Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
Amit a server propertiesben érdemes esetleg, ha gond van :
View distance : milyen messzeségig generálja a látható világot. esetleg érdemes kissebbre állítani..
Network compression : magasabbra állítva nem tömöríti annyira az adatcsomagokat a szerver, viszont erősebben használja a hálózatot, több adatot küld. -1 el ki lehet kapcsolni a tömörítést, processzor kapacitásra van hatással .Java :
HA van kb 16 giga, akkor talán érdemes valami ilyesmi beállítás hozzá:
-XX:G1NewSizePercent=40
-XX:G1MaxNewSizePercent=50
-XX:G1HeapRegionSize=16M
-XX:G1ReservePercent=15 (Az alapbeállítás 10, szerintem mehet 20 ig is..)
-XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=20Az XMS, és az XMX -et próbáld meg egyformára állítani, Különben csak lefoglalja, de nem használja az összeset.
A DisableExplicitGC letiltja a modok elől a memória szemétkezelését, így csökkentheti a modok random lagtüskéit, amikor úgy gondolják, hogy épp piszkálni volna kedvük a memóriában lévő dolgokat..
MaxGcPauseMilis=200 200milisec . nyi maximum a Gc (Szemétgyűjtés????a fene sem emlékszik már..) ez olyan 4 tick kihagyás kb, maximum. Nem mindíg, csak ha kell.
PerfDisableSharedMem - nem engedi a javanak, hogy a szemétgyűjtés a winchester swap-ba kerüljön, hanem memóriában kezeli, lassú winyó esetén számíthat.
Nem biztos, hogy minden helyes, amit írtam, Apatyas profi ezekben..
Nekem egy kamerafelügyeleti gépen futott a szerver(Milestone Husky), komoly gondok nem voltak, hisz arra tervezték, hogy 16 kamera képét tömörítse, kezelje, mentse winyóra, egy időben, 0-24 ben..(Perpill nem fut, jó ideje csak porosodik itt
Max, ha igény lesz rá, beindítható majd..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Max, ha igény lesz rá, beindítható majd..)