Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Hát nehéz ember lehetsz.
Ha azt írom nem nagy durranás a SoC, szerinted azt írtam nem jó.
Ha összességében egy hasonló tudású készülékhez hasonlítom (ami bizonyos tekintetben jobb és olcsóbb) akkor szerinted ezek nem összehasonlíthatóak.
Ha visszatérek a kiinduláshoz miszerint ennyiért jobb SoC is belefért volna (mert fele ennyiért, vagy kevesebbért valaki képes minőségi készüléket építeni belőle, még ha valóban nem is olyan dizájnosat és vékonyat) akkor az a baj...értem én...csak az Oppo...más nem is létezik.
Az az érzésem nem értetted meg, miért írtam, hogy ez a SoC nem nagy durranás (és nem azt, hogy nem jó). Ez egy olcsó SoC, ezért lehet olcsó mégis jó minőségű készüléket építeni rá és még a teljesítménye is elegendő szinte mindenre, így megfelelő az alsó-középső szegmensbe kb. 200 dollár alatt. Magam is hasonló tartományban szoktam vásárolni.
A szokásos kérdés pedig: miért egy ilyen olcsó (150 Euro-s készülékben is szereplő) SoC kerül egy 400 Euro-s készülékbe? Amire azt mondja egy Oppo rajongó, hogy a SoC csak egy kis része a készüléknek (ami valóban így is van). Ilyenkor viszont némi vigyorral megkérdezem: miért sajnált még kb. 20 dollárt (vagy legyen 30, már édes mindegy) rászánni, egy ilyen különleges, minőségi és drága "házhoz" jobban illő SoC-t beletenni? De hát mint írtam, minden bizonnyal már nem fért bele a keretbeElnézést is kérek, amiért nekem és lehet csak nekem szúrt szemet az olcsóbb SoC és a minőségi hadrware kontrasztja egy 400 Euro-s készülékben, szóval még egyszer: én kérek elnézést
-
citkar
addikt
Ha tudsz mutatni 300 Euro környékén megvásárolhatót örömmel fogadom a linket, bevallom én nem találtam.
Hol kezdődik a Snapdragon 615 ára? Utánanézhettél volna, ha vetted volna a fáradtságot, de segítek: 150 Euro alatt, igaz erre rájön az ÁFA (de azzal is bőven 200 alatt marad), de viszont nem gagyi gyártó, az már 150 USD alatt is árul Snapdragon 615-t. Mivel úgy látom elég tájékozatlan vagy megelőzve pár kérdésed a Coolpadról olvasd el az első néhány sort, de kereshetsz frissebb híreket is.Ha pedig én mértem volna fel rosszul a helyzetet és ez az R5s mégis elérhető (ha nem is 150, mert hát vékonyabb telefont készít és hát különleges is) kb. 200 vagy Európán belül 250 Euroért (ÁFA-val), akkor valóban benéztem és azt mondom, jó vétel. Erre viszont kicsiny esélyt látok.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Különleges, miért is? Ja különlegesen drága
A vékonyság az egyetlen, amivel kitűnik, most komolyan..ennyi? (persze ilyen is kell, vannak akik erre izgulnak) Ez számomra ráadásul egy fokon túl érdektelen, észre sem veszem, hogy 8, 7 vagy éppen 5 mm vastagságú a készülék.Persze összességében biztos, hogy jó az R5s (mint az Oppok általában), de a különleges jelzőt az én szememben nem sikerült kiérdemelnie.
Ha különleges készüléket vennék, akkor meg a jó öreg Vivo Xshotot venném, csak az még drágább sajnos, de mégis megnyerőbb számomra. Bár a K920 valószínűleg a legtöbb hasznos dologban veri mindkettőt (dupla akkora akku, hazai 4G-n B20-t is kezel és a kamerája sem rosszabb, sőt!, a külseje sem hétköznapi), csak a 6 coljával van a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz maximilian4 #58 üzenetére
Bevallom nem követem annyira az Oppo vonalat az ára miatt (pedig a Find 5 tetszett), de lehet néha vannak jó akciók, így ezekből is kimaradok. Ha valakinek bejön s nem sokallja érte a pénzt (és nyilván van ilyen, mert nem ment csődbe a cég) akkor vegye
(#62) viano:
Hát szerintem semmi különös nincs a SoC-ban, egy átlagos SoC, átlagos teljesítménnyel, mit mondhatnék még róla? Távol esik a felső kategóriától, de ez távolról sem rossz, nekem, meg még sokaknak nem is szükséges a felső kategória, nem játékgépnek használom. Viszont nem is emiatt kerül ennyibe ez a készülék, hanem más okokból kifolyólag.
Annyi, hogy az Opposytle oldalán bő 400 Euroért írták ki, ami persze változhat, mert jelenleg "sold out", de mégis becslésnek jó és ennyiért személy szerint én többet várnék.
Kb. ennyi vagy olcsóbb egy Lenovo Vibe Z2 pro, amivel csak egy bajom van, hogy 6 colos Ez kb. olyan, minthogy a Lenovo Vibe shot is ennyi vagy kicsit drágább és nem nyújt annyival többet..sőt, a Vibe Z2 pro szinte minden tekintetben jobb. Azaz úgy is mondhatnám, ha 400 Eurot költenék telefonra nem ezt választanám, de persze ez szubjektív, nyilván lesz aki megveszi, a korábbi készülékeikről is így vélekedtem, mégis megy nekik a bolt.[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz maximilian4 #54 üzenetére
200 Euroért elvinném, de ezt karácsonykor sem fogják ennyiért adni az az érzésem
Mondjuk ez a snapi 615 nem nagy durranás, nem a számítási teljesítménye miatt lenne jó telefon, csak hát az ára, mint a korábbi Oppok...nem olcsók.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest