- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Tudom Te más véleményen vagy, de nekem más a tapasztalatom. Az összes eddigi Motorolámon lecseréltem a gyárit, illetve ez így nem teljesen igaz, mert volt, hogy a szolgáltatóit cseréltem le a gyári sw-ra. Pl. a mostani VE66-omon azzal, hogy moddolt sw-t tettem rá, be tudtam állítani, hogy használjon swapot, így hosszabb szöveget (hsz., e-mail) tudok írni, mint nélküle. Aztán persze lehet, hogy ennek nem mindenki örül
Emellett persze más funkciókkal is gazdagodott. Persze említhetném még az asztali dvd lejátszómat is, amivel szó szerint csodát művelt a moddolt fw, vagy a routerem, esetleg az mp3 lejátszómat. Nyilván ezekre az extra funkciókra nincs mindenkinek szüksége. Mellesleg valószínűleg ezt a hsz.-t sem bírtam volna megírni swap nélkül, amihez ugyebár a gyári sw.-nak mennie kellett. Persze tudom, hogy úgysem tudlak meggyőzni, nem is akarlak, csupán a tapasztalataimat írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Emellett persze más funkciókkal is gazdagodott. Persze említhetném még az asztali dvd lejátszómat is, amivel szó szerint csodát művelt a moddolt fw, vagy a routerem, esetleg az mp3 lejátszómat. Nyilván ezekre az extra funkciókra nincs mindenkinek szüksége. Mellesleg valószínűleg ezt a hsz.-t sem bírtam volna megírni swap nélkül, amihez ugyebár a gyári sw.-nak mennie kellett. Persze tudom, hogy úgysem tudlak meggyőzni, nem is akarlak, csupán a tapasztalataimat írtam le.