Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gothic20
aktív tag
válasz
---Lasali--- #2085 üzenetére
Nem nyúltam bele a szoftverbe. A telefont ha minden igaz német országból szerezte be a cég és állítólag oda küldték vissza. 2 hónapig csak annyit mondtak , hogy nincs alkatrész meg hasonlókat érdekes módon miután jeleztem az esetet a fogyasztóvédelemnél és szóltak nekik még azon a héten megérkezett a készülék......
-
törölt tag
válasz
---Lasali--- #2072 üzenetére
szerintem nem a flash miatt a legérdekesebb a 2.2-es android, csak mostanában felkapott téma. a rendszer gyorsulása, a push tartalmak, kártyára telepítés, frissített frissítéskezelés, stb az sokkal fontosabb.
a youtube-ot azért játsza le, mert van rá kliensprogram, amivel megy. a videa-t meg azért nem, mert arra nincs, így böngészőből kéne mennie, de ott ugye nincs flash, tehát nem megy. illetve az olyan oldalaknál, ahol html5 videók vannak, az elvileg kéne menjen vele (feltéve, hogy h.264 kódolásúak).fülesből bármi belemegy, kivéve az ipod kompatibilis távirányítós eszközök. illetve azok is belemennek, csak nem működnek rendesen. de ha zenét akarsz hallgatni, akkor szerintem valamilyen bt füles jobb választás, mert amúgy mindenhez elő kell venni a telefont )számléptetés, play-pause, stb).
-
Phoenix0523
tag
válasz
---Lasali--- #2066 üzenetére
Szia!
Nem fogok fél oldalt írni, azt majd ír valaki más(vagy olvass teszteket).
Jelenleg nem támogatja a Flash 10.1-et. Ha azt se tudod mi a hátránya akkor nem hiszem, hogy szükséged lenne rá , de pl. radarképekhez kell a flash.
Éppen az a baj, hogy nem tudjuk, hogy kap-e még frissítést. Szerintem 99%, hogy megkapja a 2.2-t, de azért nem akarom mondani neked, hogy lesz frissítés...lehet, hogy tévedek...
Ha annyira nem sürgős szerintem várj(max. 2 hetet) és ha addig nem lesz semmi megerősítés, hogy a MILESTONE kap 2.2-t akkor gondolkozhatsz más telefonokon.
A HTC Legend biztosan megkapja a 2.2-t! Tehát az majd onnantól kezdve támogatni fogja a flash-et.
Persze 2.2 nélkül is jó telefon, de azért az a sebesség növekedés a 2.2-ben az nagyon jól hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest