- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki ,régóta pályáztam egy Moto 360 as órára .Most úgynézki sikerült egyet vennem ( 1 Generációs Moto 360)
Fém szíjas az óra és nem tudom hogy menyire lesz kényelmes ,de szerintem bőrszíjat fogok rá venni .Ezért felmerült bennem a kérdés hogy más típusú órának a szíja rárakható e vajon ? Mert én akárhogy kerestem idehaza nem nagyon lehet rá találni konkrétan egy webshop-ban sem .Ha meg van gondolom 18-20 ezer Ft ....Rendelni tudom hogy lehet az ebay-ről ,de nincs kedvem várni 2 hetet Ezért gondoltam hogy egy órásnál esetleg lehet tudnék rá venni egyet,szerintetek ? Egyébként milyen széles a szij csatlakozása ?
Másik kérdésem ,ha megkaptam ,miket teszteljek le az órán hogy tudjam hibátlan e ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest