Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- iOS alkalmazások
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Magisk
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Ez kicsit olyan saját magad győzködésének tűnt.
Azért eléggé kilennék, ha az egy hónapja vett wp7 csúcstelómról kiderülne, hogy pár hónap múlva b@szhatom. Persze ok, ettőlmég tudod használni, de azért ebben az árkategóriában már nem csak telefonálásra használják a cuccot.
Az meg, hogy a jó kis appok kijönnek e wp7 -re ősz után, (vagy szarnak rá fejleszteni, mert van új rendszer,) már csak a fejlesztők jóindulatán múlik. -
Def26
félisten
válasz
Gabesz77 #21020 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy okoz e valami árcsökkenést lumia szinten...
Napfénysüti:
Az oldal tök mindegy, ugyanezt írja a mobilarena is (amit nekem linkeltek), csak nem annyira bicskanyitogató stílusban. Egyébként meg azt gondolom, hogy pont az index cikke után döntenek úgy az átlagemberek akik nem bújják a szaksajtót, hogy nem vesznek wp7 -es telefont. Nagy súlya van annak amit összehord ott az író...[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Olvastátok már? [Index.hu - Megszívták a Windows Phone 7-használók]
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Sziasztok. Jött egy új frissítés a telóra. Tethering már van. Mi lehet ez most?
7.10.7740.16 -
Def26
félisten
Most kaptam egy új update -et. "lg update for windows phone". Nem tudjátok mit frissíthet?
-
Def26
félisten
Nem tudjátok, hogy jönnek még Angry Birds játékok wp7 -re? Jól jönne most egy seasons is.
-
Def26
félisten
Esetleg akinek optimus 7 -re nem megy fel a mangó, próbálja ki, hogy reseteli a telefont. Nekem bevált.
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Rég voltam erre, holnap reggel kapom meg az elszart (félrefrissített) telómat. Vodafone küldi már a Mango frissítéseket?
-
Def26
félisten
válasz
Neophyte11 #5518 üzenetére
Nekem volt WP7 telóm. Beszart. Használtam mellette egy androidos telefont, ment is rajta szépen a root, stb... Most, hogy nincs meg a wp7 telóm visszavágyom rá, pedig anno még eladni is próbáltam. Még nem tudom, hogy megvárja e az új Mangoval érkező modelleket, vagy vegyek egy mostani modellt.
Szerintem a wp7 egy finom rendszer korlátokkal, de mégis valamiért úgy érzed kitűnsz vele a "pórnépből".
-
Def26
félisten
válasz
catroot #5468 üzenetére
Zune, visszaállítási pont 53% -nál megakadt, kidobott egy hibakódot és ennyi. Azóta a telefon egy tégla. Ha én lettem volna a béna, akkor elképzelni sem tudom, hogy mit qrhattam el.
Egy HDD -m megdöglött de nem ezen volt a rendszer, már nem tudom, hogy mit gondoljak.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
No, úgy néz ki, hogy a teló végleg beszart. Vodafone tehetetlen, LG -nél a labda, de valszeg bukom a dolgot.
Szívesen vennék új WP7 telefont, kérdésem, hogy mikor jönnek hozzánk az új Mangos telefonok? Össze vissza olvasok mindent...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Akinek LG Optimus 7 telója van az felvenné velem a kapcsolatot? Egy sikertelen restore során nem hajlandó a visszaállítási pontot elfogadni. 53% -nál megáll a restore és azt írja húzzam ki a telefont. Hátha valakinél működik, ha rádugom a gépére és van restore pontja a zune -ban. Így max. könyvnehezéknek jó.
Ez alapján próbáltam fw frissíteni de ez sem megy, mert nem látja a portot a számítógép.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
No, Mango lejött már, elérhető?
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Offline navit tudtok nekem mondani?
-
Def26
félisten
"jelenleg más fejlesztői accját használom a hivatalos mango megjelenéséig"
Ahham, akkor Te sem kockáztatod a normális accodat? Szerinted lehet abból gond, ha ugyanazt az acc. -ot akarom használni a béta és majd anno a hivatalos mango alatt is? Csak fejlesztői acc. -al lehet béta mangót használni?
-
Def26
félisten
Akkor felszenvedjem a bétát? Mennyi app van a marketen, játékok vannak? Ugyanazzal az accountal lehet majd használni a "rendes" hivatalos mangót is?
Most ugye a normál accountommal vagyok bejelentkezve. Már vásároltam is app. -ot. (de nem szinkronizálja, mert nincs még market) kíváncsi vagyok, ha felrakom a béta mangót akkor lejön e a telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Azt jól gondolom, hogy a Magyar Marketplace a mango indulásával egy időben startol?
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #4928 üzenetére
Nálam is ez van. Érdekes, mert wifi közben nincs.
-
Def26
félisten
Én sajna nem hiszek abban, hogy a Nokia "jól helytáll" a WP7 világban. Valahogy nem tudom ezt a márkát összehozni egy komoly okos telefonnal.
Évekig szüttyögtek az ótvar rendszerükkel és szvsz ezért túl nagy lesz nekik a "kihívás" egy WP7 -ben. Bár ne legyen igazam, azért drukkolok nekik.
Jah, meg a másik, hogy szvsz irreálisan drágán adják a telefonjaikat.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Telefonon csak a Mango megjelenésével tudom használni a PC -n megvett appokat. Gondolom itt valami baki csúszott a dologba, mert még nem kellene engednie a rendszernek a vásárlást zune -on sem.
Én vásároltam Forinttal Zune -ban (KH bankkártya) programot, de a telefonra nem szinkronizálta még le.
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #4849 üzenetére
Nagyon sok minden van marketen. Ahogy nézem egy az egyben mint a külföldi marketekben. Zene és videó nincs. mondjuk remélem nem azért mert lokalizált szarokkal leszünk tele. Annyira nem vagyok kíváncsi a hazai retek klubb sztárokra.
Nekem simán kiírja, hogy vodafone HU, ha erre gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz
burgatshow #4846 üzenetére
Telefonon nekem is azt írja, hogy nincs Marketplace. Zune -ban viszont vásároltam.
Azt, hogy mikor fogja szinkronizálni a telefonnal, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
"...ismétlem magam: kétlem nonszensz azt gondolni, hogy valaki x hónappal ezelőtt azért vett wp7-es készüléket, mert azt hallotta, olvasta, hogy majd egyszer lesz rá magyar nyelv."
Én pl. bízom benne, hogy lesz Magyar nyelv. És még van egy pár haverom akik szintén így gondolkodnak. Magyar vagyok, magyar menüt akarok. És igen ez egy szemét húzás az MS részéről... ha nem lennél ennyire "szemellenzős" talán belátnád Te is.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz
Neophyte11 #4528 üzenetére
He he, gondoltam, hogy ez lesz. Majd mindjárt megkapod, hogy minek a Magyar nyelv
...
-
Def26
félisten
Azért kérdeztem, mert ahogy nézem a fórumot már vannak akik megcsinálták. Én anno a NoDo -t is "felerőltettem".
Gondolom ez nem főbenjáró bűn azok után, hogy a zte topikban ezerrel megy a mindenféle variálás...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Nézte valaki, hogy elfogad már Magyar bankkártyát a rendszer?
-
Def26
félisten
Most nézem, hogy már van magyar régiós zune?
Hopp, most meg már angol az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
7392 update -et talált a telefonom. Mi ez? Valami kisebb frissítés? NoDo már fent van.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Miért kapom ezt az hibaüzenetet, ha wifi -re akarok csatlakozni (munkahelyi)?
"Your phone couldn't reach the network"
-
Def26
félisten
válasz
Valentino K. #2237 üzenetére
Ha megmondom az igazi okát kiröhögtök. Úgyhogy nem mondom meg.
Igen, ezeket megtaláltam, de ráadásul fizetősek is amivel persze nincs bajom, csak megvenni nem tudom őket.
-
Def26
félisten
Tud valaki torrent alkalmazást wp7 -re? Én csak olyat találtam ami szerverhez csatlakozik, és olyan távkapcsolati irányításra jó csak.
-
Def26
félisten
Ilyenkor örülök, hogy LG -m van.
Meg akkor is amikor többeknek gondjuk volt a Samukkal. Érdekes, hogy az LG meg ennyire össze szedte volna magát vagy csak szerencsés userek vannak akiknek nincsenek gondjaik az LG telókkal?
-
Def26
félisten
Nálam is hasonló probléma van. Érdekes módon más PC -n tökéletesen működik. Ötletem sincs, hogy mi lehet a baja. Voltam szervizben is és ott is tökéletesen működött, tehát biztos, hogy az én gépemen van a hiba.
Nálam egy darabig segített az, ha az eszközkezelőben eltávolítottam az usb portokat majd újraindítás után 1x működött, de utána már ez sem vált be.
-
Def26
félisten
válasz
Valentino K. #1975 üzenetére
Én a mai napig nem tudom, hogy az asztali PC -n miért nem ismeri fel a zune a telefonomat. Laptopon semmi probléma. PC -n meg sehogy sem hajlandó.
-
Def26
félisten
KB. egy hónap múlva nyitok Osztrák lakossági folyószámlát (abba nem lát bele a Magyar "gazdaság"
) és ehhez igényileg bankkártyát is. Kiderül azzal működik e, ha Ausztria címet adok meg.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz
Morden24 #1953 üzenetére
Amit már többfelé olvastam, hogy hamarosan lesz egy nagyobb bejelentés amiben szó lehet a támogatott országok bővítéséről. Én a helyedben megvárnám azt.
"A wmpoweruser birtokába került egy újabb tipp attól, aki a PreNoDo-t is megjósolta. A forrás szerint az IE9 egy korábbi, akár áprilisi frissítésben is megjelenhet, a Silverlight támogatással együtt. E mellett, a napokban láttam különböző információkat twit...teren terjengeni, mely szerint ez a frissítés áprlis 11-én jelenne meg, és ez hozná el sok országba a marketplace elérés lehetőségét is illetve a multitaskingot"
Most én is azon filóztam, hogy csinálok egy új live fiókot és beregisztrálom oda a kártyám. Azt viszont nem tudom, hogy később amikor elérhetővé válik a Magyar marketplace tudom e használni ugyanazt a kártyát. Illetve mi lesz azokkal az alkalmazásokkal amiket az új profilom alatt vásároltam. Gondolom ezek elvesznek.
(ha váltok magyarra)
ahogy ismerlek Te nem nagyon akarsz Magyar live -ot wp7 telón, de azért én csak megvárnám, hátha tanultak az xbox live szarakodásból és kicsit jobban odafigyelnek.
Kártyában nem nagyon tudok mit ajánlani. Van akinek sikerül van akinek nem. Egyszerűen nem jöttem rá mitől teszi függővé a használatát. Ezekkel próbáltam:
OTP VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD,
K&H MASTERCARD, VISA,
BB BANK MASTERCARDSehogy sem tudtam összehozni, variáltam már annyit, hogy ötletem sincs mit csinálhatnák még. (usa cím, uk cím, live régió stb...)
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz
RareAlex982 #1919 üzenetére
Egyenlőre sehogy, mert nem vagyunk támogatott ország. Egy kis szerencsével sikerülhet beregelned a bankkártyádat, és akkor már megy a vásárlás is.
-
Def26
félisten
Szegény Samsung tulajok megint szívnak.
[link]
"A Samsung telefonokkal rendelkezőeknek még nincs jó hír, se NoDo ROM, se dátum, hogy mikorra lesz meg a végleges megoldás a hiba javátására."
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz
Quasi_modo #1847 üzenetére
"A falvakban pl egyik sem..."
Ez milyen elb*szott indok már?
-
Def26
félisten
Itt azt írják, (pletyka) hogy már április környékén befuthat a marketplace több országba. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...