Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
josada
csendes tag
Nah, mégegy okostojás!
Két dolgot kérdeztem:
- lehet-e betűméretet állítani a telefonkönyvben (szemüveges vok) (erre kaptam ugyan választ nagy kioktatások közepette ugyan, de kaptam) az már mellékes, hogy nem volt jó semmire- a telefon magyar használati útmutatóval kapcsolatosan olvastató az első hozzászólásban, hogy "innen lehet leölteni", de az én általam használt telónak nem ua. a menüje (pedig gyári).
A magyarításra vonatkozó leírás kb több mint 1 évvel ezelőtt íródott! Gondoltam ennyi idő után feltehetem ezt a kérdést segítő szándékú embereknek. Fel is tettem, de csak kioktató, fegyelmező, visszaválaszolgató és a hangnemet magának kikérő okosokkal hozott össze a sors.Az iránymutatás az megvolt valóban: kifelé erről a fórumról!
Szépen is megértettem, hogy itt nem fog segíteni senki!
További jó szórakozást nektek! (Remélem 1szer Ti is összefuttok hasonló hozzáállással!)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest