- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
-Miért nem adnak új készüléket, ha kérek?
Ha jól tudom a vásárlást követő 3 napig kérhetsz másik készüléket vagy vissza az árát.
Ha szervizbe kell adnod abban az esetben ha jól tudom 30 nap áll rendelkezésükre,hogy kijavítva vissza kapd a készüléked.A 31. napon kérhetsz cserekészüléket vagy levásárolhatod az árát.Nekem így volt a laptopommal.Nem tudták megcsinálni.Levásárolhattam az árát
-
pivi.l
tag
Tessék, remélem segít.
"- Hogyan tudom átmásolni a névjegyeket?
- SIM kártyáról való másoláshoz van a menüben a SIM Manager, ott tudod importálni a névjegyeket.
- Ha korábban Androidos rendszert használtál, akkor a Google accountodba automatikusan szinkronizálja a neveket.
- Amennyiben másik rendszerről térsz át, ez a program ajánlott: Google Sync
- Kapcsolatok mozgatásáról Nokia telefonról Defy-ra feketepeti fórumtárs írt egy rövid leírást."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 89999 Ft Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest