Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhunter
tag
válasz Polllen #23716 üzenetére
Nem az accountoknál, hanem az appok között van külön egy olyan, h. facebook. Mondjuk ha a widgetre rányomok, akkor automatikusan azt hozza elő, amit az app. szóval az lehet csak ahhoz egy külön link...
Na igen, most nézem, hogy ha az accountoknál rányomok, h. facebook, az is ugyan arra az ablakra dob. Tehát akkor azt értem alatta És vmiért nem tudok ott bejelentkezni.
Azt mondja, hogy An error had occured during the sign in. Próbáljam meg később...Arra valami, hogy automatikusan beszinkronizálja-e a valag névjegyet, vagy én adhatom meg?
köszi[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Polllen #23763 üzenetére
Sőt, igazából semmit sem kell átírni, ha sima e-mail fiókként adom hozzá és a telefon automatikusan konfigurálja megy wifi-n, ha az előre beállított yahoo-s ikonos mailcímet használom, akkor meg nem küldi el a leveleket wifin...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
kano
nagyúr
válasz Polllen #23773 üzenetére
Egyik sem mutat korrekt értéket. Én nem izgatom magam amíg a gyári adatmennyiség mérő nem kerül kb. 80MB közelébe (100MB a csomagom). Egyébként szerintem a droidstat nem annyira jó, a 3G Watchdog szerintem jobb.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
veterán
-
tzl
senior tag
válasz Polllen #24380 üzenetére
Szerinted van nem gyári 2.2 defy-ra? Gyári Gb és fin rommal is így mér. De ha szerinted a delikvensnél úgy mér, mint nálad, akkor mivel magyarázod a különbséget a szolgáltató által mért és a telefon által mért adatforgalom között?
A különböző romok másképp mérnek, nála így mér a froyo, nálad másképp. Én tudom, hogy előfordul mindkettő, nála egyértelműen ez a helyzet, te meg közlöd, hogy tévedés, mert már egy hete froyot használsz és oda-vissza ismered.
Legyen neked igazad, a froyo nem méri a wifi adatot, ha soknak tűnik az adatszámláló, az valami rejtélyes hiba, amit Pollen megold majd nektek. Én innentől hanyagolom a topicot. -
tzl
senior tag
válasz Polllen #24383 üzenetére
Szó nem volt de már pedigről. Valakinek a konkrét problémájára reagáltam azzal, hogy így mér a froyo. Valóban nem írtam mellé akadémiai székfoglalót a romok különbségeiről, de annak, akinek a válasz szólt, tökéletesen elég információ volt. Szó sincs nebántsvirágságról, egyszerűen te a sokadik voltál már és most elegem lett, ezért fogom hanyagolni a topicot.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz Polllen #24390 üzenetére
Oks,köszi,megnézem majd.
Azt tudja valaki biztosra,hogy 720p lejátszik-e 2.2-vel? Mert azt olvastam. Nekem nem viszi. Elvileg Rock-player-nek és Mobo Player-nek vinnie kell hardveresen is.... de nem vagy nem indul el,vagy fekete képernyő van. softveresen megy,de úgy nem az igazi.
Vkinek tapasztalata esetleg?
"Nincs megállás"
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Polllen #25335 üzenetére
Másik megoldás, hogy az adott mappába teszel egy ".nomedia" nevű fájlt. Nem kell neki semmiféle kiterjesztés, csak ez legyen a neve ponttal az elején. Ez működik képek, videók, hangfájlok és bármi egyéb esetén, mert elrejti az alkalmazások elől (kivéve a fájlkezelőket) az adott mappában lévő multimédiás anyagokat.
Meg itt egy kis tipp. Múltkor én kérdeztem, hogy miként lehet kigyomlálni rendszer szinten a kamera zárhangját ha zavar, vagy csak nem akarod magadra felhívni a figyelmet fotózás közben.
Kamera zárhang eltüntetése Android rendszeren:
(A leírás haladó felhasználóknak készült mert nem ismerteti az egyes fogalmakat, noha igazából pofon egyszerű az egész. Ha nem tudod mi az a root akkor előbb olvasd át az első posztban a menetét).
1.) Szerezz root jogokat a rendszer felett ha ezt még nem tetted meg.
2.) Tölts le egy olyan fájlkezelőt, mely a telefon belső memóriájában is tud kotorászni (pl: Root Explorer, vagy amit én használok az CM7 alatt rootolható ez pedig az ES File Explorer).
3.) Ha a fájlkezelőd megkapta a superuser (root) jogokat, akkor irány a telefon gyökere, azaz a belső memóriája, mely független az SD kártyától. Itt a következő elérési utat kell megkeresned:
ROOT/system/media/audio/ui/
4.) Az itt található hangfájlok az állapotjelző hangok és ezek között van a "camera_click.ogg", amelyet csak simán át kell nevezned és a rendszer nem fogja lejátszani. Én törlés helyett átneveztem "camera_click_X.ogg"-re. És láss csodát, már ha akarna sem tudna semmiféle hangot kiadni a kamera (kivéve a videó felvétel vagy az Auto Focus visszajelző hangot, de lásd később az 5. pontot). Persze átnevezés helyett tetszőlegesen kicserélhető más hangfájlra (pl: halkabbra, kevésbé idegesítőre), csak ugyan ezen a fájlnéven kell bemásolni ide.
5.) Opcionálisan megkeresheted a "system/media/" mappában a többi hangot is amit csereberélhetsz vagy szintén némíthatsz a fenti módszerrel.
-
Quent1n
senior tag
válasz Polllen #26323 üzenetére
Ilyenkor azért jól jön egy kis hivatalos támogatás egy képviselettől még ha a fogyasztóvédelemhez kell menni akkor is.
Itt a kérdés, hogy mit ír a papír a Motorola programjával végzett frissítésről és, hogy ezt hogyan lehet bizonyítani, illetve kell e, mert ugye ha téged vádolnak azzal, hogy illegál a szoftver akkor azt bizonyítsák is be.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
zsirfecske
addikt
válasz Polllen #26940 üzenetére
na meghallgattam a gyári app és a poweramp alapzaját. azt kell mondjam kb. tök ugyanaz. mikor elindítok egy tracket bekapcsol az erősítő és jön az alapzaj, ha leállítom akkor pár másodpercig még hallható és utána kapcsol csak le. persze ez egyáltalán nem zavaró, zene simán elnyomja, de ott van, azonos mértékben.
és akkor még pár válasz:
(#26932) sheep
kipróbáltam, bt fülessel semmi gyári eq beállítás nem okoz hallható különbséget (ugye wired és speaker mód van csak, úgyhogy ez nem is csoda, ahogy az sem hogy drótossal így működik továbbra is). megjegyzem nem is nagyon látom értelmét az equalizernek, kivéve persze rossz fülhallgatók esetén.Nexus válaszok:
nem, nincs rajta noti led és gorilla glass sem az ívelt kijelző miatt (előzőt lehet helyettesíteni, utóbbit nehezebb), nemtom ezeket honnan vettétek. az új nexus meg fél évig szintén 150-175k lesz úgyhogy nem izgat. ami jobb benne azt megírtam és evidens is ezért nem ismételgetem. a samsung mondjuk nekem kicsit hányinger gyártó, de így beleférne. a méretnél meg a +1,5 cm magasság elmegy, pár milivel szélesebb csak és még vékonyabb is a nexus. 4 col az 4 col, mondjuk ha ice cream nem lesz rá az ciki, de ezt csak akkor tudom elképzelni ha 2 mag lesz az alapfeltétele. amúgy eszem ágában se lenne lecserélni a defy-t, ha nem lenne szinte ingyen az upgrade (megjegyzem sosem cseréltem még le úgy telefont hogy eladtam volna a jelenlegit). azért abba is gondoljatok bele hogy szűk 8 hónap alatt mióta megvan a defy a 109k-s ár 60-ra esett le (azaz gyakorlatilag alsó felső árkategóriából alsó középbe esett). ha ebből most ki tudnék szállni egy a defy vásárlásakor 140k-ért árult új telefonnal, akkor egy kicsit kevésbé lennék morcos. meg ugye más liga a kettő, főleg ha leesik a nexus s és ripityára törik[ Szerkesztve ]
-
rendesadam
tag
-
törölt tag
válasz Polllen #28014 üzenetére
Ez volt az eredeti kérdés, bemásolom:
"Sziasztok!
Normális, hogy a ram fogyasztás nem megy le 70% alá még akkor sem, ha minden programot bezárok?
A maps például folyamatosan újraindul."A cache/prefetch téma kevéssé tartozik a kérdéshez, nem én kevertem bele. Az utolsó mondatod vonatkozik elsősorban az eredetileg felvetett problémára, azzal a mondattal szőrmentén te is azt írod, hogy nem normális, ha olyan programok futkorásznak fel és alá (ld.a kérdésfeltevő részéről: "A maps például folyamatosan újraindul."), amelyek feleslegesen, zavaróan futkorásznak. Az eredeti hozzászólásból úgy tűnik, hogy a kérdésfeltevőt zavarja, hogy a maps (és sok minden más) folyamatosan újraindul. Én erre azt írtam, hogy nem normális, de sajnos az Android ilyen abnormális. Azóta is egyet értek magammal. Tudom, hogyan működik az Android, azzal se biztos, hogy egyetértek, hogy annyi mindent becache-sel, de ez mindegy. Az eredeti kérdésben és a válaszomban az merült fel, hogy egy csomó szoftver indokolatlanul, kérés nélkül, a felhasználó szándéka ellenére fut, leállítom, újra fut, újra fut, újra fut... Ez abnormális! Ne fusson! Nem akarja a kérdésfeltevő, hogy fusson, mégis fut! Foglalja az erőforrásokat feleslegesen, állandóan a netre akar csatlakozni feleslegesen, sőt a felhasználói szándék ellenére.
Az Android ilyen ABNORMÁLIS e téren.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Polllen #28017 üzenetére
Nem vagyok elcsúszva, tudom, hogy ez két külön dolog, ez látszik is a reakciómból. Az eredeti kérdésfeltevőt pesze lehet hogy az is zavarja, hogy valami csak be van cache-selve, hiszen az is foglalja a helyet a RAM-ban. Ezt majd ő eldönti, hogy abnormálisnak tartja-e. Attól mert valami szándékosan úgy működik, ahogy, attól az még nem biztos, hogy nem abnormális.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest