Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Hi!
Lenne egy kérdésem.
Ritkán járok külföldre, de a napokban aktuális lesz. Nem szeretnék horror számlát kapni az adatszinkronizációk miatt. Jól gondolom, amennyiben a
Beállítások - Mobil adatátvitel - Adatroaming beállításai menüpontban "roaming kikapcsolása" szerepel akkor nem engedi idegen hálózaton az adatforgalmat a telefon?Valakinek van tapasztalata erről? Esetleg érdemes biztos ami biztos alapon kilőni az összes adatkapcsolatot?
-
kezdő
senior tag
Hát én most vettem zsír újonnan a T-Mobilnál egy HTC Radart 52e Ft-ért.
Ezért cserébe csak a meglévő előfizetésemre kellett vállalnom újabb 2 évet ami sima ügy, hisz úgy is fizetem már 10 éve. Jah és nem a díjcsomagra vállaltam rabláncot, azt én is hülyeségnek tartom, pusztán csak arra, hogy újabb 2 évig T-s leszek.
Szerintem ennyiért nagyon megérte!
Még a Nokia Lumia 710 játszott mert az tegnapig elég jó árban volt szintén, valami 46e Ft-ért lehetett volna az enyém hasonló konstrukcióban, de hát a fémházas Radar nyert. -
kezdő
senior tag
Regisztráltam egy student accountot az AppHubon.
Ezzel most legálisan kinyithatom a HTC Radaromat? (mármint a T-Mobile szempontjából)
A garancia ettől megmarad?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!