- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
H.Istvan25 #304 üzenetére
Jó a matek, csak azt nem veszed bele, hogy ha van több szolgáltatásod is akkor kapsz kedvezményt. Illetve ha nem veszel telot akkor megint esik le belőle. A feltöltősnél nincs ugyanez.
-
NGA
addikt
válasz
H.Istvan25 #97 üzenetére
Erre váltottam én is. Ha havonta 80 percet beszélek és 1 gb netet elhasználok, még akkor sincs 3000 Ft. Előfizetésről mentem vissza kártyásra, mert előfizetéssel 40 Ft-os percdijam volt 80 perc lebeszélhetőséggel és 200 mega nettel 3200-ért
-
gianone
őstag
válasz
H.Istvan25 #160 üzenetére
Ez így nem feltétlenül igaz.
Az új csomagban 2600-at fizetek 80 percért+1 GB Adatért+ingyen hívom a családtagokat+korlátlan TVGO (25 %+ Dominó-bevitel kedvezmény). Aláíráskor kaptam 5000 forint kupont tartozékra, és már egyszer 5 GB adatot 30 napra. Egy Huawei Novát vettem hozzá egy akkor 40 ezer listaárú bluetooth hangfallal (amit 20-ért 5 perc alatt eladtam) 43-ért, azaz egy 100-120 ezres telót vettem 23-ért. Következő hónapban még olcsóbb volt 7-tel. Csak a telón több volt a kedvezmény, mint a kétévi havidíjam lesz összesen. És pl. tavaly nyáron korlátlan volt a mobilnet. Egyébként van egy Domino Mostom is.
Persze mindehhez kell, hogy tesóméknak van otthoni előfizetésük, és én hozzájuk csaptam az előfizetést. De sokan vannak így az országban.
Egyébként itthon én is digis vagyok. Így még ráadásul tudom nézni azokat a csatornákat is, amelyek nincsenek Digin,pl. Spílert, tesómék meg DigiSportot.
Viszont tényleg brutális az áremelés, ha nincs valakinek otthoni előfizetése, a készülékekről nem beszélve. Ez a Nova most 73.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
H.Istvan25 #160 üzenetére
Az olcsó is relatív. Ha sok számot hívsz a szolgáltatón belül, az a váltás után nem lesz ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Formula-1
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Yettel topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest