Hirdetés
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Yettel topik
- Tökéletes egyensúlyban a OnePlus 13T
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
DEARevil #45053 üzenetére
Na felraktam a CM9-et, a 0602-est. Probléma nélkül megy, tetszik a holo-felület is és ráadásként a wifi is jó
. Egy baj van: ha több erőforrásigényes folyamatot futtatok, akkor erőteljesen melegszik a defy... Ez nem tetszik, de most már lehűlt, egyelőre megmarad. Akkuidőről még nem tudok nyilatkozni, remélem az is jó lesz
szerk: most olvastam a későbbi hsz-edet. Szerintem nem baj, ha nincs boot.img, akkor alapból bootloopban kéne maradnia. Én most rebootoltam, elindult, szóval eddig jó. Kíváncsi vagyok mi lesz később
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- eBay
- Bluetooth hangszórók
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest