Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
Gyerekek!
Valaki foglalja már össze nekem h mi a probléma összességében a 2.51.1-el?
Keresgélek már egy órája itt, de semmit nem találok a rootolás hiányán kívül.
Köszke"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Nah akkor itt egy új téma.
Volt már szó róla de sehová nem jutott a dolog.
Hát próbáljuk akkor most együtt megoldani a problémámat.
Biztos vagyok benne, hogy velem együtt sok embernek a hasznára válna ha megoldanánk.
Adott egy pc internettel wifi nélkül (és pénz sincs most semmilyen wifire), illetve egy usb kábel a telefonhoz.
A pc windows 7-el van ellátva, és szeretnék internetezni (marketezni, beállítgatni, töltögetni stb.) a Defy-men.
Illetve ha már ez sikerült, adott egy újabb kérdés.:
Meg lehet e osztani az éppen usb-n használt netet, a párom telefonjára a telefon wifi-jén keresztül?[ Szerkesztve ]
"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Én megpróbálnám feltenni...
Van ennek vajon még valami hiányossága???
Illetve ehhez valami telepítési útmutató...?
Erről lenne szó.[ Szerkesztve ]
-
fps8
senior tag
Sziasztok.
Annyi itt a hsz, hogy már beleőszülök...
Valaki aki követi a hogyan állást, árulja el hogy hol tart a hivatalos 2.2 illetve 2.3?
Érdemes már frissíteni a mobilt???
Jól jönne az a flash 10.1, meg az app2sd...
Köszönöm."War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Már megy... Azt írja, hogy nincs hozzá frissítés...
Akkor még várnom kell ezek szerint.
Mindenesetre köszönöm a segítséget"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Hol késik már az a enGB 2.2.... Frászért kellett már az első héten megvennem a mobilt
-
fps8
senior tag
Flash és sebesség a lényeg...
-
fps8
senior tag
Sziasztok.
Már keresgélek egy ideje, és túl sok az információ ezért inkább kérdeznék ha nem probléma .
Hol találom a legfrissebb leírást a 2.1-ről cm7-re való telepítéshez?
Ezt találtam, de szerintem ennél talán már van újabb is... talán
[ Szerkesztve ]
-
fps8
senior tag
Hát most már készen vagyok...
Elindítottam 13:11-kor a motorola software Updater-t. Írta hogy van vmi frissítés a telómhoz, végigment egy csík, telefon is jelezte hogy tölt valamit fel rá.... aztán újraindult, majd usb-ki telefon reset ahogy a program írta, majd visszadugtam és befejezte a telepítést. Kiírta hogy készen van, lehúztam és még 1x újraindítottam...
Most elindítottam és az ég világon semmi különbséget nem tapasztaltam rajta.
Ugyan az a 2.1 és 2.51.1 ami eddíg. Factory reset sem változtatott a dolgon, és most meg indítanám el az updatert és folyamatosan ezt a hibát írja ki: "Motorola Software Update is unable to identify your device at this time. Please try again."
Mi tévő legyek hogy felmenjen végre a már megérkezett frissítés???"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Úgy látszik nekünk jelen helyzetben ugyan az a problémánk. Amint érzékelem a helyzetet meglehet, hogy nem is nálunk hanem Motoroláéknál van a hiba a program másik felén...
Eddig látta, most frissített valamit amiből én semmi változást nem vettem észre, most meg már ugyan azt írja mint neked... De amint megfigyeltem ez a MTP bigyó, nem kell a frissítőnek azt hiszem..."War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Átvittem öcsém win7-es gépére a telót, és ott meg azt írta hogy nincs hozzá elérhető frissítés...
Létezik h a progi úgy látja hogy már az új android van rajta, csak a telefon nem akarja elfogadni ezt a tényt? Mert hát egyszer végigment, és a végén kiírta hogy sikeres... csak a telefonon maradt minden a régiben... Lehet h a rootolás zavarta össze???"War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Kipróbáltam usb debug-al és debug nélkül is, ugyan azt az üzit kaptam.
-
fps8
senior tag
Van valakinek ötlete hogy hogyan állíthatom vissza a látszólag "gyári" 2.1 update-1 ről, ismét a gyári hibátlan 2.1-re? Mert azóta pl amit észrevettem, hogy a wifi-nem megy...
-
fps8
senior tag
Jó hír hogy végre nekem sikerült!
Leírom a menetét neked is hogy ne kelljen keresgélni.
1. letöltöd ezt, és telepíted.
2. majd letöltöd innen a romot ami már a hivatalos 2.2.2
3. Kicsomagolod a zip-et
4. Telefon rádug portál módban, rsd elindít, fájl kiválaszt, start gomb megnyom, vár, kész.Hajrá hajrá.
Hálás köszönet kano kollégának a szemfüles mentésért, és lelkes feltöltésért.
-
fps8
senior tag
Sziasztok. Újabb jó hírrel szolgálhatok! 2.2.2 frissítés után nem ment a wifi. Gyakorlatilag felcsatlakozott és még a rooter menüje is bejött rajta, de az internet nem.
Elkezdtem állítgatni, és egy átállítás eredményhez vezetett. B+G-ről átállítottam B-re, újracsatlakoztam és tádá. Azóta hibátlanul megy minden.
Javaslom ezt kipróbálni minden hasonló problémával küszködőnek."War... war never changes"
-
fps8
senior tag
válasz #49227776 #24296 üzenetére
Érdekes, mert nekem csak a DRM Version: N/A egyedül most, de nem emlékszem hogy milyen volt a frissítés előtt.
A "..."-gombnál kell kiválasztani az sbf-et, aztán start és megcsinálja. Addig ne húzd le amíg ki nem írja hogy kész. Miután ujraindul a telefonod, belépsz és kicsivel az után kiírja hogy végzett."War... war never changes"
-
fps8
senior tag
válasz rum-cajsz #24306 üzenetére
Nekem úgy volt, hogy végigment a frissítés updaterrel és nem változott semmi a telefonon. Illetve a telepítési folyamatnál is, újraindulás előtt még maradt minden a régiben. Ezért gondolom, hogy először felteszi a telepítőt a telefonra, majd kicsomagol, és csak utána cseréli le.
Persze nem kizárt hogy tévedek, és igen sajnos nem lehet biztos benne senki sem hogy minden rendben lesz..."War... war never changes"
-
fps8
senior tag
válasz pengemetal #24310 üzenetére
Ilyen is volt, múlt héten és utána írta hogy nincs frissítés a telefonomhoz. De aztán meg rendesen frissített, mert még újra is indult a telefon közben meg minden. Belépett olyan telepítő módba is a mobil....
-
fps8
senior tag
válasz #49227776 #24367 üzenetére
Nagyon szívesen.
Amikor az RDS felismerte a telefont semmi különöset nem csinált a telefonnal.
Viszont kicsivel a START gomb megnyomása után, átváltott az itt látható módba.
Ha jól sejtem ez a bootloader mód.
Mert ha igen, akkor mégis csak kijelenthetjük, hogy az RDS biztonságos ha simán portal & tools módban van a készülék bekapcsolva."War... war never changes"
-
fps8
senior tag
Sziasztok! Fájó szívvel írom most ezt ide, de meg szeretnék vállni a kedves ki DEFY-mtől. Nagyon jó telefon, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve szoftveresen és hardveresen is. Sajnálom hogy ezt kell tennem, de sajnos eladósodtam Bocsánat, hogy ide tettem fel de annyit beszélgettünk már róla, mire sikerült feltelepíteni rá a gyári 2.2.2-t, és gondoltam akkor temessük együtt ha már ennyi közös "kalandunk" volt már együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest