- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
GiantHuge THX. ahogy írtad műxik a dolog, csak felül kellett iratnom az ES-sel a systemUI.apk-t, törölni az odexet és tutira műxik a kapcsolósor az értesítési lapon. Egyébként mi az az odex? Az nem gond, hogy nincs ott. (persze mentettem előtte ezt is, meg az eredeti systemUI-t is)
-
Raqueia
tag
Szerintem nem az ES-sel volt a probléma, hanem azzal, hogy elvettem a system mappából a fájlt és nem tettem semmit ideiglenesen a helyére. Szerintem úgy jó lett volna ha csak elmásolom, aztán a mókolt systemUi-val felüliratom a system mappában a systemUi.apkt, az odexest meg letörlöm. na mindegy, akkor rsd.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest