- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaNNa3IS
senior tag
A túláramot megfogja egy jó táp nem?
Valószínűbb eset, hogy a hdd hibásodik meg otthoni körülmények között és akkor oda a tartalom.
Ezen azért sokat javít egy Raid 1,5,6 akár. Egy raid1 tömbnél akár a hdd akár a vezérlő meghalhat tudod folytatni a munkát. plussz rákötsz egy usb-s hdd-t és naponta szinkronizálsz rá inkrementálisan. Ennél többet otthon nem tudsz. -
Egon
nagyúr
Ami kimaradt: a Raid-nek otthonra nem látom sok értelmét, ugyanis jóformán a rendelkezésre állást javítja csak (ez a célja), plusz adatbiztonságot csak minimálisan jelent, viszont alkalmas hamis biztonságtudat kialakulására (aztán néz nagyot a júzer, amikor pl. egy túláram következtében, minden adata elveszik a teljes raid-tömb behalása folytán...).
-
bencze
senior tag
Mit jelent a komolyabb router? Mi az a router kategória, ahonnan ha megy 1-2 torrent nem fekszik meg a wifi, sőt a vpn is tovább megy és a dual bd-t is zökkenőmentesen továbbtolja a médialejátszónak? Netán tud bár egy raid1-et, a franc akar mindent elveszteni egy hdd meghibásodás miatt.
Érted, akinek kész kell készt vesz; limitáltat, drágán. Akinek meg ez kell, az ezt vesz. Nem értem miért kell megmagyarázni, hogy de aki megvette ezt annak nem is erre volt szüksége. Ha így van gondolom eladta és vett mást.
Szerk: Ja, ez szerintem a kész. A nem kész az amikor én válogatom össze a darabjait. Az is jó, de 40-ért nem. 100-nál már lehet gondolkodni, habár most néztem egy jópofa házat és csak az 40e...
-
bencze
senior tag
"Mivel a népek elenyésző részének van otthon szüksége valódi szerverre, az igények nagy részét le lehet fedni NAS-sal is. Ezt az is bizonyítja, hogy a legtöbben NAS feladatokra vettek otthonra ilyen cuccot."
Az első mondat OK de nem értem ebből hogy jön a második. Pontosan az első mondatod miatt nem 25 milliót adtak el belőle "csak" mondjuk 100 ezret.
-
bambano
titán
nem csak neked megy a válasz: ez nem otthoni szerver. tehát ne hasonlítsd össze egy nassal.
ez soho szerver, ami kis iroda-otthoni iroda szerver. tehát irodai csoportok kiszolgálására tervezett szerver.a két magos 1.5GHz-es turiont meg az akár 16 giga ramot összehasonlítod egy armos vagy mipses, 256 mega ramos nas-sal? remek ötlet, a helyét ugyan nem állja meg, de sebaj.
-
F34R
nagyúr
nalam is eleg lenne a Zyxel , nalunk nincs aki hasznalna mellettem (se notebook , se semmilyen olyan kutyu ami hasznalna a halozatot ) torrent megy routerrol , van egy mediaplayerem es nagyjabol kifujt. Egyedul azzal nem vagyok megelegedve hogy nem testreszabhato teljesen, amiert mondjuk kicsit a HP fele billene a merleg. Nahde, nincs szuksegem 24/7-re foleg ekkore meretbe , valamikor, ha szorit gyeplo akkor veszek hasznaltan egy kis NAS-t es letudtam.
-
worxland
addikt
Halk: aki utánaolvasott, az tud róla, hogy van, amelyik hangos, én direkt úgy vettem (használtan), hogy előtte meghallgattam. Nálam a nappaliban van, 24/7-ben megy. Tény, hogy én nem vagyok csendmániás és nem költöttem tizedennyit sem a csendes hűtésre.
Alapárra pluszköltség: 1. nyilván lehet rá ingyenes cuccokat is tenni, én nem bajlódtam vele 2. RAM-bővítés: nekem az alap 1 GB van benne, Win7 OS-el. Mivel csak NAS-nak használom, nem kell neki több RAM.
4 lemez hangja: mivel nekem nem RAID-ben vannak a lemezek, csak az a vinyó pörög, amelyiket használom, a többi szunyál, így ez nálam nem probléma. Meg persze (ha lehet) green vinyókat kell venni, a WD-m olyan halk, hogy használat közben alig hallom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest