Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Hát nehéz ember lehetsz.
Ha azt írom nem nagy durranás a SoC, szerinted azt írtam nem jó.
Ha összességében egy hasonló tudású készülékhez hasonlítom (ami bizonyos tekintetben jobb és olcsóbb) akkor szerinted ezek nem összehasonlíthatóak.
Ha visszatérek a kiinduláshoz miszerint ennyiért jobb SoC is belefért volna (mert fele ennyiért, vagy kevesebbért valaki képes minőségi készüléket építeni belőle, még ha valóban nem is olyan dizájnosat és vékonyat) akkor az a baj...értem én...csak az Oppo...más nem is létezik.
Az az érzésem nem értetted meg, miért írtam, hogy ez a SoC nem nagy durranás (és nem azt, hogy nem jó). Ez egy olcsó SoC, ezért lehet olcsó mégis jó minőségű készüléket építeni rá és még a teljesítménye is elegendő szinte mindenre, így megfelelő az alsó-középső szegmensbe kb. 200 dollár alatt. Magam is hasonló tartományban szoktam vásárolni.
A szokásos kérdés pedig: miért egy ilyen olcsó (150 Euro-s készülékben is szereplő) SoC kerül egy 400 Euro-s készülékbe? Amire azt mondja egy Oppo rajongó, hogy a SoC csak egy kis része a készüléknek (ami valóban így is van). Ilyenkor viszont némi vigyorral megkérdezem: miért sajnált még kb. 20 dollárt (vagy legyen 30, már édes mindegy) rászánni, egy ilyen különleges, minőségi és drága "házhoz" jobban illő SoC-t beletenni? De hát mint írtam, minden bizonnyal már nem fért bele a keretbeElnézést is kérek, amiért nekem és lehet csak nekem szúrt szemet az olcsóbb SoC és a minőségi hadrware kontrasztja egy 400 Euro-s készülékben, szóval még egyszer: én kérek elnézést
-
viano
aktív tag
Köszi!
Tehát van az 5 db autógrammos, Ebay jótékonysági licites készülék, (ez egyértelmű) és van
5000 db amire pályázni (?) lehet . . .
Ennek az áráról lehet egyébként tudni valamit, vagy a megrendelőnek kell ajánlatot is tennie.A szöveg alapján számomra nem egyértelmű, vagy még nem lehet tudni a konkrétumokat?
-----------------
Közben észrevettem, hogy kattintható is az info.Nem baj, így legalább az is kicsit képben lesz, aki nem tud angolul.
[ Szerkesztve ]
-
viano
aktív tag
Hát ... nem kicsit nézed be a dolgokat.
Senki nem kérdezte a Snapdragon 615 árát, annál az egyszerű oknál fogva, hogy
SoC nem egyenlő hardverAnnyit még segítek, (de részemről befejeztem veled), hogy legalább még a RAM, ROM, kijelző méret és felbontást vedd fel a listára és úgy nézelődjél.
Egyébként pedig először a saját portán . . .
-
citkar
addikt
Ha tudsz mutatni 300 Euro környékén megvásárolhatót örömmel fogadom a linket, bevallom én nem találtam.
Hol kezdődik a Snapdragon 615 ára? Utánanézhettél volna, ha vetted volna a fáradtságot, de segítek: 150 Euro alatt, igaz erre rájön az ÁFA (de azzal is bőven 200 alatt marad), de viszont nem gagyi gyártó, az már 150 USD alatt is árul Snapdragon 615-t. Mivel úgy látom elég tájékozatlan vagy megelőzve pár kérdésed a Coolpadról olvasd el az első néhány sort, de kereshetsz frissebb híreket is.Ha pedig én mértem volna fel rosszul a helyzetet és ez az R5s mégis elérhető (ha nem is 150, mert hát vékonyabb telefont készít és hát különleges is) kb. 200 vagy Európán belül 250 Euroért (ÁFA-val), akkor valóban benéztem és azt mondom, jó vétel. Erre viszont kicsiny esélyt látok.
[ Szerkesztve ]
-
gproject
aktív tag
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
viano
aktív tag
Sajnos nehezen követhető a logikád . . .
Miért is lenne drága egy félár környékén eladott termék?!
Nézzél már utána légy szíves, hol kezdődik a hasonló hardveres telók ára.
Az pedig, hogy mennyi lesz az ára, majd akkor beszéljük meg, mert nagyon sok mindentől függhet.Szóval ez az ár nem jó, de azért jössz egy szerinted is drága telóval, amit ráadásul Európában nem is igen forgalmaznak . . . ???
-
citkar
addikt
Különleges, miért is? Ja különlegesen drága
A vékonyság az egyetlen, amivel kitűnik, most komolyan..ennyi? (persze ilyen is kell, vannak akik erre izgulnak) Ez számomra ráadásul egy fokon túl érdektelen, észre sem veszem, hogy 8, 7 vagy éppen 5 mm vastagságú a készülék.Persze összességében biztos, hogy jó az R5s (mint az Oppok általában), de a különleges jelzőt az én szememben nem sikerült kiérdemelnie.
Ha különleges készüléket vennék, akkor meg a jó öreg Vivo Xshotot venném, csak az még drágább sajnos, de mégis megnyerőbb számomra. Bár a K920 valószínűleg a legtöbb hasznos dologban veri mindkettőt (dupla akkora akku, hazai 4G-n B20-t is kezel és a kamerája sem rosszabb, sőt!, a külseje sem hétköznapi), csak a 6 coljával van a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
MeGabee
senior tag
Hát bakker,nekem még nem Barcásként is tetszik Bár eszem ágában se lenne megvenni,de szerintem pillanatok alatt el fog kelni az az 5000db.Még úgy is,hogy licitálni kell rá
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
gproject
aktív tag
3 evre szol a szerzodes. penzrol csak annyit irnak, hogy az osszeg a legnagyobb amivel egy kinai mobil gyarto tamogat egy focicsapatot
az oppo kiadott egy limitalt peldanyszamu(5000db) barcas r7+-t, ami arany szinu es a hatan fc barcelona felirat illetve cimer van
6", coloros 2.1, android 5.1, Qualcomm MSM8939 , 3/32 gb, 4100mAhjah es barcas temaja is van, asszem
nekem szemelyszerint -barcaskent- nem tetszik(tul nagy, arany). sokkal inkabb egy real madrid telefon, mint barcas
[ Szerkesztve ]
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
viano
aktív tag
Azért ezt a telefont nem egy Lenovo-hoz illik hasonlítani.
Ha egy szóval kellene jellemezni akkor azt mondanám különleges.Most már igazán sajnálom, hogy kimaradtam belőle (pedig elsők között tudtam az akcióról, még az indulása előtt). Sajnos tartok tőle, hogy ez az akció az a bizonyos "kutyavásár" volt.
Azt pedig nem tudjuk, hogy az Oppo milyen irányba tervezi a jövőt, remélem szeretnének nagyobb mennyiuségben termelni és eladni, akkor lehetnek még jó árak vagy pedig High End és akkor annyi.
Egy-másfél év múlva többet fogunk tudni,
tényleg lehet tudni valamit a Barca-szerződésről? -
Gaborz1
senior tag
Nyilván ahány ember, annyiféle elvárás és prioritás. Viszont a microSD hiányáról és a 24 giga szabad helyről nem fejtetted ki a véleményed. Kíváncsi lennék, hogy a mostani telefonodban mekkora kártyát használsz és az mennyire van tele. Mert ugye ezt is felhoztad, mint számodra elfogadhatatlan tényező.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
ORCA58
addikt
Gaborz1; viano
Igazatok van nem kötelező megvennem. Nem is fogom.
Nem is a tudásával van a bajom, hanem vannak olyan kritériumok, melyeknek szerintem meg kell felelni egy telefonnak. És nem a vékonyság a legfontosabb sőt. A véletlennek köszönhetően van Huawei Asvend G6-L11 telefonom. Tok nélkül utáltam vékony könnyű, még csúszós is, nem lehetett kényelmesen kézben tartani. De bele lehet dugni mindenféle toldalék nélkül a fülest. Közben még tölthetem is.
A Windows telefontól is elzárkózóm amíg van más. Nem azért mert vejemnek van egy az első Nokia szériákból és a bűn rossz. Az eredeti tulaj sem bírta azért kapta meg ingyen. Bár azóta sokat javult állítólag, de egyszerűen nem tudok megbarátkozni a hülye az androidnál sokkal kevésbé átlátható , és egyáltalán nem esztétikus csempéivel és nagyon gagyi kinézetű menürendszerével.Nem mindegy mit vesz a kezébe az ember és mit nézeget akár napi 1 órát is, vagy többet (persze nem mindegy milyen áron)
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz maximilian4 #58 üzenetére
Bevallom nem követem annyira az Oppo vonalat az ára miatt (pedig a Find 5 tetszett), de lehet néha vannak jó akciók, így ezekből is kimaradok. Ha valakinek bejön s nem sokallja érte a pénzt (és nyilván van ilyen, mert nem ment csődbe a cég) akkor vegye
(#62) viano:
Hát szerintem semmi különös nincs a SoC-ban, egy átlagos SoC, átlagos teljesítménnyel, mit mondhatnék még róla? Távol esik a felső kategóriától, de ez távolról sem rossz, nekem, meg még sokaknak nem is szükséges a felső kategória, nem játékgépnek használom. Viszont nem is emiatt kerül ennyibe ez a készülék, hanem más okokból kifolyólag.
Annyi, hogy az Opposytle oldalán bő 400 Euroért írták ki, ami persze változhat, mert jelenleg "sold out", de mégis becslésnek jó és ennyiért személy szerint én többet várnék.
Kb. ennyi vagy olcsóbb egy Lenovo Vibe Z2 pro, amivel csak egy bajom van, hogy 6 colos Ez kb. olyan, minthogy a Lenovo Vibe shot is ennyi vagy kicsit drágább és nem nyújt annyival többet..sőt, a Vibe Z2 pro szinte minden tekintetben jobb. Azaz úgy is mondhatnám, ha 400 Eurot költenék telefonra nem ezt választanám, de persze ez szubjektív, nyilván lesz aki megveszi, a korábbi készülékeikről is így vélekedtem, mégis megy nekik a bolt.[ Szerkesztve ]
-
viano
aktív tag
A 300 nem is olyan rossz ár, mert 350 alatt nem igazán kapod meg ezt a hardvert minőségi tálalásban.
A kérdés csak az. hogy mostanában mennyi kerül eladásra az akcióban eladott nem kevés készülékből, mert nyugaton sokan csak kipróbálásra, kíváncsiságból rendelték meg.
Még túl kevés idő telt el és a visszaküldési hi. is él még, szóval majd kiderül.
Szerintem akik meg akarnak válni tőle is várják, hogy mennyi lesz a készülék valódi ára, azaz esetleg mennyit lehet keresni rajta.
Az R5s eredeti, "akciós" topikban már felmerült ez a téma, aki esetleg többet olvasna róla . . .[ Szerkesztve ]
-
gproject
aktív tag
En 300-ert megvalok tole, ha valakinek kell.
Es ezt mar rootloni se kell.(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
citkar
addikt
válasz maximilian4 #54 üzenetére
200 Euroért elvinném, de ezt karácsonykor sem fogják ennyiért adni az az érzésem
Mondjuk ez a snapi 615 nem nagy durranás, nem a számítási teljesítménye miatt lenne jó telefon, csak hát az ára, mint a korábbi Oppok...nem olcsók.[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
Igen, azért arra a minőségre jobban ki lehetett volna térni amit a teló nyújt. Azért kevés telónak van acél kerete, amitől nagyon masszív. Lehet érezni h van benne anyag, mert hiába vékony, van súlya (150g). Én a kameránál imádom a hosszú záridőt, állvánnyal rohadt jó esti képeket lehet lőni, van manuális fókusz. Ami még nagyon fontos lehet, hogy bizony tud RAW-ban is rögzíteni a teló.
Meg azért az a 3giga ram, snapi615, 32gb tárhely nem rossz. Ilyen anyaghasználatért és hardverért a többi gyártó is elég sok pénzt elkér, mélyen a zsebbe kell nyúlni. Egyébként van olyan mégérzésem hogy lesz még a 200 eurós akcióhoz hasonló. Ha nem is annyiért, egy kicsit többért.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
viano
aktív tag
Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy ez egy különleges és tudatosan rétegigényt kielégítő egyedi telefon.
Nem is arra tervezték, hogy mindenkinek megfeleljen.De lehet mutatni ezen az áron egy hasonló hardverű telefont, ami még viszonylag normálisan néz is ki!
Nem hinném, hogy túl hosszú lesz a lista.@ORCA58
Szerintem senki nem mondta, hogy meg kell venned!
. . . de nagyon sokan szerették volna, vagy szeretnék megvenni ezen az áron, amire nem túl valószínű, hogy lesz még egyszer lehetőség.
Erre jössz ezzel a ........ dumával, hát . . .[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Igazából nem értem, hogy mire ne lenne elég a 32 gigás belső tár, amiből 24 a felhasználható.
Én is vettem a készülékből az akciós 199€-os áron. Szerintem sem éri meg a 429€-t. Én ennyit tudtam telefonra szánni, de tudom, hogy vannak bizonyos kompromisszumok amiket meg kell kötni a telefonnál, de ennyi pénzért melyik telefonnál nem kell kompromisszumokat kötni??? Ja és itt ne mindenféle névtelen kínai dzsunka márkákat emlegessünk. Várom szeretettel 200€-ig azon telefonok listáját ahol nincs semmilyen kompromisszum.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
ORCA58
addikt
Tök mindegy kapható vagy sem a vékonyság (kamera nélkül) nem tud elcsábítani. Ingyen elvinném , a gyerekek örülnének egy jó játékszernek. Az egydugós megoldás számomra elfogadhatatlan, akárcsak az SD foglalat hiánya.
-
Rotcsa
tag
Nekem az "akadozás" egyáltalán nem volt feltűnő, akarom mondani egyáltalán nem olyan vészes, mint azt a tesztben beállítottátok. Kicsit talán valóban lassabb és nem repül minden a legapróbb pöcccintésre, mint mondjuk tette azt a Moto G-m, de egyáltalán nem mondanám kellemetlenségnek.
Nekem az értesítő led hiánya, a kijelző néha felesleges kinagyítása (türelmetlenségből többször egymás utáni nyomásra nagyít pl. a számológépnél), valamint a háttérvilágítás elmaradása a menügomboknál az, ami kellemetlenséget okoz.
Én amiért az Oppo mellett dönöttem, kvázi mint egy nomane márka. az az volt, hogy láttam a cégen a törekvést a fejlesztésre, innovációra. Az a cég, amelyik megtervezi a világ legkeskenyebb telefontját és még a simtálca kioldótűjének a fejét és az oppo "o" betűjének a designe-jára szabja, valamint kifejleszti ezt a baromi jó gyorstöltés technológiát, az szerintem akar valamit. Olyat, amit előtte mások még nem csináltak..
Az ára szerintem is túlzott, ezt olyan max. 110.000 ért lenne jó megvenni.
-
gproject
aktív tag
csak par gondolat:
1. az oke, hogy nem lehet kenyelmesen elerni mindent a kepernyon, de erre valo a "single-handed operation"(legalso opcio az screen-on gesztusok kozott)
2. bt fulessel hallgathatod a zenet mikozben toltod
3. a coloros ezen verzioja mar 1/2 eves, talan ezert se fut tokeletesen. a masik, hogy sajnos ne varjon senki updatet. az oppo-nal most csak az r7 letezik...
a tobbivel megvarom a cikket(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
viano
aktív tag
Lesz ebből írott teszt/cikk is?
Meg tudná esetleg mondani vki, hogy kb. mennyi adatforgalmat jelent ez a teszt/stream?
[ Szerkesztve ]
-
-
s3nsitivity
addikt
Köszi az adást srácok!
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi az adást.
-
csacsa007
csendes tag
Milyen órával mértétek az időt?
Szép napot kívánok. :)
-
petipetya
nagyúr
-
Black$taR
tag
Nincs a virtuális billentyűnek világítása vagy csak halovány?
Nokia 3210; Nokia 5800 XPress Music; OT-990 (2.3.4); Lumia 620; Lumia 640 LTE; Redmi Note 4X; Redmi Note 5 (4/64); Redmi Note 7 (4/64); Redmi Note 8T (4/64)
-
Daniel0520
csendes tag
Van értelme az ilyen vékony készüléknek?
-
maximilian4
addikt
75% fölött már visszavesz a vooc a kakaóból. Nem hiszem h 73%-nál jó ötlet stopperrel mérni.
Maxi
-
petipetya
nagyúr
Ez a hangerő állításos kétujjas gesztus működik lezárt képernyő és/vagy aktív zárképernyő esetén is?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Crydan
senior tag
Mennyire melegszik?
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Playstation 3 - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
válasz s3nsitivity #26 üzenetére
Az LG G Pad pl 2 A a töltője.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
petipetya
nagyúr
-
Crydan
senior tag
Mennyire szaturált a kijelző?
-
petipetya
nagyúr
Xperia Arc S volt ilyen anno a maga idejében, hogy iszonyat vékony volt, és alig éreztem a kezemben.
"nincs rá lezsóidő"
-
-
petipetya
nagyúr
Jelen van a migráns is. bocs
Fekete! Gyönyörű.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
-
Fejvadi
nagyúr
Kép, hang RENDBEN !!
-
petipetya
nagyúr
Kép és hang OK, telefon OK.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
ORCA58
addikt
A legtöbb tesztből sajnos kimarad, de nagyon lényeges. Ha van SD kártya támogatás, arra mit lehet átpakolni a programokból.
Egy rossz példa: 8GB-os Lenovo tab Lolipop 5.0 mellet mindent a belső memóriába rak. A legfájóbb, hogy az *.obb fájlokat is, így akár 2 nagyobb program telepítésével megtelik a memória, ami a használhatatlan kategóriába sorolja az amúgy kiváló készüléket.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Engem nem érdekel az aksija. Itt és most maga az Oppo szoftveres felülete, anyaghasználata és úgy általában minden érdekel. Benne van a potenciálisan engem érdeklő telefonok között (Nexus, OnePlus, Xiaomi, Meizu és Oppo).
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Fejvadi
nagyúr
Kíváncsian várom az adást.
-
toronyhaz
aktív tag
3,5 jack kilőve most nézem.
Persze nincs min meglepődni.
Helyette lesz USB-ből fejhallgató átalakító. -
toronyhaz
aktív tag
Nekem anno a Samsung X820 volt. Imádtam . Ezt csak élőben lehet érezni,hogy kell-e ez neked vagy sem.
Szívesen kipróbálnám már csak a nosztalgikus élmények miatt is.
És persze hogy hová jutott a technika.
Várjuk a tesztet.[ Szerkesztve ]
-
Hallosz
senior tag
Igazad van. Lassan a mobil azért lesz zsinóros, mert a töltőtől, nem lehet elszakadni.
-
válasz szupermacs #8 üzenetére
Pont a play gomb alatt látható hol van mérve a 4.85 mm. (videoablak).
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
G4bi89
senior tag
Bog is várható valamikor, hogy lesz?
200 eurót megért akcióban, 439 - et már kevésbé. Aksi mondjuk normál használat mellett is éppen csak 1 nap. Ez azért sokakat idegesíthet, gyorstöltés ide vagy oda...
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
Galaxy Alphaból kiindulva....
Aki valóban használni szeretné ezt a készüléket és nem csak nézegetni,annak valószínűleg felejtős szerintem az aksi miatt.
Pedig kár érte.... -
szupermacs
veterán
A vékonyságát a kamerával együtt kell értelmezni, vagy anélkül? Sajnálom, hogy kilóg a hátlapból.
-
petipetya
nagyúr
Ezt meglesem!
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
Na, ezt tuti nézem.
Amúgy is nekem fontos a vékony ház, még ha az az akksi rovására is megy. -
törölt tag
alpha vastagabb és kisebb a telep, igaz ott csak 720p a kijelző...de az sem bírta 3 óràs kijelzőidőnél tovàbb
-
etohun
aktív tag
Alul felül elég vastag a káva, biztos ott a soc, nemhiazem h hőelvezetésben remekel
-
boncser
aktív tag
Ára körülbelül?
-
MeGabee
senior tag
És erről ma pont lecsúszok Sebaj,majd bepótolom.
Egy kérdésem előre is lenne,egy ennyire vékony házban a hőelvezetést mennyire sikerült megoldani?
Mennyire melegszik egy komolyabb játék vagy egy hosszabb stream/videó nézése alatt?Köszi előre is.
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
falijja
őstag
Ismét egy készülék, ami amoled és nem samu...alakul ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest