, rajta a 1 click-es 5.1. (sirály a cucc köszönjük...)
Minded Ok rajta. De szeretnék más Custom Romot kipróbálni.Belépek a Download mode-be flash-elem a twrp-t, innét Factory reset és install custom rom.
Hibával megáll (hab check failed recovery és a hab check failed boot).
Sejtem hogy a file rendszerrel lehet valami.
Kérlek adj egy kis segítséget mire keressek rá a fórumban.Köszönöm
KGyuri -
-
válasz
ronin79 #14594 üzenetére
A péntek éjjeli tapasztalataim alapján a "hosszabb utat" javaslom pető bának, az kb. 1 óra volt
a sideloaddal elpöszmörögtem előtte az egész estét. Közben persze sokat tanultam.
@14595 pető bá': ha elkezd a YouTube apk-ra panaszkodni, akkor felesleges újrapróbálkozni, kezdd a 4.4.4 telepítésével!
-
rothadt
aktív tag
válasz
ronin79 #14587 üzenetére
megcsináltam a rootolást, de sajnos a mentést nem csomagoltam (persze még root előtt lementettem), nagy nehezen megtaláltam jó mélyen egy könyvtár formájában. akkor azt mentsem le pc-re, illetve, ha majd vissza kell állítani, akkor ugyan oda kell majd visszarakni, vagy bárhol megtalálja majd a twrp a mentést? azt hiszem így húsvét alkalmából ennyi jut eszembe. ja és még az lenne a kérdés, hogy amennyiben visszaállítom, akkor root nélkül leszek, de nem gyári recovery ugyebár, akkor így fel fog menni ota frissítés, ha jön?
köszönet!KELLEMES HÚSVÉTOLÁST MINDEKINEK!
-
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #14587 üzenetére
G-re az uccso frissítés az 5.1? Gondolom...
A gyári moto romos telefonokhoz is lesz?
Ha át akarnék nyargalni gpe verzióra, mi a pontos menete?
Nekem ugye most moto 5.0.2 van fent, root-tal.
A sok felesleges program miatt gondoltam, hogy esetleg kipróbálnám a gpe-t.Valakinek van tapasztalata k9 mail-le 5.0.2 alatt? "Unfortunately, K-9 mail has stopped" hibaüzenetet dob folyamatosan. Bár most hirtelen az apex launcher jutott még eszembe, hátha az a lúdas.
-
rothadt
aktív tag
válasz
ronin79 #14545 üzenetére
Köszönet, mostmár csak ez a sideloados dolog várat magára, egyelőre nem tudok belépni a recovery-be, döglött robot, nincs parancs aláírással, de hiába próbálom ezt a billentyű kombinációt, de nem történik semmi, vmi hiányzik még? próbáltam bedugott usb-vel, kihúzottal, bár gondolom ennek nincs jelentősége, egyelőre nem tudok belépni -
válasz
ronin79 #14546 üzenetére
Tegnap este óta nem csináltam semmit, most végzek a munkámmal és otthon foglalkozom vele.
Az OK, hogy nekem az 5.1 kell feltolni, de akkor ne a 444 GPE 1 click nevű csomaggal csináljam?
Nem akarlak fárasztani vele, bocs, csak téglázni sem szeretnék.
ui: előtte most még megyek és veszek vélhetően egy dual SIM G-t is.
-
rothadt
aktív tag
válasz
ronin79 #14541 üzenetére
NAGY SZERK.:MOST TALÁLTAM MEG MIRŐL BESZÉLSZ! TÚL SOK A LINK MÁR AZ ÖSSZEFOGLALÓBAN
NEKIÜLÖK REMÉLEM MENNI FOG,NAGY BOCS!!!!!
biztos ostoba vagyok, vagy vírusom van, de akárhonnan szeretném letölteni ezt: GPE_XT1032_KOT49H.M004_CFC.bat mindenhol ezt, vagy _ghiottone leírásában is halott linkeket találok, az összefoglalóban pedig szintén nem találok normális letölthetőséget. most a gyári romok vegyesenből (filefactory) próbálom, kiváncsi leszek mennyi időbe telik, slow dl...
szerk.:elindult, 2 óra és az enyém -
válasz
ronin79 #14532 üzenetére
Köszönöm!
Nem enged a cache-be másolni...
A custom recoveryt végül nem tettem fel, szvsz minden gyári, rootot töröltem , volt FR. Holnap megpróbálom a linked alapján, most húzok aludni. Thx!Szerkesztés: anno komplett image fájlt toltam fel, de szerintem menni fog most a link alapján
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest