Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz vidobali #9332 üzenetére
Simán. Wipe cache, Wipe Dalvik cache, utána simán felzippeled helyette a másik verzsönt. Itt CM9-ben az a jó, hogy mindegy, ki készítette a ROM-ot, mert az előzőt úgyis felülírja/törli az új installálásával. Kb. 5 perc az egész.
Ha előtte mindig vissza kellene tenni a gyári ROM-ot, akkor én sem cserélgetném ilyen sűrűn.."Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
peter077
aktív tag
válasz vidobali #9336 üzenetére
Sziasztok! Nagy a baj.
Újra akartam húzni a 2.6-os sbf-et, de a pass felirat után nem csinált semmit. Nem kapcsol be, nem tudom mi lehet a probléma. Aksi ki/be- vel próbálkoztam, de semmi.
Bocsi ez, nem válasz volt, hanem új hsz.[ Szerkesztve ]
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
bepken
veterán
válasz vidobali #9365 üzenetére
nem tudom, hogy állsz az angollal, de én találtam egy ilyet: [link]
a lényeg annyi, hogy az első hsz-ban nagyjából ezt a szituációt írja le a srác, aztán tanácsolják neki, hogy szedje le újra az sbf fájlt, mivel valószínűleg sérült.
aztán később már azt írja, hogy kompatibilis módban futtatta az RSD Lite-ot, és sikerrel járt. (nem akarok hülyeséget mondani, de valahol máshol is írták már ezt...mintha...)
próba cseresznye
szerk:
Bootloader
09.10!!!Code Corrupt!!!
Battery OK
OK to Program
Connect USB
Data Cableennyi, szedd le újra mind a két sbf fájlt!
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz vidobali #9419 üzenetére
vagy maga az sbf volt sérült vagy a melóhelyen lévő gépen blokkolta valami a kommunikációt (mondjuk egy tűzfal)
minden esetre örülök, hogy sikerült! szerencsére nem egyszerű téglásítani a kicsikétcamera mod továbbra is csak és kizárólag gyári (stock) romra tehető fel !!! ne próbálkozz CM alatt ilyesmivel!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
törölt tag
válasz vidobali #9585 üzenetére
Rootra és CWMre van szükség hozzá. 2 módja van neki én a gyorsabbat írom. Freq-VSel_domerator_1200_26734hsz.zip / Freq-VSel_Lacopapi_1100_27466hsz.zip a kettő zip közzül letöltöd valamelyiket és felmásolod az sd-re. Újrainditod a telefont majd kék lednél hangerő le. itt reccorvery majd custom vagy stable recorvery, utána instal zip form sdcard itt choose zip form sdcard,kiválasztod a letöltött zipet majd a yes soron nyomod a powert. ha kész akkor go back majd reboot system.
@(#9586) Vasinger! : Igen gyárilag függetlenül jönnek/jöttek ki
[ Szerkesztve ]
-
-
jr1994
addikt
válasz vidobali #10207 üzenetére
Szia! Gratulálok a törésteszthez
milyen magas most arrafelé a vízállás? Szeretek arrafelé túrázni
Más: érdekelne ez a navitel, le is szedtem az apk-t de egyszerűen nem engedi föltelepíteni. Telepítés előtt meg kellene erősíteni, de csak a mégse gombot tudom választani, a másikra nem is reagál
Szerk: tegnap Quarx cm9-et tettem fel, 0609-eset
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
ko_is
tag
-
105kacsa
őstag
válasz vidobali #10470 üzenetére
Köszi,közben megtaláltam a módszert én IS.Újratelepítettem a kangs 06.20 cm9 -et.Ezt az xiui v4 nem ajánlom senkinek,csak az első újraindításig volt jó utána meg az előző hibát produkálta(warning.this is the first recovery v5 which use TAR format to make BACKUPS)Érdekelne mi a fene volt ez??
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
peter077
aktív tag
válasz vidobali #10623 üzenetére
Akkor pedig kézzel állítsd be CWM-ben:
enable 1
load_all 0
scaling 2
clk1 400
clk2 800
clk3 1000
clk4 1300
vsel1 24
vsel2 42
vsel3 52
vsel4 69
con_up_threshold 65
con_down_threshold 35
con_freq_step 5
con_sampling_rate 160000
int_min_sample_rate 50000
ond_up_threshold 65
ond_sampling_rate 50000
smt_min_cpu_load 20
smt_max_cpu_load 80
smt_awake_min_freq 300000
smt_sleep_max_freq 300000
smt_up_min_freq 1000000
smt_wakeup_freq 1000000
smt_ramp_up_step 250000Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
bepken
veterán
válasz vidobali #11058 üzenetére
mivel beépített launcher, nem. még törölni se tudod, max cserélni... gondolom hack-elt, tehát módosításokat tartalmaz. ez szerintem hozzájárul a gyorsaságához. tényleg azt akarod mondani, nem tudsz együttélni vele?
-
bepken
veterán
válasz vidobali #11060 üzenetére
akkor kiegészíteném a korábbi kis írásomat....amit még érdemes megcsinálni Vol.2:
a Fast Edition Black v1.2-ben található hack-elt Apex PRO "bug"
(fedőnevén CAJÓN) ellen a következőket lehet tenni:
1. App drawer (Alkalmazás lista/Programtár) megnyitása
2. CAJÓN gombra kicsi ujjat ráhelyezni, és rajtatartani a rezzenésig
3. Setup group (itt tudjuk szerkeszteni - hozzáadni - törölni - átnevezni a csoportosításokat)
4. Csoport típusa most legyen a Mind
5. Csoport neve pedig legyen Programok (vagy ami tetszik)
6. Mentés, ezután örül és használjaa sört az öltözőmbe kérem!
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz vidobali #11072 üzenetére
ismerem az érzést....mondjuk ez most kivételesen nem zavart, megbékéltem volna vele, erre jöttél TE!
nem amúgy...szívesen! agyvérzéstől? pedig még csak orvos sem vagyok!
-
lordyka
aktív tag
válasz vidobali #11558 üzenetére
blade-re meg már van jelly bean!
-
csampei
senior tag
válasz vidobali #12362 üzenetére
Már tudja!Az XDA-is tele van ezekkel a gyerekbetegségekkel!És kb ugyanazok a hibák mindenkinél,bár sokak szerint ez a rom gyors,hát no comment...Lehet a német V0.1-et még nem próbálták,mert nem bíznak Fritz-ék tudásában
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
válasz vidobali #12632 üzenetére
Köszi!Ezzel sem vagyunk kisegítve: "A 200 MB-nál kisebb fájlokat ingyenesen letöltheted.
Ez a fájl 246.0 MB méretű, így csak Prémium felhasználóinknak érhető el.***
A letöltéshez válaszd a fenti előfizetési formák bármelyikét!
"Úgyhogy inkább a zippy-re tedd fel!
105kacsa
Honnan tudod hogy "etalon"? Már le is tesztelted?Ha igen pár sort írsz róla?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
jeni
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest