- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
#63534592 #93 üzenetére
Ezt nem épp a legjobb embernek írtad
Sheratan kissé aktív a Hifi, DAC, és fejhallgatós topikokban már elég rég óta, szóval jót mosolyogtam.
A jack elhagyása egyébként nem feltétlenül a hangminőség szempontjából gáz, mert vannak olyan mobilok, amik Jack kimeneten nagyon harmatos minőséget tudnak csak, de USB DAC segítségével azookból is lehet jó lejátszót faragni, persze az +1 eszköz, plusz macera... ez az egyik.
A másik, hogy az a szerencslten 1db USB csatlakozó szét fog menni 1-1,5 éven belül, ha valaki sokat használja ezeket. -
.DLL
veterán
válasz
bazsc20ne #71 üzenetére
Ja értem, azon a hsz-en átsiklottam és a tesztben erről nem esett szó. Akkor ennél a gyártónál ez az ára a modularitásnak. Kényelmes az ő részükről... két kisebb lyuk fémből a sarkok vagy szélek közelében sokkal komfortosabb lett volna (olyasmi mint alul középen) De úgy agyalni kellett volna, hogyan süllyesszék be a kamerát kevesebb mint 6mm-be, amit megértek, mert van a mernökóráknak is egy megtérülési faktora, ráadásul itt OIS-es kameráról van szó, szóval kényelmesebb volt így elhelyezni, az meg, hogy ez nekem nem tetszik, egyéni szoc. probléma.
A Jack csatlakozó lespórolása viszont szerintem nem az.
-
.DLL
veterán
A Moto mindig is tudott szép (vagy extravagáns) telefonokat készíteni, és itt a légies vékonyság szép, de igazából semmi eget rengető. Gondoljunk csak a Gionee Elife S5.1-re, ami egy leheletnyivel még vékonyabb is volt, nem lóg ki a kamera, semennyire sem, inkább beljebb van, az üveg mögött, és természetesen ott a 3,5mm-es Jack aljzat is, mert akkoriban még nem tudták, hogy ezt le is lehet hagyni egy csettintésre... Erről ennyit.
Az előlap meg csak simán sután néz ki, borzasztóan sok a kihasználatlan síkság, a négyzet alakú home gomb is hogy néz már ki, teljesen disszonáns ebben az összképben. Máshol, más készüléken lehet hogy passzolna a dizájnba de itt nagyon félrement. Az ujjlenyomatolvasóra is lehet mintát tenni, mint ahogy sok gyártó bevonattal, festékkel látja el, így simán lehetett volna ez egy kör alakú Moto logó, és akkor a felirat is elhagyható lett volna, ezzel csökkentve az alsó káva magasságát.
Próbálkozásnak nem rossz, de ártól függetlenül is mást választanék, viszont a modulos megoldás kifejezetten tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Le Mans Ultimate
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest