- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Köszi, de jelenleg még nem szeretném szervizbe vinni, RSD Lite látja, így szerintem egy megfelelő rommal menthető lenne házilag is, olyan nagyon meg nem is sürgős, úgyse bírom megszokni, már-már fontolgattam, hogy eladom, persze nem így, hogy hibás. A rom cserét is inkább mint utolsó esélynek szántam, szeretnék azért megbarátkozok vele, meg a végtelenségig a VE66 se húzza, lassan meg már használtan se fogok tudni mást venni, mint okostelót
A szerviz gondolom Pesten lenne? Nem kizárt, hogy foglak majd még keresni ez ügyben, de ez ősznél előbb biztosan nem lesz, mivel nemsokára hosszabb időre elutazom, úgysem lesz időm/lehetőségem ezzel foglalkozni, addig meg inkább még házilag próbálkoznék. Mondjuk máskor is jól jött volna, ha egyébként is javít Motorolákat, és még alkatrészt is tud szerezni, nekem is van pár cím a tarsolyomban, de általában az utóbbival már probléma szokott lenni, viszont most még bízok benne, hogy valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nintendo Switch
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Garmin topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A szerviz gondolom Pesten lenne? Nem kizárt, hogy foglak majd még keresni ez ügyben, de ez ősznél előbb biztosan nem lesz, mivel nemsokára hosszabb időre elutazom, úgysem lesz időm/lehetőségem ezzel foglalkozni, addig meg inkább még házilag próbálkoznék. Mondjuk máskor is jól jött volna, ha egyébként is javít Motorolákat, és még alkatrészt is tud szerezni, nekem is van pár cím a tarsolyomban, de általában az utóbbival már probléma szokott lenni, viszont most még bízok benne, hogy valaki tud segíteni.