- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
-
apatyas
Korrektor
Vélhetően egy fiókkal egyszerre csak egy helyen lehet játszani, kivéve ha közben offline állapotba kerül. Ezt mondjuk le tudom tesztelni, pill.
Egyszer elindítottam a játékot. Aztán becsuktam teljesen. Kihúztam a lan kábelt, elindítottam a játékot (bedrock), beléptem a saját mentésembe és megy. -
Amur
addikt
gépre vedd meg a java verziót.
Ne mismásoljatok tört verziókkal.
Nem akkora összeg mint amennyit ér, a topicban jó páran elértünk már vele annyi ezer óra játékidőt ami gömb fagyiból is sok egyszerre.
Value nagyon.
mc buy 24eur
24 euro most ha jól nézem. Ez még mindig 10k alatti összeg, egy olyan játékért amihez annyi mod lézetik mint talán soha egyik játékhoz sem. komplett modpackeket tudsz számtalan launcherből letölteni hozzá. Ha akarsz automatizálhatsz mindent, űrakétákat atomerőművet építhetsz benne, a kreativítás határtalan, akárcsak a játéktér.
Nálunk az évek alatt 3 kópia is lett már vásárolva, és a legkisebb gyerek aki még csak 2,5 éves, is fog kapni ha eléri a gamer kort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest