Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
válasz
alias3t #6141 üzenetére
Szerintem meg jó lenne ha soha többet nem bukkanna fel ez az agyament téma.
Szenvedjen mindenki a saját hite szerint, de ezt a hülyeséget Én örökre kiüzném a fórumról...Időközönként fellángol ez a vita.
Az elején Én is vitáztam, aztám már csak mosolyogtam rajta, de mostmár kezd nagyon idegesítő lenni.A dolog nagyon egyszerü pedig.
Vajon miért mondják, hogy a buherált romok sokkal gyorsabbak mint a gyáriak?
Talán átírják az androidos programokat?
Vagy csak ki vannak gyakva azok a programok, melyek állandóan futnának a háttérben, ezzel pedig foglalják a memóriát is?
Ha pedig egy olyan programot szeretnél indítani, amit régebben használtál, legyen ez akár egy játék után egy hívásfogadás is akár, akkor a hívásfogadás minden egyes dolgához első nekifutásra ramot kell, hogy felszabadítson a készülék miközben a processzor is megdolgozik rendesen az ürítés alatt, majd ezután betud tölteni maga az alkalmazás is. Ez a folyamat általában sokkal több időt igényel, mint egy "üres" ramba betölteni a nulláról az alkalmazást.Tehát a buherált romok gyorsasága pontosan azért van, mert általában a szabad memória és a folyamatosan a memóriában tárolt programok optimális arányban és számban vannak jelen, így a telefon mindennapi használata során a felhasználó csak azt tapasztalja, hogy "húdegyorswazze" a gyárihoz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest