Új hozzászólás Aktív témák

• Destr4ct

aktív tag

válasz namyang #2286 üzenetére

Nem tudom, hogy az ES file explorer hogyan szeretné elérni a meghajtót, azt nem használom.
    Szerintem a rendszer maga nem csatolja fel sehova magától az usb tároló eszközöket. Fájlkezelővel legalábbis én nem találtam sehol csatolási pontot. A mount parancs sem ad infót róla.
    Én azt hiszem, hogy azok a programok amiket linkelgettem, valahogy közvetlenül érik el az eszközöket mount nélkül. (vagy az usb porton keresztül, vagy magát a blokkeszközt, annyira nem vágom) On-the-fly olvassák a meghajtót, ezért van az, hogy az adott programok aktív működése szükséges a fájlok eléréséhez, és más appok csak a belső tárhelyre másolás után tudják megnyitni azokat. Pl. az OTG Disk explorer-rel úgy néz ki mintha rendesen meg tudnád nyitni a dolgokat, de a háttérben az is felmásolja egy temp mappába a fájlokat.
    Rendes mountoláshoz valszeg root kell.

Milyen egér az? Én próbáltam vezetéknélküli egeret és vezetékes billentyűzetet is vele (Logitech M305 és Logitech K300), mégpedig egyszerre a kettőt USB-hub közbeiktatásával. Simán bírta. Meg ahogy előzőleg írtam 2,5"-es vinyót is lazán meghajt.

What can change the nature of a man?

Új hozzászólás Aktív témák