Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Szándékosan nem kezdtem el leírogatni, hogy mi micsoda, miért törlöm, mivel helyettesítem. A leírás a módszert mutatja be alapvetően, és nem arra ad útmutatást, hogy melyik ROM-ot használja valaki, és mit törölgessen, amitől neki aztán a legjobb lesz. Egyrészt aki ebbe belemegy, az ne azért tegye, mert én azt írtam, hogy mennyi mindent le lehet törölni, hanem mert van elképzelése arról, hogy mitől akar megszabadulni, és mit akar helyettük használni. Másrészt a Titanium Backupban a nevek alapján, vagy törléskor az .apk nevei alapján a dolgok nagy részét ki lehet következtetni, hogy melyik cucc mit takar. Ha meg valaki nem biztos benne, hogy amit letöröl, az kell-e neki vagy a rendszernek, akkor ne törölje, vagy kérdezzen.
Érted, ilyen alapon akkor meg kéne csinálnom, hogy az összes alkalmazás funkcióját leírom... Ha így tetszik, nem teljes a leírás, de nem is azzal a szándékkal készült, mert pl. sem a túlhúzás nincs benne, sem arra nem ad részletes leírást, hogy milyen beállítást használok pl. a LauncherPro-ban, mint ahogy azt sem kezdem el ecsetelni, hogy mely alternatív programokat kell letölteni a Marketről a töröltek helyett. Aki a 6-os pontig eljut, és bele is vág a figyelmeztetések mellett, abban legyen annyi, hogy önállóan is foglalkozik a dologgal. Ha meg nincs kedve hozzá, akkor rakjon fel egy clean ROM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest