- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senkyke
csendes tag
Hát éppen ez a gond. Nincs semmi lefedettség. Nem kell, hogy szupergyors legyen, mert túrázás közben kell pozíciót ellenőrizni. No mindegy ez a hétvége lesz a nagy próbatétel a "drágaszágnak". Ott majd kiderül mit tud.
Akivel megyek neki is Defy van, lesz összehasonlítási alap. Érdekes lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Rain
senior tag
Tudom,hogy nem sok az értelme,de én mégis szebbnek látom. És hát fel is vágnék vele az Iphone-os kollégánál. de tudok 720p nélkül élni.
És a 720P felvét? Az IGcamerával próbáltam,azzal vkinek itt sikerült,olvastam. de nekem nem. üres képernyőt vesz fel.....
pollen: megnézem majd. Csak kíváncsi vagyok,wifin mennyi adatot használok. Azzal megy nagyobb részt,nem mobilnettel. Azért köszi a segítséget. Watchdog fenn van,mobilnetre kiválló
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
Edge
veterán
válasz Mr.Rain #24391 üzenetére
Ha hardveresen nem tudta 2.1-el akkor 2.2-vel se fogja, szoftveresen viszont igen, de elárulom neked CM7 alatt(ami ugye 2.3) sincs meg a 25 fps. Amúgy sincs értelme 720p-nek ekkora felbontáson
Senkyke: ennyinek pedig elégnek kell lennie... ahova mész ott van lefedettség? mert akkor mobilnettel át tudod hidalni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
törölt tag
válasz kokokovacs #24384 üzenetére
nekem is ez volt CEE-nél...
párszor indítsd újra...majd megjavul...
akku ki-be...amúgy nemértem mi baja van Pollen kollégának...
valaki elmagyaráznánemtudom pollen mikor csatlakozott a topichoz, de Tzl már a egeleje óta ittvan, mivel az elején volt egy kommentem, amiben nagyon megbántottam, kb. egy fél éve
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Rain
senior tag
válasz Polllen #24390 üzenetére
Oks,köszi,megnézem majd.
Azt tudja valaki biztosra,hogy 720p lejátszik-e 2.2-vel? Mert azt olvastam. Nekem nem viszi. Elvileg Rock-player-nek és Mobo Player-nek vinnie kell hardveresen is.... de nem vagy nem indul el,vagy fekete képernyő van. softveresen megy,de úgy nem az igazi.
Vkinek tapasztalata esetleg?
"Nincs megállás"
-
Polllen
nagyúr
válasz Mr.Rain #24388 üzenetére
Droidstat-t használok, de nem 100%-s pontosságú sajnos. Igaz, amíg csak pici az eltérés talán nem zavaró és cserébe még számolja a beszélt perceket és küldött sms-ket, ami nekem fontosabb.
A 3g watchdog elméletileg pontosabb.[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Senkyke
csendes tag
Fent van, amikor először szarakodott végignyálaztam a fórumot, és többen is írták. De még ennek is időbe telik, amíg stabilizálja a jelet. Hogyan kéne beállítani, hogy stabilabb legyen? Settings-ben mi hogy legyen? Hálás lennék ha tudnál segíteni, néhány óra múlva indulok a halál háta mögé, és ott nagyon kéne.
-
Polllen
nagyúr
az a baj, hogy a válaszod egyértelműen azt jelenti, hogy mindegyik így mér. Neki elég válasz, mindenki másnak meg nem túl korrekt információ. Lehet nem erre gondoltál, ezt írtad le. Odabiggyesztettem, hogy ez tévedés.
Te húztad rajta fel magad.
-
tzl
senior tag
válasz Polllen #24383 üzenetére
Szó nem volt de már pedigről. Valakinek a konkrét problémájára reagáltam azzal, hogy így mér a froyo. Valóban nem írtam mellé akadémiai székfoglalót a romok különbségeiről, de annak, akinek a válasz szólt, tökéletesen elég információ volt. Szó sincs nebántsvirágságról, egyszerűen te a sokadik voltál már és most elegem lett, ezért fogom hanyagolni a topicot.
-
Polllen
nagyúr
az a baj, hogy felvetted ezt a ne bánts virág stílust és így nem jutunk semmire.
Te azt mondtad, hogy de már pedig a wifit és 3g-t egyben számolja én annyit írtam, hogy ez tévedés.
Minden további gondolatot magadtól adtál hozzá, mint pl. de már pedig én oda-vissza ismerem a rendszert, amit soha sem írtam le. Konkrétan talán 7 szót írhattam a témában.
pá-pá nebántsvirág
[ Szerkesztve ]
-
.:P:.
csendes tag
Ahoj!
Elegem van már a defy-ből, mert amikor hívnak, nem engedi felvenni a telfont, vagy csak sokára!
Valami ötlet? mit lehet vele csinálni?Siemens a60-Se w610i-Motorola defy-Htc One X
-
tzl
senior tag
válasz Polllen #24380 üzenetére
Szerinted van nem gyári 2.2 defy-ra? Gyári Gb és fin rommal is így mér. De ha szerinted a delikvensnél úgy mér, mint nálad, akkor mivel magyarázod a különbséget a szolgáltató által mért és a telefon által mért adatforgalom között?
A különböző romok másképp mérnek, nála így mér a froyo, nálad másképp. Én tudom, hogy előfordul mindkettő, nála egyértelműen ez a helyzet, te meg közlöd, hogy tévedés, mert már egy hete froyot használsz és oda-vissza ismered.
Legyen neked igazad, a froyo nem méri a wifi adatot, ha soknak tűnik az adatszámláló, az valami rejtélyes hiba, amit Pollen megold majd nektek. Én innentől hanyagolom a topicot. -
Senkyke
csendes tag
Nekem nem számolja bele a wifit.
Amúgy 2.2 nagyon fa*za, hibátlanul megy, valóban gördülékenyebb, és amiért a leginkább imádom, hogy ugyanolyan használat mellett (angry birds sok, wifi sok, játék a navival meg gps-szel sok, zene napi 3-4 óra /sokat utazom/) 1,5-2-szer annyit bír. Eddig.
Bár a lassú gps még mindig zavar, hogy nehezen kapcsolódik a holdakhoz, annak ellenére, hogy pillanatok alatt talál akár 6-8 db-ot, de már tudom miért van. Legfeljebb külső vevő lesz a vége.Ja és nem volt FR, se más bűvészkedés.
[ Szerkesztve ]
-
Gabernier
tag
TzL
LInuxon tudom rootolni valahogy a 2.2 cee-t, vagy superoneclick+ win kell hozá?
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #24373 üzenetére
köszi a linkeket.
mondjuk már picit sokat olvastam CM7-ről, csak mégis azért megkérdezek már valakit, hogy pontosan mi alapján tette fel...
amúgy naná, hogy nekem is le van mentve 4 féle leírás -
hétalvó
addikt
CM7-ben mire kell állítani a baseband switch-et, hogy 3g-m legyen, mert nálam csak WCDMA-t ír ki, 3G-nek nyoma sincs.
CM7-et mindenkinek egyébként imádom
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
törölt tag
sziasztok.
ma délután feltettem sikeresen a hivatalos 2.2 CEE-t a vodás német 2.1-emre
tapasztalatok:
-hajszálnyival, de gyorsabb a rendszer
-pár új progi felkerült, de én biztos, hogy le fogom törölni őket holnap root után
-előtte és utáni is csináltam FR-t, de mégis csinált pár fura anomáliát:-nem működött a bluetooth
-a wifi nehezen fogta a jelet, és sokszor el is veszítette
-képernyőfeloldás után nem mindig volt az elhúzható dolog
-a SIM kártya párszor incorrecté vált
ezek a gondok pár újraindítás után eltűntek- a kamerával nekem nincs semmi gondom, ugyanolyan gyönyöróű képet csinál, mint előtte
-marketet nem próbáltam még
-a flash tökéletesen működik, minden oldal bejön rajta gond nélkülpár hét múlva tuti fel fogom tenni a CM7-et, de addig még tanulgatok
ha valami még eszembejut, akkor leírom
köszi még 1x fps8. az a leírás egszerű és nagyszerű
u.i.: szerintem arra való a fórum, hogy beszéljünk rajta a másikkal, és kérdezzünk, esteleg segítsünk...a szerkesztési idő csak 5perc, ami ha letelik MUSZÁLY új hsz.-t kezdeni...
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz polcsa #24363 üzenetére
A Moto updater nem ismeri fel a telefont?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
addikt
Üdvözletem!
Valakinek volt/van olyan problémája, hogy csomószor a kapacitív panel úgy vette, hogy nem csak ott nyomod ahol az ujjad van, hanem arrébb is, de csak pillanatokra.
Na, az enyémnek ez a baja.
Valószínűleg szervizelni kell. Nem tudom szoftveres-e, de nem hiszem. A kijelző maga szép tiszta, tehát nem az izzadtság miatt csinálta.
Valaki látott már ilyet?Szerk.: Elmúlt. Mindenesetre fura.
Szerk2.: A processzor órajelének, feszültségének megváltoztatása (SetVSel) esetleg okozhatta?
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
polcsa
aktív tag
Kicsit le vagyok izzadva.
Fel akartam tenni a rootolt, de hivatalos 2.51-re az új CEE romot.
Biztos ami biztos alapon előtte rendben (2xreboottal) feltettem az 1.4-es 2ndInit-et, ahol is nyomtam egy "wipe data/factory reset"-et és egy "wipe cache partition"-t, hogy egy szűz rendszerre tegyem fel a várva-várt romot.
Ezután viszont nem indul rendesen a rendszer. Bejön egy Set-Up képernyő, de nincs főkép, nincs menü. Hívni tudnak, statuszbar van, de ezen kívül semmi.
Elem már volt kint, nem akarok semmit próbálgatni, nehogy rontsak a helyzeten.
A leb..ásokat szívesen veszem, csak segítsetek! -
Jank
tag
Ma akartam vásárolni valamilyen övre akasztható tokot a Defy részére. Amikor a tokot próbáltam, azt vettem észre, hogy a tokból kivéve oldódott a billentyűzár és aktiválódott az érintő képernyő és véletlenszerűen beüzemelődött egy- egy funkció.
Tovább próbálgatva kiderült, hogy a tok záró mágnese okozza a jelenséget.
Kérdésem, hogy ezt a mágnesre való érzékenységet valamilyen menüpontból lehet-e befolyásolni? Esetleg hasonlóan mint a Blacberryknél funkciót hozzá rendelni? -
Edge
veterán
Megjött az 1700-as Mugen Power aksim, most töltöm, első pozitív dolog: ez biza nem lötyög mint a gyári. Majd később írok még tapasztalatot. (8900.- volt, mugenéktől free shipping van)
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
BitiOne
tag
Az lenne a problémám, hogy fr után amikor újraindul a telefon, akkor a beállításvarázsló végigvisz és ebben van egy olyan rész amikor engedélyt kér a googli, hogy anonim infót gyűjthessen, és hogy a googli alkalmazások használhassák a GPS-t (pontosan nem emlékszem, hogy mit is ír). Na én a GPS-es pipát bent hagytam (mondom megnézem mit csinál pontosan). De így még a naptár vidget is (meg szerintem még jópár alkalmazás bár ezeket pontosan nem tudom) GPS-t használ és szívja az aksit rendesen. Nem tudja valaki, hogy hol lehet ezt kikapcsolni, mert nem találom sehol.
//=// (( )) (( )) //-\\ //=//
-
Edge
veterán
Srácok!
Froyo-s frissítés után nem látszik az új market? sokára frissül? Várjon rá a rák? Hát akkor telepítsétek fel a legújabb market apk-ját ilyen egyszerű, feltettem ide:
Market 2.3.6hajrá
(FR froyonál is ez volt a gyors megoldás)Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Cyrin
addikt
Lehet leváltom a beépített böngészőt, mert érdekes módon csak ennél akad a flash, se skyfire-ben, se Opera mobile-ban nem akad. A Ph hozzászólás írása se megy rendesen.
-
Carambola
tag
Köszi, ez használható is lenne, csak nem tudom hogyan kell custom (clockwork) recovery módba belépni.
Közben átolvasva amit ajánlottál, rájöttem, hogy az a gond, hogy nem vot 100%-on a töltöttség, mikor a Froyo-ra frissítettem, így az a kb 50 % neki most a max, ami akkor volt.
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz Pistakiss #24340 üzenetére
Feltettem az Adobe flash player 10.3-at, megy a filmlejátszás
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Chad Price
csendes tag
Bakker! Nagyon fáradt lehetek.....
EZER KÖSZÖNET!!!!
-
tzl
senior tag
válasz Chad Price #24347 üzenetére
Manage Sim card az appok között.
-
leeka
tag
-
tzl
senior tag
Nem tudom, ha igen, hurrá. Az itteni leírások alapján feltolja az éles rendszerre, aztán újraindul. Amit egyébként bármelyik Linux disztro megcsinál ugyanígy, tehát nem lehetetlen, csak az a különbség, hogy ha ott félremegy valami, akkor max bootolsz egy live rendszert.
Ha meg tényleg újraindítja bootloader módban, akkor éljen (adb-n simán újraindítható bootloaderben vagy akár recoveryben, tehát akadálya nincs). Fájni nem fog senkinek, ha eleve bootloader módban köti rá a gépre. -
Chad Price
csendes tag
Üdv!
Hotmail acc. probléma megoldva.
Froyo fent.
Telefon számok eltűntek!
A sim-en rajta vannak,de sehol nem találom, hogy Sync Simcard,vagy ilyesmi......
Hogyan tudom vissza varázsolni őket a telefon könyvbe?Köszi!
-
rothadt
aktív tag
válasz rothadt #24316 üzenetére
na market! igazán nem tudom mi is segített pontosan, töröltem mindent ami vele kapcsolatos, restart, stb, majd pedig végül most indítás előtt bekapcsoltam a netet (itthon), nem pedig wifi és a patent market jelent meg.
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Carambola
tag
Sziasztok!
Megcsináltam a froyo update-t WIN7 géppel, MSU-val, simán felment kb 15 perc alatt.
Semmi FR sem előtte, utána csak egy újraindítás.
Minden működik, minden megmaradt, sms-ek, contactok, e-mailek (beállítással együtt) programok, kivéve, hogy a Defy froyos lett. :-)Ellenben van 3 gondom. Az egyik, hogy az akku gyorsan merül. Ma nem bírta reggeltől, ami még nem fordult elő az elmúlt 3 hónapban.
A másik, hogy az adatforgalomra azt írta, hogy ma közel 0,5 Gb!!! forgalom volt, Na erre lehívtam a t-mobile adatforgalmat ami az egész június hónapra, 125 Kb-t igazolt vissza.
A harmadik, hogy a video csak VGA-ban vesz fel. Nem tudom beállítani a 800 x 480-at.Mi lehet a gond?
Sajnos a kijelző automata fénybeállítása nekem is sötét nagyon, kültérben szinte olvashatatlan.
Ha manuálisan kb 50%-ra állítom, akkor elviselhető. A 100% nem lesz 2 x fényesebb.Köszi a segítséget előre is.
-
Pistakiss
őstag
válasz Stauffenberg #24317 üzenetére
Hali!
Milyen flash playert kell letölteni a markettről, itt van vagy 10?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
kano
nagyúr
Ezt én is akartam mondani, hogy kihangosítás tökéletesen működik nálam is. Nem akadozik, a hívott félnél sem.
Gyerekek, nekem volna egy kérdése:
Mikor jön már a Defyre a 2.3.4?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
rendesadam
tag
válasz Memmaao #24333 üzenetére
Ha jól emlékszem, itt a fórumban nem nagyon javasolták a programok visszaállítását, csak az adatokét. Nekem böngészőből nézve marketen megmaradtak a már telepített alkalmazások a my market account résznél, ott végigkattingattam középső egérgombbal, aztán ott rátoltam a frissítést, nem volt nagy feladat.
Esetleg most lementheted az oldalt, hogy biztosan meg legyen. -
rendesadam
tag
válasz Neil Watts #24326 üzenetére
Nekem vodás van, simán felment rá tegnap a 2.2; a telefonszámokról mindenképp érdemes backupot csinálni, bár ez az esetedben lehet elhagyható :]
-
addikt
Na, annyi munkám volt, hogy nem jártam itt hónapok óta, úgyhogy tolok egy láma kérdést: Ha titanium backuppal az összes telepített programot backupolom, aztán egy FR és utána update 2.2 CEE, akkor utána gondolom root, telepít titanium backup és az összes programot memkártyáról vissza tudom telepíteni? Tehát így kikerülhető a marketről egyesével telepítgetés?
My name is Bond, James... Dean.
-
Sly81
csendes tag
Na ma felraktam én is a várva várt 2.2.2-t, de nekem nem volt túl nagy szerencsém...
Előtörténet annyi, hogy jelenleg PIN-kódos lock volt beállítva és valamikor nagyon rég használtam Pattern lockot.
Fel is ment szépen az update, amikor eljött az idő hogy huzzam le a kábelt és indítsam újra, utána Pattern lockal fogadott, amit persze nem tudtam, hogy mi lehet, mert már nagyon rég nem is használtam. Elkezdtem próbalkozni azokkal amiket korábban használtam majd kb úgy az 5. próbálkozás után újra indult minden szó nélkül és utána egy teljesen szűz gép fogadott. Mindent letörölt, még az SD kártyát is lenullázta!!!. Szerencsére előző nap csináltam backupot az otthoni gépemre így pár óra újratelpítgetés után minden helyre állt.
Szóval vigyázzatok és mindig csináljatok Backupot .
Amúgy egyelőre tetszik a froyo....
-
veterán
-
tzl
senior tag
válasz kokokovacs #24324 üzenetére
Én a helyedben csinálnék egy fr-t, wipe data és wipe cache a recovery bootban.
-
Polllen
nagyúr
válasz Neil Watts #24326 üzenetére
2.2 már van rá, persze nem tudom, hogy a voda milyen módosított rom-t használ. 2.3-t meg hivatalosan nem erősítették meg, hogy lesz.
-
veterán
Atolvasva a topikot, tesztet/osszehasonlitva mas telefonokkal arra jutottam, hogy holnap mar robogok is a Vodahoz, es megnezem kozelebbrol.
Ha minden igaz el is hozom 9,9k+2,5k*12 honapraennyiert jo vetelt csinalnek?
Mire erdemes figyelni a telonal?
Illetve hivatalos 2.2/2.3 lesz ra? Erre nem talaltam pontos valaszt.[ Szerkesztve ]
-
vétó
aktív tag
clear data, clear cash
nekem egyébként 2.2.2 legpozitívabb meglepetései (nem biztos, hogy mind amiatt):
- telefon hangszóró kihangosítva végre rendesen működik (korábban kb 20 centiről kellett belebeszélnem, hogy halljanak a vonal túlsó végén)
- skype kihangosítható!
- több memória, stabilabb működés
- úgy tűnik búcsút inthetek a telefonbeszélgetések végi "várakozási" időnek (de ezt még nem akarom elkiabálni)Nálam egyébként egyelőre minden rendben működik, ahol kellett clear data, clear cash; a market ugyan maradt a szürke változat, de az mondjuk pont nem b...ik egy öltést se, így is pont ugyanarra lehet használni. és gondolom a froyotól nem lett se víz, se porállóbb a készülék...
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Wajk
addikt
-
Chad Price
csendes tag
Hello!
Email account-ok közé felvettem a hotmail-es címem és így tudtam nézegetni az üzeneteket. De két napja nem tudja szinkronizálni. Töröltem az acc-ot,vissza raktam, de semmi. Azt írja sync error és küld a beállításokra, hogy valami nem jó,pedig hozzá sem nyúltam semmilyen beállításhoz!?
Ötlet?Köszi!
-
rendesadam
tag
válasz rothadt #24316 üzenetére
Azt néztem, hogy kaptunk még 2*7 képernyőt, de én eddig a hetet sem tudtam telepakolni :]
A market meg majd eccercsak jó lesz.
@Stauffenberg: Gyári böngészőben a beállításoknál az Enable plug-inst át tudod állítani off-ra vagy on demand-ra, és akkor elvileg nem tölti be.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Én csináltam az update előtt és az update után is egy Factory Reset-et és sem a Markettel, sem a kamerával, sem semmi egyébbel nincs gondom amik itt tegnap óta felmerültek hibajelenségként. A kamera működik, nem nyújtja a képet és a Market első induláskor a régi formájában jött be, de azonnal villant is egyet és a notification bar-on megjelent az ikon, hogy update van folyamatban, majd a Market újraindult immáron az új kinézettel.
Titanium Backup-al toltam mentést a játékokról, mert nem akartam őket elölről kezdeni, azokat visszatoltam és működnek rendesen.
Sok változást nem tapasztaltam, maximum csak apróságokat. (Illetve markáns változás, hogy van Flash lejátszás. A gyári böngésző automatikusan betölti őket, de a Skyfire és a Dolphin is képes arra, hogy csak a kívánt tartalmat töltse be, így pedig a videók sem szaggatnak ha csak úgy "pőrén", böngészőben bámulom, esetleg teljes képernyőre kirakva).
-
rothadt
aktív tag
nos ha lesz vkinek fejlődés a market kapcsán, akkor jelezze! isteni ez a 2.2.2 is, láttátok, hogy 3*7 képernyővel kell gazdálkodni? de sajnos a market nekem is elég buta lett a cache törlés, restart nem segített
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Ronyn
senior tag
Most töltöttem fel a paypalt, valaki elmagyarázná hogy hogy lehet vele fizetni??
Ego sum... Ronyn 🧔
-
RootRulez
félisten
válasz #49227776 #24313 üzenetére
Én meg azt KÖSZÖNÖM meg fps8 kollégának, ha nem foglalja minden gondolatát új hozzászólásba... 5 percig szerkesztheted az előzőt. Néha1x-2x elmegy (akár véletlen), de most a te hszeidtől hemzseg az utolsó oldal, 5 perc alatt 3db vagy 1 perc alatt 2.
═════════════════════════════════════════
-
törölt tag
köszönöm szépen fps8 kollégámnak ahogy először linkeltem tőle leírást, az alapján tökéletesen ment, mindne hiba nélkül 20p alatt
KÖSZÖNÖM
(frissítés előtt én nyomtam FR-et...
most mennem kell, de majd holnap írok még a kamera/market dolgokról..
köszi mégegyszer -
fps8
senior tag
válasz pengemetal #24310 üzenetére
Ilyen is volt, múlt héten és utána írta hogy nincs frissítés a telefonomhoz. De aztán meg rendesen frissített, mert még újra is indult a telefon közben meg minden. Belépett olyan telepítő módba is a mobil....
"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
válasz rum-cajsz #24306 üzenetére
Nekem úgy volt, hogy végigment a frissítés updaterrel és nem változott semmi a telefonon. Illetve a telepítési folyamatnál is, újraindulás előtt még maradt minden a régiben. Ezért gondolom, hogy először felteszi a telepítőt a telefonra, majd kicsomagol, és csak utána cseréli le.
Persze nem kizárt hogy tévedek, és igen sajnos nem lehet biztos benne senki sem hogy minden rendben lesz..."War... war never changes"
-
rum-cajsz
őstag
Akkor miért írtad qnzo-nak, hogy nem véglegesít (#24294)? Ez egy elég félrevezető volt.
A frissítés az új bootloader telepítésével kezd, ha ott elszáll a frissítés, akkor kb. meghal a telefonja. Onnan már visszafelé biztos nem tud menni, előrefelé pedig akkor, ha maga a bootloader nem sérült meg.[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
lipike008
csendes tag
Én is most kezdem felflashelni, XDA- -sbf flash témájából húztam le a cuccokat. Titanium Backuppal lementettem all program+data-t.
RSD Lite v4.9, a MotoConnectes cuccok telepítve, telefon látótávolságban, akksi 95%-on.
A flashelni kívánt verzió:
Filename: JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_PDS03C_USAJRDNFRYORTCEE_P016_A016_HWp3_Service1FF.sbf
Creation Date: 05/06/2011 08:34:32
File size: 378300802
RAM DL Version: v0x001000
Bootloader Version: -------------
Platform: 4G OMAP
HAB Type: Signed ProductionAzt hiszem felkészültem rá
Van még valami amit elő kell készítenem előtte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest