Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
És azt meg lehet tenni, hogy bár megadom a mostani ID-met, de csak azokat az infókat rántsa be, amiket én akarok (pl. semmit)?
-
Pistabaaa
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne: van valaki, aki Live ID nélkül használja a telót?
Igazából én eléggé a G köré rendezkedtem be, ahogy látom, van is hozzá (számomra megfelelő szintű) támogatás (kontakt és egyéb szinkron, calendar meg a Mangoval remélhetőleg megokosodik), esetleg egy Facebook acc (ami szintén támogatott), de ennyi.
Van persze Live ID-m, talán használnám is, de ott elég nagy a káosz (Hotmail, MSN, stb.), viszont gondolom ahogy megadom, rögtön behúz mindent, és mergel mindenkit mindenkivel minden fiókról - na ezt kihagynám.
Illetve Gmail kontaktok esetében mennyire lehet szelektálni? Értem ezalatt, hogy létrehoznék egy külön kis csoportot, akik "a telefonkönyvemet" alkotnák (kvázi a mostani telómról átemelt kontaktok) - lehet csak őket importálni?
Vagy például a FB acc megadása után mi történik, ha van átfedés a Gmail-el, stb.?
Köszönet előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!