-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Szándékosan nem kezdtem el leírogatni, hogy mi micsoda, miért törlöm, mivel helyettesítem. A leírás a módszert mutatja be alapvetően, és nem arra ad útmutatást, hogy melyik ROM-ot használja valaki, és mit törölgessen, amitől neki aztán a legjobb lesz. Egyrészt aki ebbe belemegy, az ne azért tegye, mert én azt írtam, hogy mennyi mindent le lehet törölni, hanem mert van elképzelése arról, hogy mitől akar megszabadulni, és mit akar helyettük használni. Másrészt a Titanium Backupban a nevek alapján, vagy törléskor az .apk nevei alapján a dolgok nagy részét ki lehet következtetni, hogy melyik cucc mit takar. Ha meg valaki nem biztos benne, hogy amit letöröl, az kell-e neki vagy a rendszernek, akkor ne törölje, vagy kérdezzen.
Érted, ilyen alapon akkor meg kéne csinálnom, hogy az összes alkalmazás funkcióját leírom... Ha így tetszik, nem teljes a leírás, de nem is azzal a szándékkal készült, mert pl. sem a túlhúzás nincs benne, sem arra nem ad részletes leírást, hogy milyen beállítást használok pl. a LauncherPro-ban, mint ahogy azt sem kezdem el ecsetelni, hogy mely alternatív programokat kell letölteni a Marketről a töröltek helyett. Aki a 6-os pontig eljut, és bele is vág a figyelmeztetések mellett, abban legyen annyi, hogy önállóan is foglalkozik a dologgal. Ha meg nincs kedve hozzá, akkor rakjon fel egy clean ROM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest