- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Úristen de rohadt drága lett ez. Én másfél éve vettem az N36L-t 38 ezerért újonnan garival, és ez akkor sok volt, mert meg lehetett venni 30-ért is.
Én nagyon meg vagyok elégedve az enyémmel, 4x1TB van benne linux softraid 5-ben, írásban és olvasásban is sámfázható vele a a giga eth úgy, hogy közben a seedelés miatt azért kap random readet is. Az OS meg a belső pendrive foglaltba dugott kütyüről bootol. Akartam bele iLO-t de sehol nem találtam 20 rongy alatt, nekem ennyit nem ért meg a buli különösen a vas árához képest. Ha valaki tud olcsóbban akár használtan ILO kártyát bele az feltétlenül jelezze.
Az egyetlen dolog amit megbántam, hogy nem vettem belőle többet amikor még reálisabb áron volt.
Dchard
-
Egon
nagyúr
Nem tudom, hogy hol állítottam az ellenkezőjét.
Mindössze próbáltam helyre rakni a dolgokat. Mivel a népek elenyésző részének van otthon szüksége valódi szerverre, az igények nagy részét le lehet fedni NAS-sal is. Ezt az is bizonyítja, hogy a legtöbben NAS feladatokra vettek otthonra ilyen cuccot. Ennyi. -
TBB
tag
Nálam egy N35L 2x1.5TB WD HDD-vel hardveres RAID1-ben 5GB RAM-mal látja el a házi szerver funkciókat egy APC 700 smart UPS-re kötve.
Az oprendszer WHS2011,Az alábbi szolgáltatások futnak hibátlanul:
DDNS, DLNA (nem a WHS sajátja, hanem a TVMobili ingyenes változata) amely 2db TV-t szolgál ki egyidőben, uTorrent, IIS (saját családi web - leginkább képnézegetésre), a családban használt notebookok és asztali gépek backupja (2 notebook és 2 asztali gép), FTP szerver, 2db wifi-s IPcam felvételeinek tárolása (csak ha mozgás van akkor rögzít - szoftveresen van megoldva).
A WHS eddig még egyszer sem fosta össze a bokáját, pedig már vagy másfél éve megy.Most tervezem a központi fűtésvezérlés és a redőnymozgatás ráhekkelesét. Már megvan az interfész a buszokhoz, csak vezérlőszoftver kell hozzá és IIS-en keresztül távolról tudom majd teljesen felügyelni a házat.
Szóval én teljesen meg vagyok vele elégedve. A rábízott feladatokat minimális terhelés mellett végzi, még sokminden másra is alkalmas lesz a jövőben.
Otthoni házi mindenes szervernek szerintem nincs jobb, ár/értékben meg verhetetlen. Másfél éve használtan vettem 50kHUF-ért a 2x1.5TB HDD-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged