Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz kakukkmarci #33696 üzenetére
Én totál megértelek. A HTC Polarissal nekem is volt, hogy lelazult a SIM-kártya olvasó és "elment a térerő", fogtam szétszedtem, megigazítottam. Aztán jó ideig nem volt vele baj, míg újra nem kezdte, de akkor már nem ért semmit a "házi" barkácsom. Szerencsémre kiderült, hogy 2 éves a garija, nem 1. Elküldtem, megcsinálták azóta is jó. Esetemben jó srácok kezébe került, jó munkát végeztek, nem is kaptam ki érte, hogy nyilván valóan látszott az előzetes "berhelés". (Hozzáteszem, akkoriban ott dolgoztam ahol vettem, de előnyöm emiatt nem volt mert szervizbe küldve ugyanúgy volt mint bárki másé, nem lett a papírra írva, hogy hééé ez a mi emberünké).
Lényeg a lényeg, vannak rendesen dolgozó szervizesek is mint a példámban, de azért ha a Defy-m gari időn túl romlana el - de ne tegye - akkor én is magam fogok neki esni. Ha meg előtte... akkor a hiba mértékétől függ,de mint a te példád mutatja, ki lehet a képernyőt is cserélni sk.(Én azért off-ba teszem)
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest