Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Ha valakinek kell van egy felesleges gyári töltő dokkom eladó
-
INMOTEP
őstag
Én nem tudom ki hogy van vele aki IOS al használja az órát ,de amióta megvettem többet van asztalon az óra mint a karomon
Nem tudom kihasználni azokat a funkciókat amiért főleg megvettem ,most nehéz döntés előtt vagyok hogy lecseréljem e az Iphone-t androidra az óra miatt .Pl ami engem jobban érdekelne gyalogos módban navigáció , nameg amiket láttam az Androidmarketben appokat rá azok között is van nem egy amire már azt tudnám mondani hogy értelmet nyert hogy okosórája van az embernek .De igy jelen állapotban csak az időt meg az időjárást tudom megnézni rajta ......
-
INMOTEP
őstag
Lassan megbarátkozok az Iphone okozta funkcióhiányosságokon ,remélhetőleg hamarosan kap az App valami nagyobb frissitést mert tegnapelőtt ha jól emlékszem frissült az Apple Story-ban ,valami bug fixet kapott .Jó lenne ha a Bluetotth Wifi kapcsolók és a google Map elérhető lenne .Engem őszintén szólva csak ezek érdekelnének jobban igy ,
Még 2 kérdés merült fel bennem az órával kapcsolatban ,amikor töltőre teszem hogy tudom kikapcsolni teljesen a kijelzőt ? Mert amig töltődik addig halványan de megy ,a másik kérdésem hogy amikor nincs a karotokon az óra csak simán leteszitek az asztalra ? Mert én kaptam egy másik asztali töltőt hozzá ajándékba ,gondoltam amig nincs rajtam beleteszem (( persze a töltő kábel nincs beledugva )) ,gondoltam én hogy nem lessz gond .Oké igy kikapcsol a kijelző de hátul a zöld szenzor led folyamat ég ! Már úgyis kipróbáltam hogy kikapcsolom az összes beállításban a szenzort ,de nem vált be .Eddig úgy vált a be a dolog ha csak simán leteszem az asztalomra és igy kussol a kijelző is meg a hátlapi szenzor .Igy legalább nem is merül sokat
-
INMOTEP
őstag
válasz
bazsc20ne #1732 üzenetére
Ez tényleg igy van
Ha nem Androidos telom van akkor nem is látszik a menüben Wifi bluetooth kapcsoló ? Az a gond a Bluetooth-ot sem tudom igy kapcsolgatni , mert az a gondom igy hogy néha elveszíti a kapcsolatot és lecsatlakozik az Iphone ról .De ha újra akarom hogy csatlakozzon nem tudom megoldani csak factory reset-el a párosítást.... .Apple áruházból letöltöttem az android Waar appot-azzal működik is egyébként egy darabig . Amit tudtam elérni hogy lekérte a gps adatokat az iphone -ról ,bekelett kapcsolni a gps-t az iphone- on és levette az időjárás app hogy hol vagyok ,de utánna már nem látja a készüléket
-
INMOTEP
őstag
Factory reset 3x megvolt ,80 % feletti akkunál is ,de amit észrevettem nincs a setting-sben se Wifi se Bluetooth opcio ,google maps-ot se találom .Valaki tudna megoldást rá ? Még csak most ismerkedek az órával ,de ahogy youtube videókat nézek ezek Android 6.01 nél mind ott vannak
Egyébként Iphone- al simán kapcsolódott Bluetoot-al ,email értesitések is átjönnek .Szóval müködni müködik a Bluetooth- is csak a menüben nem látom ...............
-
INMOTEP
őstag
Közben én is Ma kaptam meg az órát ,nagyon elégedett vagyok vele igy hogy használtan vettem makulátlan
Olyan gondom volna igy első körben hogy nézegetem a beállításokat és nem találom a Wifi opciót ,android 6 van rajta ellenőriztem .Valami opció kikapcsolva tartja a Wifi-t hogy nem látom vagy mi a teendő ?
-
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki ,régóta pályáztam egy Moto 360 as órára .Most úgynézki sikerült egyet vennem ( 1 Generációs Moto 360)
Fém szíjas az óra és nem tudom hogy menyire lesz kényelmes ,de szerintem bőrszíjat fogok rá venni .Ezért felmerült bennem a kérdés hogy más típusú órának a szíja rárakható e vajon ? Mert én akárhogy kerestem idehaza nem nagyon lehet rá találni konkrétan egy webshop-ban sem .Ha meg van gondolom 18-20 ezer Ft ....Rendelni tudom hogy lehet az ebay-ről ,de nincs kedvem várni 2 hetet Ezért gondoltam hogy egy órásnál esetleg lehet tudnék rá venni egyet,szerintetek ? Egyébként milyen széles a szij csatlakozása ?
Másik kérdésem ,ha megkaptam ,miket teszteljek le az órán hogy tudjam hibátlan e ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Everest / AIDA64 topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest