- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
kakukkmarci #33696 üzenetére
Én totál megértelek. A HTC Polarissal nekem is volt, hogy lelazult a SIM-kártya olvasó és "elment a térerő", fogtam szétszedtem, megigazítottam. Aztán jó ideig nem volt vele baj, míg újra nem kezdte, de akkor már nem ért semmit a "házi" barkácsom. Szerencsémre kiderült, hogy 2 éves a garija, nem 1. Elküldtem, megcsinálták
azóta is jó. Esetemben jó srácok kezébe került, jó munkát végeztek, nem is kaptam ki érte, hogy nyilván valóan látszott az előzetes "berhelés". (Hozzáteszem, akkoriban ott dolgoztam ahol vettem, de előnyöm emiatt nem volt mert szervizbe küldve ugyanúgy volt mint bárki másé, nem lett a papírra írva, hogy hééé ez a mi emberünké).
Lényeg a lényeg, vannak rendesen dolgozó szervizesek is mint a példámban, de azért ha a Defy-m gari időn túl romlana el - de ne tegye - akkor én is magam fogok neki esni. Ha meg előtte... akkor a hiba mértékétől függ,de mint a te példád mutatja, ki lehet a képernyőt is cserélni sk.(Én azért off-ba teszem)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest