- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android szakmai topik
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #26312 üzenetére
Meglett a megoldás. A winstore-ban van még a Launcher alatt 2 opció, egy fizetős gamepass és egy ingyenes akármi. Fizetni nem akartam így az ingyenes opció megnyomása után egyszerűen csak jött a rendszer üzenet, hogy indításra kész a Minecraft.
Tehát működik csak nincs értelmesen leírva, hogy mikor mit kell nyomni. Ma nekiugrok az ingyenes suli-office telepítésének is, egy életem egy halálom... (De ez már offtopic.)
Box's don't touch!
-
kisi
aktív tag
válasz
junkpod #26312 üzenetére
A googli kidob néhány lehetséges megoldást a 0x803f8001 hibakódra, szerintem abban az irányban kellene próbálkozni, lehet, megoldja.
-
apatyas
Korrektor
válasz
junkpod #25933 üzenetére
Mi a konkrét processzor típus, meg a jellemző órajelek, amin látod hogy huzamosabb terhelés mellett beáll? Hogy mennyire régi az leginkább ott fájhat, amikor nem támogatja már az igp a modern verziós java keretprogramot. Az órajel meg egyértelmű, vanillához 2GHz-től felfele kezd indulni az élet. A min 4GB ram meg alap.
[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest