- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
TYÜTYI2006 #26267 üzenetére
Próbálok segíteni, mivel máshonnan nem érkezett közben válasz, de én nem vagyok ismerős a Multimc-vel, se annyira a Fabriccal ha kézzel kell összerakni.
Nálad a Multimc maga adja hozzá a fabricot ha kéred, vagy neked kell hozzáadnod? Mert a fabric-api-xxyy.jar -t nem a mods könyvtárba kell rakni, hanem rá kell telepíteni az alap javás játékra, ha valamennyire is hasonlít a Forge-ra. Utána jön létre a mods könyvtár. A hibaüzenet is elsősorban ezt jelzi, nincs 0.43.1-es vagy újabb Fabric telepítve. Futtasd parancssorból a fabric-api-xxyy.jar -odat, vélhetően meg kell majd neki mondani, hogy hova szeretnéd rátelepíteni.
Az is lehet, hogy a Multimc régebbi fabricot tett csak fel neked.
Ha végig hülyeséget beszéltem, akkor elnézést. Amint géphez jutok, kipróbálom majd én is, mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CYBORG 15 A13V
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged