Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben én is beruháztam egy ilyen telóra, de ezzel kapcsolatban már korábban írtam itt. Egy ideje nálam van már, nagyjából át is költöztem rá, de élesben még mindig nem használom.
Egyetlen komoly gondom van vele, az a billentyűzet. A gyári fw-t lecseréltem a CM10-re, és kipróbáltam több billentyűkezelő app-ot is (SwiftKey, Swype, meg még ki tudja mit nem), de kezdek hardveres hibára gyanakodni. A problémám, hogy egy-egy gomb rövid lenyomásával is gyakran két-három karaktert ír, ami erőteljesen rontja a használhatóságát. Jelenleg is a SwiftKey van beállítva, ez automatikusan felajánlja a szavakat, de még így is elég kényelmetlen a használata, és jelszó beírásánál (ahol csak csillagokat látok) észre se veszem, ha valamit elír, csak ha már mondjuk kitiltanak az adott oldalról a többszöri sikertelen próbálkozás miatt, vagy lezár a sim kártyám a hibás pin kód megadás után.
Használtam már több fizikai billentyűzettel rendelkező pda-t, köztük Motorolát is, azokkal soha nem tapasztaltam ilyent, tehát a user errort kizárnám, pláne, hogy már direkt figyelek rá, hogy épp csak egy pillanatra nyomjam le a gombot, de ez sem segít. Eleve olyan karaktereket is duplán, triplán ír, aminél a gomb hosszú nyomva tartására normál esetben azt a listát dobja fel, amiből kiválaszthatom az ékezetes karaktereket. Ilyenkor sokszor úgy néz ki a dolog, hogy ha nyomva tartom a gombot, akkor feljön a választómenü, de előtte már beírt az adott karakterből párat.
Én valamiféle kontakt hibára gondolok, esetleg szalagkábel. Tapasztalt már valaki ilyent? Mennyibe kerülhet a javítása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Arc Raiders
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest