Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto00
tag
Hi!
egy pontosítást szeretnék kérni mert nem tiszta. most akkor a vodafone-os defy független??? a t-mobilossal mi a helyzet? azért kérdezem mer ha voda független akkor ott veszem meg, mert t-mobile nagyon le van maradva az árazással:S -
Toto00
tag
köszi midenkinek!!!
-
Toto00
tag
Hi!
csinál vkinek olyat a defy h amikor a képernyők között váltok ugye alul megjelenik a 7db képernyő kicsi jele középen a kuckóval és a 3 alap gomb (főmenü,hívás, contacts) pedig eltünik. na nekem pár órája a képernyők közötti váltásnál nem tűnik el a főmenű, hanem "ráúszik" az átlátszó 7 db miniatűrás cucc... vmi ötlet? -
Toto00
tag
sőt ugye amikor widgetet átméretezek akkor is el kellene tűnnie alulról annak a sornak a 3 gombbal.... és nálam akkor se tünik el
-
Toto00
tag
senki nem tud megoldást?:S
-
Toto00
tag
Tényleg senkinek nincs semmi ötlete erre????? #17465 + #17467
[ Szerkesztve ]
-
Toto00
tag
Hi!
azt miért írja ki a telo a statusbarban ha le akarok tölteni marketről h downloaded queued meg marketben is azt írja ki h download paused???? -
Toto00
tag
FB accountot szeretnék megadni a telonak, de amikor rábökök az új account hozzáadásánál nem csinál semit... tud erről vki vmit mondani?
-
Toto00
tag
válasz mukika009 #23664 üzenetére
én 78 kg körül vok puccéran, van egy 13 éves fiat maream, akit csak marikának becézek, de azért a 100 ló ott dübörög a motorháztető alatt, 15 éve 4 évig karatéztam, mostanában katonai közelharcolok néha, úgy nézek ki, mint Jason Statham, nyáran ha sokat napozok akkor meg, mint Sucre a Szökésből...
[ Szerkesztve ]
-
-
Toto00
tag
Hi!
2.2-ben nem működik az a funkció amikor hívás közben lefordítom a telot és azzal némára vált. van erre megoldás? mer sztem igen hasznos. oké h hangerő gombb megnyomásával lenémul, de mégsem ugyanaz. -
Toto00
tag
Nálatok am mennyit mutat a system rom? nálam 340 MB-ból 35.9 MB szabad.
-
Toto00
tag
én 2.1 alatt go ex-et használtam ott tökéletes volt. 2.2 alatt nem volt olyan gördülékeny. akadozott mind a homescreenek lapozgatásánál, mind az appok közötti görgetésnél. launcher pro tökéletes 2.2 alatt. nekem jó ez is de tény h a go ex sokkal jobban testre szabható.
-
Toto00
tag
Hi!
2.2-ben nem működik az a funkció amikor hívás közben lefordítom a telot és azzal némára vált. van erre megoldás? mer sztem igen hasznos. oké h hangerő gombb megnyomásával lenémul, de mégsem ugyanaz. -
Toto00
tag
na nekem a 2.2 froyo olyat produkált az elmúlt napokba (főleg így este fele, biztos véletlen de azért furcsa), ha felmeek a netre, eddig wifi-vel, ma mobilinternettel, hogy belassul kegyetlenül a rendszer. szaggat, akadozik, programok lassan válaszolnak, van h már a force close-t is felajánlja... szerintetek miért csinálja? 2.1-el semi hasonlo nem volt. ujraindítás segít és utána nem lép fel a hiba. napi egyszer előjön, és ált így este fele, de ez biztos véletlen. 5let????
-
Toto00
tag
gondolkoztam. ugye akkor lassul ha neten van. nem lehet h a privacy>back up my data funkció lassítja be? (talán akkor szedi az adatokat és küldi el ) ezt most inaktiváltam, kiderül a napokban h jelentkezik e a lassulás.
-
Toto00
tag
válasz Stauffenberg #24791 üzenetére
gyári 2.1-re telepítetted a 2.2-t? MSU-val? ha igen elküldenéd privátban a cm7 felrakásának pontos lépéseit linkekkel h mit honnan tudok leszedni?
-
Toto00
tag
válasz Stauffenberg #24798 üzenetére
okéoké de ilyen szájbarágósan h ha ez a verzio van nekem akkor így meg ezzel tegyem fel sehol nincs leírva. erről a nightly verziókról nem sok jót olvastam a mélyvízben... az a downgrade-179 az ugyanaz mint a cm7 rc0? sorry de nincs nagyon időm az egész fórumot végigolvasni, az 1. hsz-ban meg nincs benne....
-
Toto00
tag
Na most akkor ez a downgrade-179.zip ugyanaz mint az rc0? Nem talalok sehol utalast...
Màs: ha esetleg gyàri 2.2 cee-re akarom feltenni a 2.2 nordicot (mert arra ugye le van irva lepesrol lepesre a folyamat meg h melyik rom mien)annak mi a folyamata?
kozben latin h a 179 az nem rc0. En azt szeretnen feltenni mert arrol rosszat nem nagyon olvastam. Tehat akkor. Nordicot kell eloszor feltennem a 2.2 cee -re, aztan meg a leiras alapjan mehet. Kerdes maradt: hogy teszem fel 2.2 cee re a 2.2 nordicot?[ Szerkesztve ]
-
Toto00
tag
válasz Shyciii #24863 üzenetére
ejjha! ha ez a megoldás akkor egy messiás vagy
MÁS: csináltam recovery menüből egy wipe data/factory resetet. utána biztos ami biztos még marketnek clear cache/clear data. 2.2 froyo van fent és nem változott a szürke fejlécesre a market ezek után, de megnézve 2.3.6 a verzió tehát frissült csak a kinézete maradt a régi 2.2.6... ezzel találkozott vki? vhol olvastam h a zöld a normális ugyhogy nem nagyon foglalkoztat, de azért megkérdezlek titeket is, gurukat
[ Szerkesztve ]
-
Toto00
tag
Van benne igazság. szépen kell fogalmazni az tény, meg a kulcsszavak is kellenek.
DE nem mindenki telefonbuzi aki ebbe a topicba téved. vki azt se tudja h mi az h operációs rendszer vagy h egyáltalán a teleont proci hajtja és nem apró manók, lehet h valaki nem időmilliomos h ennyi hozzászólást elolvasson és folyamatosan nyomonkövesse a topicot, hanem egyszerűen csak használja a telot és kész. akkor jön ide az ember gondolom ha problémája van és ha a problémára nem talált választ az 1. hsz-ban amire keresett meg kidobott 100-150 oldalt akkor lehet h kérdez olyat ami egyeseknek láma meg elcsépelt kérdés lehet. de nem azért van ez a fórum h kérdezzenek és segítsenek az emberek. sztem aki tudja választ és nem lusta segíteni pár sor bepötyögésével az vissza se ír. de olyan válaszok h: mekkora láma kérdések már megint, stb... teljesen felesleges. ha vannak olyan emberek akik nem akarnak olyan, SZÁMUKRA "alap" kérdéseket olvasni, ami másoknak lehet h teljesen kínai, mint pl: proci beállítások; melyik romot mire, hogyan; ez miért, minek stb akkor alakítson egy "defy for pros" vagy vmit, vagy csak a mélyvízet olvassák. sztem egy kis türelembe nem rokkant bele senki. ha meg zavar vkit az h ne adj isten el olvasott egy olyan kérdést ami a kisujján jön ki és ez zavart kelt az lelkében hát sajnálom... (öreg nyugdíjas mama a szomszédból jut eszembe róla, akit minden zavar )
én a többi kezdő nevében is csak egy kis türelmet és megértést kérek, mert hát babrálni a defy-vel nem mindenki bátor mert szereti a drágaságot és véletlenül se akarja hazavágni, ezért inkább kérdez, ha másnak hülyeségnek is tűnhet. és köszönöm az eddigit.[ Szerkesztve ]
-
Toto00
tag
válasz AizawaKouta #25307 üzenetére
akksi ügyben nekem is ez a helyzet.
-
Toto00
tag
Na hej hó!
azt mondjátok meg nekem pls h amikor behalt a hangszórótok az totál hulla volt? mert nekem manapság azt játsza h ha megmosom vagy vízbe teszem, utána kb fél óráig nagyon halkan szól, a hangszórója, de csak amelyikből ugye jön az embertársunk csicsergése keresztül kasul az éteren, DE szól! utána gondolom kiszárad vhonnan és megint jó lesz. vélemény? jah hangszóró csere nem volt még. -
Toto00
tag
az lehetséges h a marketről leszedték az mp3 letöltő progikat? pár hónapja volt bőven és igen jók voltak. most meg nem igazán találok.:S
-
Toto00
tag
jelentem defym túlélt egy aquaparkot. videok hamarosan
-
Toto00
tag
Hali!
találkozott vki olyannal, h ha rákeres vmire pl egy névre akkor a 2-3 karakter után befagy pár másodpercre? lehet h a sim a hunyó? eddug nem csinálta... -
Toto00
tag
válasz Srichard97 #30682 üzenetére
nem hiszem mert majdnem minden kereséskor ezt csinálja...
-
Toto00
tag
Hali!
cm7 alatt fel tudtam menni egy adott wifire. egy-két hétig nem mentem fel rá teloval és most már nem is látja a wifit, de a géppel normálisan működik. vmi ötlet? -
Toto00
tag
Hali!
cm7 alatt fel tudtam menni egy adott wifire. egy-két hétig nem mentem fel rá teloval és most már nem is látja a wifit, de a géppel normálisan működik. vmi ötlet?töröltem már, hozzá is adtam, de semmi. a ház összes wifijét látja csak ezt nem. wifi is újre lett azóta indítva. jah és más készülék normálisan látja a wifit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest