- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
josada
csendes tag
Nah, mégegy okostojás!
Két dolgot kérdeztem:
- lehet-e betűméretet állítani a telefonkönyvben (szemüveges vok) (erre kaptam ugyan választ nagy kioktatások közepette ugyan, de kaptam) az már mellékes, hogy nem volt jó semmire- a telefon magyar használati útmutatóval kapcsolatosan olvastató az első hozzászólásban, hogy "innen lehet leölteni", de az én általam használt telónak nem ua. a menüje (pedig gyári).
A magyarításra vonatkozó leírás kb több mint 1 évvel ezelőtt íródott! Gondoltam ennyi idő után feltehetem ezt a kérdést segítő szándékú embereknek. Fel is tettem, de csak kioktató, fegyelmező, visszaválaszolgató és a hangnemet magának kikérő okosokkal hozott össze a sors.Az iránymutatás az megvolt valóban: kifelé erről a fórumról!
Szépen is megértettem, hogy itt nem fog segíteni senki!
További jó szórakozást nektek! (Remélem 1szer Ti is összefuttok hasonló hozzáállással!)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest