Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlac77
csendes tag
Egy pár napig volt ilyenem (dual sim).
(Húzok a motorola felé, bár ez a moto g-nek köszönhető, elnyűhetetlennek bizonyult.)Ami tetszett: szép, jól működő készülék volt, le a kalappal, hogy a 'butított' processzorral hozta amit a többi a rendes változattal. Kijelző fantasztikus, design szintén, tényleg vékony, minőségi.
Ami nem tetszett:
Gyengébb cpu (órajel) a single sim változathoz képest. Kicsi akksi, relatív gyors merülés - de úgy tűnik, ez ennek a teljesítmény-kategóriának általános jellemzője. A méretéből (és a kezeméből) adódóan kicsit túl nagy, elejtés veszély.
Nagyon buta (csupasz) rendszer, rootolt custom ROM-ért ordított (gyakorlatilag évek óta adblockolt egyedi romokat használtam, a gyáriaktól hamar forr az agyam).
Nem sikerült összehozni az otthoni wifivel, és mivel nagyon keresett ritkaság, szó nélkül visszavették.Összességében, bár tetszett, nem volt a "pont ezt vártam - kerestem" érzés, hanem volt mellé némi rossz mellékíz.
(Végül minimálisan többért követte egy S7, amivel nagyon elégedett vagyok - de a gugli haszonleséséből fakadó, rendszerbe integrált reklám orrba-szájba egyedi ROM-ért kiált, szerintem nem várom meg a garancia lejárását...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby rádiós topik
- Villanyszerelés
- Amazon Kindle
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest